Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka1990

Długi matki , proszę o rade ??

Polecane posty

Gość Perełka1990

Witam moja matka ma ogromne długi razem z ojcem , doszło do ezegucji komorniczej czy jestesmy cos w stanie zrobic aby nie kazali nam sie z domu wyprowadzić ?? Czy jest takie prawo że dzieci odpowiadaja za długi rodziców ?? jezlei tak to co zrobic aby to nie przeszło na mnie ?? mam wspaniało dziewczynę , nie chce zeby sie bała ze mna byc , a wiem ze tak jest , i wstale jej sie nie dzwie , matka moze mi zmarznowac życie !! co robic ??

Gość Perełka1990
chciałes dodac ze nie pisze ze swojego konta z tad ten nick

Gość Perełka1990
Chciałem dodać ze nie pisze ze swojego konta stąd ten nick :))

Gość szz
Taka rodzina zawsze będzie stała na drodze waszemu szczęściu. Powinieneś jak najszybciej odciąć się od nich i spróbować samemu ułożyć sobie zycie od zera. Wtedy dziewczyna zobaczy że nie jesteś nieudacznikiem jak oni. Nie wiem jak ta sytuacja wyglada z kwestii prawnej, ale wydaje mi się że nie mogą cie zmusić do spłacania długów rodzicow, ostatecznie możesz się ich wyrzec

Gość Perełka1990
Najgorsze jest to ze nawet nie straja sie nic z tym zrobic !! matka tam ma jakoms pensjie ale ojciec nie robie i siotra tez nie !! ja pierdzele siedza i nic nie robią , a na dodatek mnie kłamała ze ma duzo mniej tego długu !! ja pracuje ale z takiej pensji ciezko mi sie bedzie utrzymac dlatego juz wole cos do domu kupic , ale nie wiem czy nie bede musiał

Gość Zjadlam właśnie arbuza
Na pewno nie będziesz musiała płacić długów matki i ojca. Odetnij się od nich jak najprędzej.

przepraszam za bład, zle przczytałam psota muslalamz e jestes dziewczyna

Ale przcież możesz sobie wpisać nick jaki chcesz jak piszesz z pomarańczowego

Gość Perełka1990
to nic ze pomyłka :)) hehe !! kurcze radzicie sie odciąć , ja sobie radze jakos sam !! ale ciezko sie bedzie od niech odciąć !! tak bardzo nie chce stracic dziewczyny

Gość Perełka1990
Mam taki mętlik w głowie nie wiem co bedzie !! dzis mamy dom a za chwile mozemy nie miec sie godzie podziac :((

Idz złóż wniosek o mieszkanie i czekaj, na pewno nie dosteaniesz od tak za chwilke ale za kilka lat jak sie bedzie upominał dostaniesz mieszkanie i bedziesz mógł sobie ułozyć zycie na swoim :) aaa na razie przemeczysz u rodziców. Nie bój się komornik nie moze ci zabrac pieniedzy przez twoich rodziców.

Gość Perełka1990
ale o to chodzi ze nie długo mozemy nie miec gdzie mieszkac !! gdyz za długi chce nam zabrac dom !!

Gość sdfghjkl
A czemu tak sie zadłuzyli ,na co brali tak wielkie pozyczki/kredyty? Co sie stało z tą kasa?

Gość Zjadłam właśnie sałatkę :)
przciez nie moga was wyrzucic na bruk, musza dac mieszkanie w zamian, na pewno nie beda to zbyt komfortowe warunki ale cos dostaniecie. dlatego składaj wniosek o mieszkanie jak najszybciej.

Gość Perełka1990
Matka chyba zwarowała brała i nie spłacała , jak twierdzi na zycie !! nie wiem gdzie sa te pieniądze !! to ciągnie sie kupe lat !! super perspektwna mieszkanie w socjalnym albo nawet i nie !! i tak pewnie nawet po zabraniu nie starczy na cały dług !!

Gość Perełka1990
Szczerze to powiem dziewczyna wprost mi powedzała ze boi sie ze mną byc , ze mnie kocha , ale musze sie sam według niej zacząć utrzymywac tzn . chodzi o mieszkanie !! u niej w domu zepewne nie byli by zdowoleni

Gość Zjadłam właśnie sałatkę :)
złóż wniosek o mieszkanie !!!!