Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta_3545

Potępiam rodziców którzy np. nie potrafią zaakceptowac syna geja.

Polecane posty

Gość marta_3545

Dla mnie syn gej nie byłby żadną tragedią. Lepsze to niż np. córka prostytutka lub córka panienka z dzieckiem a to że jest gejem to nic, zwłaszcza że geje często kończą studia i mają pozycje społeczną :)

Gość sgdsgds
Z której strony lepsze? :O Syn gej też może być prostytutką. :O

Gość marta_3545
Córka prostytutka lub panienka z dzieckiem to kobiety bez wykształcenia. Syn hetero też może byc nie wiele wart jak znajdzie se babe i będzie robił bachory a taki gej nie dzieci a kariere po studiach będzie robił.

Gość ale się ubawiłam
"Córka prostytutka lub panienka z dzieckiem to kobiety bez wykształcenia. " :D :D :D

Gość 32-latka***
to ja chyba jestem jakis nieudacznik...:O:O:Obo ja jestem panienka z dzieckiem z wyksztalceniem....:D:D:D KATASTROFA:(:(:(

Gość marta_3545
32 latka i pewnie rodzice ci pomagają!!!! ile już masz tego dzieciaka? płacisz rodzicom za opieke

Gość 32-latka***
KOCHANA,MIESZkAM W SWOIM DOMU RAZEM Z SYNEM:)Ma juz 13 lat, JESTEM SAMODZIELNA I NIKT MNIE NIE UTRZYMUJE...,HEHE Czasem rodzicom pomoge;) Ciebie mi zal...,ale w jednym przyznam Ci racje...Dziecko gej czy lezbijka zawsze bedzie naszym dzieckiem....i trzba je kochac takim jakim jest... A tobie tak na przyszlosc-100razy wolalabys miec corke prostytutke,czy samotnie wychowujaca dziecko niz patrzec na jej smiertelna chorobe....:O Puknij sie w glowe zanim zaczniesz pisac takie bzdury....