Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhkdsfjskjfslk

teraz juz zglupialam-odnosnie plci

Polecane posty

Gość jhkdsfjskjfslk

16nasty tydz, prawdopodobnie dziewczynka 90% 18nasty tydz chlopiec jak nic;) sama widzialam jajka i siusiaka 21 tydz....dziecko mialo zlaczone nozki caly czas,nie bylo widac jajek, lekarz znow widzi dziewczynke...objawily mu sie przez chwile 2 kreseczki jako wargi sromowe... Plec dla mnie ma 2gorzedne znaczenie...ale ciekawosc mnie zrzera,zastanawiam sie czy nie isc do innego lekarza ale dodam,że ten sie jeszcze nie pomylil w przypadku osob ktore zanm-najlepszy lekarz w miescie w 1rwszej ciazy,w 14nastym tg byl na 99 %pewien chlopca i tak sie stalo...nie wiem co myslec;/

Gość hthtrhe
Nikt nic więcej nie wymyśli. ;P Masz skłonne do żartów dziecko. Życzę cierpliwości.

Gość jhkdsfjskjfslk
nikt nie mial takich przebojów?

Zaczekaj do nastpenego badania usg moze dziecko ulozy sie dobrze i bedzie wiadomo. Po co isc do innego lekarza, plci to nie zmieni a koszty poniesiesz. Pobaw się np. chinskim kalendarzem plci, albo powróz z obrączki i pozniej jak juz bedziesz znala plec zobaczysz czy te dwie "wróżby" sie sprawdzily :)

Gość Mama02.01 .2012
Mialam podobnie 18 tydz chlopiec , 24tydz dziewczynka , 32 tydz chlopiec , 36 dziewczynka , ja ciagle czulam ze bedzie corka wcinalam same slodkosci :) w 37 tyg urodzilam corke :) teraz skonczy 3 miesiace . A co chcialabys miec corke czy syna?

Gość jhkdsfjskjfslk
wydaje mi sie ze to chlopiec, chcialabym drugiego;) za to maz marzy o corce....coz poczekamy..moze nawet do porodu;)

Gość Mama02.01 .2012
Ja mam 6 letniego syna , i bardzo chcielismy corke i mamy , w pierwszej ciazy lekarz 18tyg powiedzial chlopak i tak bylo :) zycze duzo zdrowka :-)