Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia5678

nie chce chłopca

Polecane posty

Gość monia5678

czesc jest tutaj jakas kobietka w ciazy która bardzo pragnie dziewczynki?? Ja jestem w 4 miesiacu i nie chce chłopca chce dziewczynke!!;)

a jak będzie chłopiec to co? :P ps. ja bym chciał mieć dwie lub trzy córeczki ;]

Gość monia5678
moja sytuacja jest taka.... ojciec mojego chłopaka strasznie rozpieszcza chłopca jego siostry wszystko mu daje! nawet bawi sie gwoździami!! ostatnio przez niego rozbił sobie szczeke i bardzo mocno leciała mu krew. Wszedzie go zabiera i na dodatek ma problemy z alkoholem. Lubi chłopców a ja sie boje ze z moim dzieckiem bedzie to samo! Ten facet ma niepokolei w głowie..... !!!!!

Może tylko teraz tak myślisz, a jak urodzi się chłopiec to pokochasz go nad życie? Podobno tak jest. Moja mama z kolei nie chciała dziewczynki, a teraz sama mówi, że nie wie co by bez tej dziewczynki zrobiła ;)

A co mają powiedzieć kobiety które nie potrafią zajść w ciążę badz rodzą chore dzieci??-gardzę takimi ludzmi jak ty!!Nie grzesz moja droga!

Gość monia5678
Dlatego boje sie ze jesli bede miała chłopca nie bede w stanie go wychowac bo ten człowiek go rozpiesci!!!! Kocham dzieci i bardzo je lubie ale chce zec normalnie i wychowac dzieciatko normalnie. Dlatego taki mój strach przed chłopcem... Mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie

Gość monia5678
Nie o to chodzi! Chce miec zdrowe dzieciatko nie wazne co ale boje sie posiadac chłopca... Czy mam sie z tad wyprowadzic z obawy przed tesciem??

Ja nie rozumiem, bo jaką masz gwarancję, że nie rozpieści dziewczynki i nie będzie jej na wszystko pozwalał?

Gość monia5678
Moze zadna z was mnie nie rozumie bo nie ma takiej sytuacji... hmmm???

Nie musisz się STĄD wyprowadzać, po prostu nie popadaj w nieuzasadnioną paranoję.

Gość monia5678
Bo dziewczynkami sie wcale nie interesuje przywoziłam tu moja mała siostrzenice i wcale sie nia nie interesował. A jak przyjechała moja kuzynka z chłopcem który jest w podobnym wieku co jego wnuk zaraz zaczynało sie to samo

Gość trzeba bylo sie poddac steryli
zacji, bo zawsze jest szansa 50 na 50. A jak juz zaszlas, to trzeba bylo zrobic aborcje. A jak jest pozno, to jedz do Chin, tam takie sprawy rozwiązuja. Nic ci wiecej nikt nie poradzi w zyciowym dylemacie.