Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaNIESTETYyyy

i znowu nowy temat...

Polecane posty

czemu nie? zawsze coś nowego i tyle. Wiecie znalazłam to co zaniosłam ale nie wiem czy to jest to bo mam tam napisane do góry WERSJA A. Nie wiem co to jest. To 13 lat temu było. Te systemy liczbbowe. 33 punkty tam mam na 5 kartkach. No to myślałam , ze 45 punktów na 9 kartkach. Muszę jeszcze iść i poszukać bo to teraz nie wiem. A ta konsekracja we Wrocławiu to było na Warszawę i na reformę kościelną. I tak sobie ludzie zażyczyli z tym że im chodziło co robią w kościele jak nikogo nie ma i że za ich pieniądze wiecie budowana katedra to robią co chcą. I ten biskup usiadł na tego księdza i tak zrobili i wiecie cała katedra we Wrocławiu spłonęła. Odbudowano ją - od uderzenia pioruna. I tyle. Odbudowano ja i co? Tam chyba nie ma biskupa - wolne miejsce. Nikt nie ma odwagi. A czego sie boicie? Odwagi? I tyle. Bo nie rozumieją o co chodziło. Wiecie oni chodzili sobie po PUSTYM KOŚCIELE - Boże przebacz ale z czego żyć. I tyle. I co to za księża tak łazili i tyle? Polaki? I z żalem za grzech ciężki i obrazę Boga w najwyższej świątyni Z PIENIĘDZY NIEMIECKICH. I tyle. I co? No i takie rzeczy w Polsce sie dzialy. Z tym że wiecie - biskup siedział na księdzu - wchodzili tyłem do kościoła - i kto tam był? I tyle. Zamykano archikatedrę. Była zamknięta - koniec. Nie pasowało się tam modlić ktoś powie. Hmmm... no to kasa swoja i tyle. Takie coś.

Gość o co Ci chodzi?
Przecież nie szkodzi nikomu!

No właśnie - nikomu nie szkodzę - 33 piękna cyfra na ogranie zniknięć wiecie. A znikali WŁAŚNIE SYSTEMAMI LICZBOWYMI tak stali i znikali. KSIĘZA TEŻ. To było żeby się opamiętali. Wiecie ja tym DA i tak nie żyłam ani tym księdzem ani niczym. No to mieli oddać - kartek było 5-6 wiecie i W SUMIE mieli oddawać i z tego jest stała praca. I tyle. No 6 kartek - 3+3 wiecie albo 5 kartek to na 45 i 50 - taki system liczbowy. Wiem tylko teraz że pasuje. I wiecie punkt 1. Proszę napisać coś wiecej - rozwinąć sobie myśl i tyle. Takie coś. I ja tam napisalam, że po prostu OMAL NIE UMARŁAM??? ja nawet nie wiedziałam jak to nazwać!!!! I wiecie CZEMU MI NIKT NIE POWIEDZIAŁ O TYCH ZNIKNIĘCIACH. Wiecie jakie ja mam pretensje. Ja sie NIKOMU ZA TO NIE DAM. Nie dość, ze ja wyszłam na wariatkę to jeszcze wiecie wszystko ograłam i omal sie na 2 świecie nie znałam nie rozumiejąc w ogole o co chodzi aczkolwiek nigdy nie twierdziłam że 100 lat muszę żyć. Kompetne pierdoły. I oddaliby mi to i wiecie dobrze by mi było - a tak? CO O TYM MIAŁAM MYSLEĆ? Nie umiałam skreślić tego DA i tyle. DD w sumie - taka prawda. I to 45 punktów wiecie na 9 karktkach no to wiecie a tu 33 punkty no wiecie co i to na 5-6 kartkach PRAWDOPODOBNIE sześciu kartkach - 3 i 3 co z tego pasuje? I tyle. Ja mam wiecie teraz 2 wersje - 5 kartek i 6 kartek każda wersja 33 punkty - porozwijane punkty i tyle. Prawdopobnie coś mieli pisać takiego to pisali co sądzą o Ewangeliach i księża też znikali, wszyscy uważali, że lepszego końca nie było - TAKIE COŚ TO JEST. Ja nie mogę :(

Wiecie oddałam wersję 2 tak myślę i to było 33 punkty na 6 kartkach WERSJA 2. I tyle. 2+2 i 3+3 - co z tego pasuje. I tyle. 1+2+3 +4 +5... i tak dalej... brak systemów liczbowych i jaki rodowod? Od Pana Jezusa? i tyle.

Pasuje z 2+2 i 3+3 wiecie 1+2+3+4. Takie coś. I w sumie zostaje cyfra 4 I WOJNA z matmy. To jest najważniejsze i tyle. A czemu o to nie stałam? Bo mi nie zwrócono tego i tyle. I tak sobie bym pociągnęła relę dalej, a tak nie umiałam i tyle. I pisanie moje - wiecie taka introspekcja. A poza tym to miało być wyjaśnione. Z takiego układu pasuje? rodowod maryjny bardzo silny - to jest kościół właśnie - nie stali o mnie więc nie mają. NAJWYŻEJ na państwo i to z urzędu miasta. Bo na 3 roku. No wiecie... a na którym. A poza tym ja na 2 przyszłam i mozesz przyjść na 2 i do 5 chodzić i żle, a na 1 ci zaliczą. No to słuchajcie bez sensu , nie? Co o roślinach zwierzetach miałam pisać? Chociaż... mogłam i tyle. Jako biolog tyle mogłam i koniec. A tu wiecie - ludzie są nieżyczyliwi, wstrętni i zakłamani. Ja się nie dam. Nadęci równo. Mają z czego żyć się dowiem. No a ja nie bo nie dostałam bo nie oddali mi 33 punktów na 6 kartkach, które MUSIAŁAM ZANIEŚĆ. Ciekawe jednak co by było gdybym tego nie zaniosła. Zaś jedno znikanie - co za cudowny koniec, prawda? NIc tylko każdemu Polakowi życzyć. Bonie i Mengelemu i całej tej rodzinie. ZNIKNIĘCIA wiecie :( A wam? Czego wam życzyć? Takie z was kanalie jak i z tego kościoła... chociaż ... to tylko kafe i tyle :(

Wiecie może jestem za bardzo RELIGIJNA ale JAK JA WYLECIAŁAM Z POLSKIEJ SZKOŁY? ŚWIĘTYM JÓZEFEM i ADAMEM MICKIEWICZEM!!! No to wiecie... i tyle. A ile to było wyżej i tyle. Ja to jeszcze pisałam chyba komuś. Ja to wszystko zapomniałam powiem wam. tego sie nie da pamiętać. Oni mi to mieli oddać. Z tego powinien mi wyjść ELEGANCKI obraz piekła nieba czyśćca - z tego powinnien wyjśc wiecie ten Dante i tyle. I oni mieli przyjść i powiedzieć - przeczytaj sobie Dantego. Co Ty tam piszesz? i tyle. A co wyszło? Albo oddać i też bym miała Dantego - kimkolwiek był. Bo co sądzę o KK wiecie. WOLE DANTEGO i tyle. Ciekawe czy PO CICHU nie jest kanonizowany. Jak uważacie? i tyle. Powinien, nie? PIEKŁO, NIEBO, CZYŚCIEC - to coś czego normalny ksiądz nie jest sobie w stanie W OGÓLE WYOBRAŻIĆ. A ja też. Ale mnie już diabeł porwał za rodowod i tyle. No i to wszystko. To ja wiem, że piekło, niebo, czyściec to nie tak jak tam pisałam. To nie takie coś. A tak? I wiecie ja się TYLKO wyratowałam. Tylko tym 33 - niczym więcej. Naprawde. Tak to naprawdę żadnych innych wartości i mieli mi to oddać bo to Tarot mnie dopadł zaraz. Bo co tak padłam Tarotem? Tylko tym i tyle. 33 punkty... :(

Wiecie co - ja sobie to przeczytam - przypomnę sobie byle co - komu co pisałam i tak dalej i powiem wam ja napisałam, ze LEDWO PRZEŻYŁAM TO WSZYSTKO dlatego ja to jeszcze chyba wysłałam komuś? Tylko nie wiem czy dokładnie to. Teraz tego nie pamiętam. I wiecie ja się im nie dam. Ten autobus w 1998 roku zniknął wiecie, a ja w 2008 roku zostałam żywcem przez diabła porwana wiecie i musiałam odejść z pracy, której w sumie nie miałam od 8 lat. Takie coś to jest. No to wiecie - co ja mam się dzielić z nimi? NIech im Niemcy dadzą pieniądze. Renta jest WYŁACZNIE moja i wyłącznie ją dostaje od MIESZKA PIERWSZEGO i WŁADYSŁAWA JAGIEŁŁY. A słuchajcie po roku 2000 przy takim traktowaniu co - tam nikt nie zginął w tym DA? Przecież to są ODSZKODOWANIA. A wiecie te pielgrzymki wasze wielkie - a moje zdrowie psychiczne. No to wiecie albo sobie jaja robicie albo co - o co wam chodzi? Ja tylko chcę renta od Mieszka PIERWSZEGO i WŁADYSŁAWA JAGIEŁŁY - taki poziom jest w Polsce, ja zostałam bez passu USA , możliwości wyjazdu OD DZIECKA i powieszenia sie samobójczego również i tyle mnie obchodzi wszystko co robiłam - zostaje mi te 33 punkty i pomyślunek komu ja to wysłałam i się powiesił z tego wiecie. Nic tylko tak. A wiecie z tego mogło być tyle dobrego. Powiesił sie bo to jest straszne. A zniknąć w środku dnia to nie jest straszne? Ja 8 -9 lat po tym poszłam ze szkoły bo wiecie to przeżyłam, szkołe skończyłam, a KK w Polsce to już nie przeżyłam - KK w szkole. A po co tam są? I pierdolniętego w łeb Piłsudskiego w Katowicach. Jak juz wiecie to powinna zostać LITERKA po szkole z patronem zostaje? Jak tam chcesz. Powinna zostać literka , zostaje byle co - mówią cyferka. Żle mówią. Szkoła to LITERKA, CYFERKA i tyle. Ile jest liczb, ile jest literek i tyle. Życie to system liczbowy sie dowiem - wasze i tyle :(

Wiecie ja sie nie dam - to jest też brak szacunku do SKĄD jestem - jaka okolica. Znikające punkty. Nie ma i tyle :( Róbcie se co chcecie. Mieli sie tam wieszać najwyraźniej i tyle. I to wszystko. A rentę mam jak mam - OD ZAŁOŻYCIELI PAŃSTWA POLSKIEGO. Tylko proszę wysłać i tyle. Nic z tego nie pasuje. I od matki co przez państwo polskie popełniła samobójstwo bo zawsze tak będzie że powiesiła sie przez państwo polskie i krzyż na Giewoncie. Takie cos :(

Wiecie i to jest ogranie znikającego punktu - życie Pana Jezusa i 33 lata tego życia i tyle. Tak się to ogrywa i tak sie stoi jak masz gdzieś tam ZNIKAJĄCY PUNKT. Bo wiecie właśnie sie zastanawiałam jak to ograć. 33 i krzyż. Ale to tam straszne i tyle. 33 i koniec. Cyferkę tam dać i nie ma tego. I taki charakter jak mój. Tyle :(

No wiecie ja się za ten tekst nie dam. Bo nie wiecie. Ja to trochę przejrzałam. Za mną zaczęło łazić PIEKŁO NIEBO CZYŚCIEC - zamiast pracy sobie szukać od początku roku szkolnego to TAKIE COŚ. Chociaż wiecie... tu praca nie napisania a tu takie coś. Ale mieli oddawać bo powiem wam dużo z tego by mi pasowało. 33 -to 44 - ADAM MICKIEWICZ. Choć powinini doradzić Dantego zebym sobie poczytała - tak jest krzyż i tyle. I chyba się ktos powiesił przez to. ALE czy do tego musiało dojść? Ja tylko chciałam porozmawiać i wiecie nie umiałam się dogadać wiecie, nie umiałam powiedzieć tego co chciałam bo by mi dużo rzeczy poleciało. I w ogóle nie wiedziałam czy warto i patrzcie 3 lata chodziłam. No to te teksty wiecie i teraz daj coś żeby mi to ograć chociaż. Ewangelie się dowiem i zaś to samo. Nie to by już było i tyle. Nie dam sie za to. 33 i 44 to bym wymyśliła - 22 to niedawno miałam. 11- też bym coś wymyśliła. A 11 września 2001? I tyle. Może to przez to? Kto wie :(

Ewangelia mogła być ale tylko na 1 sposób. ZŁY CHRZEST - wszystko mi poleciało. Ale 1 rzecz mogłam mieć wiecie z 1 ewangelii w sumie. A powinny być 2 ewangelie przynajmniej. No i co teraz? I wiecie oni 5 lat się uczą - Ewangelie na pamięć znają. No a dla mnie która? i tyle. I czy Ewangelia i tyle. Ja byłam od 4 ewangelistów i po nich. I potrzebowałam PRZEZ WASZĄ SŁUŻBĘ LITURGICZNĄ 1 rzeczy z 1 ewangelii i ... po was wszystkich też mam stała pracę. I TYLKO TYLE. Nie. No wiecie - po co ja tam łaziłam to pojęcia nie mam. Bo w zasadzie jaka Ewangelia co za cytaty - w odniesieniu do kogo? czego? I tak dalej. DO DZIŚ NIE WIEDZĄ , ale najmądrzejsi na świecie. Jak ta służba liturgiczna i brygidki i tyle. A kasy to nie ma w ogóle. Wcale i tyle. A konta gdzie? i tyle :(

I przez brygidki też bo nie szanują krzyża i tak nie zostałam stałej pracy za BRAK SZACUNKU DO KRZYŻA brygidek i tyle. Za kibel się dowiem. Też - no właśnie dzieci sprzątaczek zaczęły sie wtrącac KEW - gulik zaraz mi się kibel z życia zrobił. Chociaż gulik KEW - Polska to jest 1 gulik. Figury ponad gulikiem. Ten Piłsudski - szkoły - ten św. Patryk to w ogóle ZERO SENSU - to też tylko figury ponad gulikiem były. Bo ja wolę Indie. Bo są ponad gulikiem a wy to gulik i figury ponad gulikiem. W Indiach nie ma figur , ja miałam ograne i tyle. A ta matka i rodzica - jedna figura i tyle :(

Patrzcie tyle kościołów, wszystkiego, taką wiarę macie W SYSTEMY LICZBOWE W SUMIE - i wy jesteście niżej od Indii. Jak to możliwe? Jestem w szoku i tyle. Dlatego nie musicie mi dawać obywatelstwa polskiego. Czy ono istnieje i tyle? To wszystko :(

Gość bezdomnaabezrobotnaNIESTETYyyy
Wiecie ja z ta rentą CHCE CZY NIE CHCE muszę was szanować - patrzcie MIESZKO 1 i WŁADYSŁAW JAGIEŁŁO - jak was nie szanować? No jak? Taką mam rente. Od tych 2 panów, zeby nie było, że BONY nie szanuję. Rzymu że nie chcę. Odrzucam Rzym. Nie tylko nie odrzucam Rzymu, ale stoję po stronie Sudanu. Ale to tam - to sie nie liczy. Tylko Kuwejt i tyle. Takie coś :( No ale ... taka renta że jak was nie szanować. Piłsudskiego szkołe też muszę szanować. Szans nie miałam tam żadnych. Ze wsi wiecie - brak może nie kultury czy jak to tam nazwać - jakiś tam brak i tyle. Co innego inne osoby ze wsi i tyle :(

Gość bezdomnaabezrobotnaNIESTyyyyyy
Polska wiecie jest to gulik - tak nisko jesteście. Wyciągany FIGURAMI i SZKOŁA. i za Mieszka 1 i Władysława Jagiełło ZAWSZE MUSZA WSZYSCY POLSKĘ SZANOWAĆ nawet jeśli jest gulikiem a jest. Nie wolno nienawidzić Polski. Nie opłaca się. I tyle. Po prostu sie NIE OPŁACA i tyle :(

Gość bezdomnaabezrobotnaNIESTyyyyyy
Wiecie życie polega na tym, że wy się pocieszacie, że ja mam wszędzie w pracy zła opinię bo mam ale za co nie wiem. Za brak oddanej korespondencji z DD i wiecie za brygidki, ojca, ZA WASZ CHCIWY KOŚCIÓŁ i rozwydrzony i tyle. No to dobra. Tak się wy pocieszacie, a ja że Polska to tylko gulik i juz Indie sa wyżej. Ale szanowac NAWET GULIK trzeba i tyle. Słyszę od Śmieszki - że mam się wypchać z takimi poglądami, ale 33 sobie zbiera. To zostaw człowieka i koniec. Z tym,że mnie porwało wiecie po latach 8 diabeł mnie żywcem porwał. I tylko tak piszę. Tyle :( No więc ja to napisałam ale na system liczbowy a ona ogrywa tym mnie i na mnie no to wiecie. Szans nie ma, ale w ogóle co to za pomysł. Ja jestem UPRAWODZONA do Polski - ja nie jestem Polka i tyle. I mogłaby tak ale jako ten filolog. A jest? No 3 lata ma - niech jej będzie. Choć NIC Z TEGO JEJ NIE PASUJE. I wiecie tak chyba było, ze jak ktos miał 44 to byl filologiem polskim i wtedy dalej - inne filologie bo to całkiem niezła filologia jest - dwie wojny. A Śmieszka? Ona 44 nie ma i tyle. I co?

Gość a co sie stało?
dlaczego nie ma tu frojda, owca, co sie stało? wiesz?

Gość bezdomnaibezrobotnaNIESTETyyyg
Witajcie - nie wiem co mam wam napisać. Na wątku o radości wpisało mi się TYLE OSÓB - wszyscy się cieszą, a ja tak sobie wiecie. Nie mam z czego. Nawet jak tę rentę dostanę - NALEŻY MI SIĘ!!! to i tak tam wiecie tyle ile się cieszę. Nie o to mi chodziło. Frojd poszedł na egzekucję. Nie ma go. Tyle umiał - to tak poszedł. Na mnie nie liczcie. I tyle. Wiecie ja mam takie słownictwo tu, że gulik wysiada, ale i tak się nie dam i tyle. Dziś mnie coś głowa boli. Wiecie nawet nie wiem co mam napisać - tyle mnie wszystko obchodzi. Że zacznę germanistykę studiować? Może to ludzie chcą przeczytać? Kto wie? Jak mi się nic więcej nie uda? Na uniwersytecie 3 wieku? Już nawet mam temat pracy - ciekawszy niż Diana Spencer choć bardzo trudny i w sumie o czym tu by pisać. Ale coś mam jakby się ktoś pytał. No oczywiście spróbuję coś innego ale co mi wyjdzie to pojęcia nie mam. Postaram się pod nikogo nie podszywać i jakoś sobie spokojnie żyć nikomu nie wadząc. To wcale nie jest takie proste. Teraz na przykład wszystkim zawadzam od lat, ale wiecie mieszkania to nie. Żebym wygrała ten proces, wyniosła się z domu - połowa ja , połowa rodzice. Ja nawet mogłam wyjechać wiecie, ja nawet na wyjazdach do dziś mogłam siedzieć tylko moje mieszkanie jak przyjadę - z tydzień , dwa się wyspać tyle mnie wszystko obchodzi a tu wiecie MAMUSIA I TATUŚ, a ile ja mam lat? Ile tak można żyć. I przez to mam pretensje - do tego towarzystwa tutaj również. Ale powiedz tu coś komuś normalnie, kulturalnie. Każdy jedynie się w cudze życie wpierdala i tyle robi. Ten brat też - w jego życie wszyscy łazili w butach, ale cofnąłby się ode mnie i by żył. Ja wiecie życie na wariackich papierach - czemu nie wiedziałam? Może mogłam CHCIEĆ ZNIKNĄĆ. I bym chciała. Tylko musiałabym wiecie wiedzieć, że nie jestem córką swoich rodziców w Polsce. Tylko tyle. Nic poza tym. Naprawdę. I tyle. I to wszystko. Wiecie paszport taki czy siaki czy to jest w życiu najważniejsze? Ale wiecie - ja sie nie dam - ja chcę moją rentę. Ja nawet mogę jeszcze coś robić w życiu, nawet się mogę jeszcze uaktywnić, nawet mogę wiecie nie wiem - no dziecko urodzić to już nie przesadzam - jednak swoje lata już mam, ale coś w tym sensie. No nie wiem, nie wiem, musiałabym pomyśleć - dzień dwa albo rok dwa. Takie rzeczy to są i tyle. Co jeszcze mam napisać i nie oszaleć. Mam skończyć doktorat ktoś powie. Prędzej drugi fakultet zacząć i nie skończyć. Wiecie JAK JA SIĘ STARAŁAM a jak inni się starali i oni już zapomnieli, a ja ciągle w tym samym miejscu także wybaczcie ale to chyba nie było moje powołanie aczkolwiek uniwersytet jest od prawdziwych fitosocjologów tylko czemu ja miałam temat zmieniony? Czemu nade mną się pastwili? Bo nie zarabiałam za granicą, mieszkania swojego nie miałam - jakiś wynajem I NIE PASOWAŁ i tyle. No to mieli powiedzieć bo w tym Kevinie przynajmniej sie o to rzucali choć wiecie też to - co cię obchodzi co robię w domu i tyle. Nie wiem co robię - nie ma mnie na przykład. Nie sypiam w domu. Po prostu nie otwieram mieszkania, nie żyję tam i tyle. Takie coś :( I wiecie tyle pracy było, a nic nie było - zostawało wyjechać i wszystkim PIERDOLNĄĆ wiecie. I nie umiałam, nie umiałam sie wyzwolić z tych fitosocjologów - doktorzy habilitowani, profesorzy - do szkoły nie. No to po co te tytuły? po co to wszystko? Z tego Piłsudskiego poszłam, a to taka tragedia że wiecie i znowu rektor poszedł jeden drugi... no nie umiem wam tego wytłumaczyć. KLĄTWA - tylko takie słowo pasuje. Naprawde :(

Wiecie ja powiem wam coś się ze mną stało. Oczywiście wiecie juz nie wspomnę co wiecie myślę o tym DD wiecie DUSZPASTERSRTWO DŁUGOLETNIE chyba ale taki system liczbowy zmarnować to wiecie - nie ja sie nie dam. Niemcy na mnie teraz - jest lepszy system liczbowy no właśnie mają taki system ale do końca tego nic tylko nie rozumieją, ale już im się powoli zgadza i tyle. Wiecie. No ale ja się nie dam. Arabom się nie dałam i tyle. Tam w Afryce to jeszcze, ale tu to matko święta - i wiecie ja miałam wiedzieć że to sie tak skończy. I OSTRZEGAM bo Niemcy lecą już swoim systemem liczbowym , ale ja mam swój od 33 i ten też znam - to znaczy ja ten system poznam. Po niemiecku sobie wszystko poznajduję ale ten system 33 jest najwyżej i tyle. I wiecie ja się nie dam za to 33. Ja se tam swoje napisalam - ale inni mieli swoje napisać i do numeru 33 wiecie i tyle. I powiem wam to wszystko. I se to zmieniać ale co? jak? No w sumie tylko to moje zostaje i tyle. Czy w to wierzysz? Czy nie? Takie coś to jest. I tyle. To jest bardzo skomplikowane, bardzo. I tyle. To jest jedna matma. Inne rzeczy takie nie są. Tam tylko cyferek brakuje i tyle. I koniec. I wiecie to chyba o to chodziło, ze mieli sobie to przeredagować do 33 i wszystko poukładać czy coś i wiecie w tym co zostawiłam była i Trójca święta i rozgrzeszenie , wszystko było i tyle. Sakramenty też są z tego systemu, wszystko jest i tyle. No wiecie mogli mi to oddać to z tego stała praca bo nie uznawałam uczelni. Wiecie ja chciałam biblioteczkę zbierać, może 2 fakultet - nie , nic. Straszne :( No i takie wiecie bimbanie, a to też bimbanie. Wszystko bez sensu i tyle. Czemu? Moja sprawa. Adresat listu chyba się powiesił. No wiecie to było STRASZNE, ja to napisałam i tyle. Bałam się jak głupia, książek nie miałam. Zabrakło mi literatury ODPOWIEDNIEj i tyle. A nie dostałabym jej na pewno i tyle. No nic idę systemy liczbowe układać i tyle. I koniec. No co ja mam jeszcze napisać? Napiszę tak - o co mi chodzi. Pan Jezus - życie BRUTALNIE przerwane. Normalnie ok. 100 lat by żył. Św. Jan ewangelista. Straszna śmierć, Bóg, życie wiecie tez no straszne? No nic ciekawe, KRÓL, Bóg, straszna śmierć , nieciekawe miejsce urodzenia i tyle. I tak leci wojna i na wszystkich i tak może sobie chodzić że za dużo wszystkiego i tyle. I są tacy ludzie i robią wszystko to co on. ZA DUŻO WSZYSTKIEGO, nie z danego państwa, z innego państwa, wszystko pomieszane, jedno kłamstwo i on sobą tylko dopuszcza takie przypadki i tyle.

Gość d32e32
Nie rozumiem.Mogła byś to jakoś bardziej rozwinąć?

Gość elołłł bezdomna
bezdomna mam nadzieję ze ty nie bedziesz mieć w przyszłosci dzieci..:-(

Wiecie ktoś powie, że przy MOIM MYŚLENIu w Polsce zostaje do studiowania teologia. ALBO POLONISTYKA wiecie i powiem wam gdybyście mieli system liczbowy 33 to przecież wszędzie na uniwersytetach jesteście, doskonałe krytyki piszecie wielkich dzieł, wszystko. No mnie nie o to chodziło. Ale co - przekreślenie mojej uczelni to jest I SŁUSZNE i wiecie to jest także nie wiem... no jakieś tam wiecie UMATEMATYCZNIENIE WIĘSZE człowieka - zmuszanie do analizy. Jest kalendarz zachodni. Nikogo to nie interesuje. No SMUTNE to jest o to mi w sumie chodziło choć też nie do końca i tyle. Takie coś. A teraz to wiecie - ile ja mam lat - powyżej 33 i to wszystko. Co ja mogę wymyślić? I tyle. Skoro uczelni nie uznaję BO MOGĘ to co wiecej? I wiecie to jest GENIALNE bo przychodzą ludzie, chcą jakichś wartości, a przynajmniej 2 fakultet tak jak ja. I co? A system 33 i mam wszystko gdzieś, dalej życie się toczy i tyle. Tylko trzeba tak wszystko zrobić żeby miec Trójcę świętą -trzy i rozgrzeszenie - 3 pierwsza czwórka to na przykład ewangelie druga coś tam - choć powinna być PODWÓJNA WOJNA z Mickiewicza CZY SYMBOL - 2 razy wojna. A 55 - komplet do trójki wiecie. I tyle. I tak iść sobie książkami czy czymś. Biblia ile ma? 22 wyobraźcie sobie. Satanizm 11 - O - egzorcyzmy i tyle - oo. Takie coś to jest. I tyle. I tak sobie można żyć i kombinować i niczym sie nie przejmować - trójcą świętą i spowiedzią a tak? 5 lat sie uczysz i co dalej? i tyle. A co to wszystko warte? 33. I tyle :(

No nie wiem co będzie dalej ale nie o to mi chodziło zupełnie i tyle. Renta moja i koniec. Nikomu się za nią nie dam i tyle. Matka pieniądze zarobiła. Ten Sudan jej może w Polsce być i tyle. Wiecie oddaliby mi to - tego 33 nikt mi nie wymyślił. To w sumie wyśmiać, ale wiecie A ICH NIE WYŚMIAĆ - szczota na krzyżu, systemy liczbowe na krzyżówki po polonistyce, ale 33 i dalej nic. Ich nie wyśmiać. Bo oni są poważni. Jedyny zarzut albo zaleta. Albo nie wiadomo co. ONI SĄ POWAŻNI. Jak to w Polsce. Sami poważni. I tyle :(

Gość atake owce
Pan Jezus - życie BRUTALNIE przerwane. Normalnie ok. 100 lat by żył. Św. Jan ewangelista. Straszna śmierć, Bóg, życie wiecie tez no straszne? No nic ciekawe, KRÓL, Bóg, straszna śmierć , nieciekawe miejsce urodzenia i tyle. matkooooooooo hhahahahhahahahahhahahahahhaha hahahhahahhahahahahhaha

Poważni są a ja sie ciągle śmialam, a jakie miałam zęby sie dowiem? No dobra - ale naprawione. A jeszcze pycha - wszystko wiem najlepiej i tyle. Takie coś. I wiecie zamiast Z TEGO uczelnię skreślić DOWNY, ZERA szedł piaty rok to poszłam na doktorat i tyle. Ja nie mówię, ze wszyscy muszą wszystko wiedzieć i tak dalej, ale to jest coś warte. System liczbowy 33 i Pan Jezus jako 4 wiecie w sensie, narodziny, śmierć, Bóg, król - takie coś i tyle. W tym zniknięcia są , wszystko i tyle :( Ja nie wiem wiecie czy to tak można - ale skreślić uczelnię tym można - że czegoś chciałam a tu? Właśnie wiecie ten mój uniwersytet. Właśnie to. A ja z tego na doktorat. Co prawda zaoczny, ale nie skończyłam. I wiecie wojna że nie chcę tytułu. No ale ja wiecie też wiem co robię i tyle. I tyle :(

Wiecie nic tylko ci studenci co zaczęli znikać a księża też powiem wam to uważali że są lepsi od tych fitosocjogów i tyle. Ale zobaczcie - co za dwie trójki mieli. CHYBA TAK LECIELI ale co - tylko wiek mieli Pana Jezusa i coś tam kombinowali - ta wojna - JEGO ŻYCIE i 4 ewangelie. I wszyscy mówili to dalej pociągnijcie w 55 , 66 a 44 robili, że to MICKIEWICZ i co dalej? I tyle. I doszli chyba to 10-12 nie wiem. I nie umieli ZERA określić bo nie mieli wiary i tyle. Choć 1212 to 4 cyfry. No to by pociągnąć trzeba. I były 2 sukcesy i zaczęli znikać. I wiecie po co spowiedz i najpierw były 2 lata spowiedzi albo nawet 4 zawsze można się spowiadać, a pózniej takie coś i CO DALEJ? i tyle. No i teraz co. I najpierw zniknął ksiądz - niech sie ksiądz podda. Nic tylko studenci matmy. A byle kto mówił - a filolog z matmy to gdzie i z tego co ja napisałam jest. I omal życiem tego nie przypłaciłam. Tylko myślałam,że sie nie obudzę tylko piętro wyżej i własnie nawet nie to jak to wygląda to piętro wyżej tylko wiecie W SUMIE CZEMU? No bo wiecie wakacje - robić co miałam 24 lata - a CZEMU? I za to mam pretensje bo to bylo TYLKO NA STAŁĄ PRACĘ. No chyba że życzyłam sobie życie swe zakonczyc po 4 roku studiów wiecie. No ale w zasadzie tak - no w sumie... ile to można żyć? Ale CZEMU? i tyle. No i co dalej z rodziną??? I to wszystko. No a teraz jak jest. Wszystko na mnie,że sobie co - zniknęłam? I wiecie takie straszne to jest. I to sie chyba stało, zeby zrozumieć egoizm tych ludzi - życie to krzyż wiecie a tu takie zniknięcie i co dalej? i tyle. I wiecie powiem wam że w sumie tę relacje moje czy przeżycia NA PEWNO NIE PASUJĄ do każdego. Ktoś się mnie miał zapytać wiecie na jakiej zasadzie ja sobie to tak przeżyłam. Jakie ja mogę zaproponować wiecie nie wiem jak to napisać nawet - uczucia??? które mi towarzyszyły. No nie wiem - jakoś wiecie napisać POCZĄTEK I KONIEC. Coś w tym stylu BIEL I CZERŃ. Coś takiego. No więc ja byłam cały czas tylko STRACH i ODWAGA. I nic poza tym. Całość tego wszystkiego i tyle. No bo wiecie co tam jest z Ewangelii. Czy ewangelie wiecie są matematyczne czy nie? Ewangeliczność moja to cyfra 4 i tyle. No i tylko strach i odwaga. No i dalej? Ale tego nie napiszę bo po co? Takie cos to trzeba płacić nawet i tyle. Ja sie nie dam. Jakieś lekcje, kursy, to są normalnie takie psychologiczne rzeczy, poznawanie siebie i tyle. Tak leci matma z państwa sie dowiem. No to właśnie wiecie - zalezy jakie masz państwo. Jak masz matmę z Polski. Ale ja nie mam z Polski -mnie nic nie leci. Wręcz mnie przenosi do PRAWIDŁOWEGO PANSTWA na matmę i tyle. Tam gdzie sie zaczęła, była. A Polska to jaka to matma - FIGURY - co to jest za matma? I gadający gulik. Sorry i tyle :(

Wiecie wy mnie nie rozumiecie juz a ja nie mam wam tego za złe. Nie musicie. Chodzi o to, że przychodzisz do DA - ktoś ci mówi cześć i w sumie wypowiada sie o tobie. KTO? I teraz będzie CÓRKA SPRZĄTACZKI. I na mnie że nie szanuje polonistki i anglistki po 2 fakultetach, a doktoratu nie skończyłam , tak dalej. Ale weicie MOŻE TYLE ZROZUMIECIE - O TO MI CHODZI? Może i przyszłam po 2 lata spowiedzi właśnie ale KTO MNIE TO TAM POWITAŁ? Jak to jedna sprawa - po coś tu przylazła? Ale kto? I tyle. Do spowiedzi chodzili. No właśnie - chodzić to chodzili ale co - ile lat i jaki system liczbowy? i tyle. Bo się nie poddałam. Komu? Jak? i tyle :( CZEMU? CYFERKOM? GROM LICZBOWYM? A reszta mnie nie obchodzi. A was obchodzi? Może mnie zrozumiecie może nie... no cóz... takie zycie :(

cd soon... pozdrawiam...

cd soon... pozdrawiam... Ja piszę tu tylko czekająn na rente matki od Mieszka 1 i Władysława Jagiełło. Pozdrawiam i tyle :(

Gość Pozdrawiam Cię
Basiu!