Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc #*#

suplement diety hamujacy uczucie głodu ... pomózcie

Polecane posty

Gość prosze o pomoc #*#

może znacie jakieś dobre, wyprobowane ....

Gość prosze o pomoc #*#
no prosze zmiłujcie się nade mna baby, noooo

Gość to ja kocham ...
;(

Gość specyfików
na rynku nie brakuje,rzekomo hamujących łaknienie,szkoda wyrzuconej kasy,trzeba obkurczyc żoładek mniejszymi racjami żywnościowymi,ja też popijam wodę z cytryną,mozna też naturalny ocet jabłkowy jeśli nie masz wrzodów

Gość a błonnik w tabsach?
jedzony przed posilkami zmiejsza apetyt. ale podstawa jest zmniejszenie zoladka i male REGULARNE porcje - efekt po ok 2 tyg murowany

próbowałam błonnik z ananasem ale na mnie nie działał,rozpuściłam w końcu w szklance i on w ogóle nie pęczniał,zrobił się tylko osad na dnie,słyszałam ,że lepszy jest w proszku ale nie próbowałam

a ja polecam moje refleksje 1.uzywaj do jedzenia lyzeczki od herbaty:) 2.Te suplemnety z chromem polykac po 15tej 3.jedzsc malenkimi kesami i dlugo zuc ,kazdy kes ok 30 razy przetrzec zebami i dopiero taka papke polknac .Szybciej sie wtedy czlowiek nasyca a mnie jej 4.cwiczyc brzuszki codziennie 2x dziennie rano i wieczorem 5 .i generalnie duzo pic wody niegazowanej .zimna lepsza bo onkurcza zoladek 6.Miec zawsze jablkapod reka jak "zasscie ":) Mysle ze suplementy pomagaja pod warunkiem ze stosuje sie je po godz 15-18tej aby zabic laknienie wieczorem ktore jest najniebezpieczniejsze Powodzenia

Gość prosze o pomoc #*#
dzięki właśnie kupiłam colosan Ex bo pani w aptece mi powiedziala ze to poprawi dziłanie jelit a ma w sobie błonnik i wspomaga odchudzanie... więc spróbuje, juz zażyłam ... smak bliżej nieokreślony, działanie to się zobaczy :) jak nie to kupie sobie plaster na usta jak ktoś tu wyżej mi radził :)

Gość Anna232323
Zrzucanie wielu kilogramów w krótkim czasie to najszybsza droga do tego, żeby wylądować na ostrym dyżurze...nie róbcie takich rzeczy! Odchudzanie to proces i żeby był skuteczny musi trochę czasu zająć. Ja stosuję coś takiego jak SlimXL znalezione na slimxl.pl, to smaczny napój działający kompleksowo. Po pierwsze – zmniejsza apetyt, po drugie oczyszcza z toksyn, po trzecie przyśpiesza metabolizm, po czwarte poprawia samopoczucie. To ostatnie jest zwłaszcza ważne, bo pomaga utrzymać wysoką motywację.:))