Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPYTAJ MNIE

KTÓRE PIELUCHY POLECACIE Z LIDLA?

Polecane posty

Gość ZAPYTAJ MNIE

Dziewczyny czy możecie mi doradzić które pieluchy jednorazowe są godne polecenia z Lidla? Pieluch z tego marketu nie znam zupełnie dlatego pytam tu:)

Gość jjj7
slodycze sa dobre

Gość gorąco mi jest
pampers activ baby

Gość alicja krakkkkoww
z biedrony dada sa ok. na noce uzywamy pampersów tylko te w opakowaniu zielonym active baby ,bo te w pomaranczowym są do nieczego

Gość alicja krakkkkoww
w lidlu sa zle te pieluchy raz kupilam takie male opakowanie pieluch nie pamietam co to byla za nazwa ale okropne . taką mialy ligline w srodku wyrzucilam na smietnik

Gość perellkajjjjj
dady z biedronki są dobre.

Gość ZAPYTAJ MNIE
OK DZIĘKI:)

Gość ZAPYTAJ MNIE
A CO MYSLICIE O PIELUSZKACH TOUJOURS???

Gość gorąco mi jest
jak słysze o tych dada to mnie zęby swędzą

Gość mireczkowataa
Ja polecam Toujours! Teraz są bardziej miękkie niż wcześniej. Używałam jeszcze babyDream z Rossmana- też ok. Dada z Biedronki nam nie pasowała. Po pampersach córa miała wysypkę.

Gość Toujoursy!
Pieluchy Toujours Chustki Toujours i Softino Kosmetyki Cien Baby Waciki, patyczki do uszu itp Cien Baby Tez rzeczy powyżej są naprawdę bardzo dobre!

Gość mamaIgorka
A ja najpierw uzywalam pampersa,pozniej pampers slep&play,nastepnie przeszlam na te z rossmana,a teraz kupuje takie 12 sztuk za 6zl w lidlu,moj synek ma zakladana pieluszke tylko na noc,bo w dzien wola na nocnik i nie wiem jak sie sprawdzaja na codzien,ale ja nie narzekam.Sa dobre,takie jak inne,

Gość mamuśkaMałejZuzi
toujours 5 zakładam na dzień, bo są łatwe do założenia przy ruchliwym dziecku i nawet jak ,,byle jak" założysz to nie przeciekną. na noc zakładam majteczki pampers 5, są świetne, ale trudno dostępne, mam wrażenie, że jak tylko się pojawiają w Carrfourze czy Rossmanie to są wykupowane jak świeze bułeczki. na Huggiesy mała ma uczulenie, a pampersy mają w sobie te grudki higroskopijne, które są dosyć ostre w dotyku i podrażniają małej skóre. Dady są za sztywne.

Gość gość
Raz kupiłam na próbę i żałuję. Szkoda tych pieniędzy, które wydałam. Może i wkłady nie są takie złe, ale zapięcie beznadziejne, krótkie, małoelastyczne taśmy. Kupuję dziecku rozniar 4, ale te są tak małe, że powinnam kupić 5. NIE POLECAM?!