Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nicka bo wstyd

skad wziac kase?

Polecane posty

Gość bez nicka bo wstyd

do 10go zostalo mi 14,50zl. Na poczatku przyszlego miesiaca potrzebuje 370za czynsz, 155za bilet do pracy, 40za rachunek i 140 na lekarza. Nie mam od kogo pozyczyc. Mysle o tym dzien i noc. Czy provident to dobre rozwiazanie? Czy moze ktos mi podsunie cos innego? Prosze o pomoc:(

Tylko nie provident nie wypacisz sie potem :P Pozostaje ci ogłosić bankructwo :P za mieszkanie zapłać w innym terminie :D

Gość a ja mysle,ze tu
moja sasiadka bierze pozyczki w prowidencie. i nic. jej odpowiada procent itd. wiem,ze na poczatek nie dostaniesz wiecej niz 1300-1500zl. pozniej coraz wieksze kwoty:)

Gość bez nicka bo wstyd
Tak wlasnie szukam cos o tym providencie w necie i widze, ze duze odsetki sa. Nie moge w innym terminie zaplacic:(

Gość odradzam providenta
serio zastanowcie sie ze 100 razy zanim tam pojdziecie!

Gość a ja mysle,ze tu
o jezu, sa duze odsetki,ale cos za cos. oni daja ci kase na piekne oczy doslownie, a ty to pzoniej splacasz chyba w tygodniowych ratach:) nie wiem jak to sie odbywa,ale sasiadka jest zadowlona. ona przekichala sobie historie w bik i byla pod kreska. widze,ze ejst ok, placi i ma sie dobrze:)

Gość a ja mysle,ze tu
tylko,jak masz teraz problemy ze splatami, to watpie,zebys sobie poradzila pozniej z providentem. oni zawsze chca sie dogaywac, ale swoja droga, tygodniowo zalozmy musisz placic, nie wiem 40zl? to razy 4=160 m-cznie. idz wez debet na koncie.to lepsze!

Gość trudne zadanie mammm
do pracy idz

Gość bez nicka bo wstyd
debetu chyab nie moge wziac bo od 3ch lat nie mam wplywow na to konto:(

Gość Kropupus
popracuj nocą

Gość a ja mysle,ze tu
no to faktycznie,nie mozesz... myslalam,ze pracujesz,jak do 10tego kasy nie masz. myslalam,ze 10tego masz wyplate;) to ci nie poradze. zebys sobie biedy providentem nie narobila. oni nie chca zaswiadczen z pracy,ale chca zobaczyc np umowe o prace czy papiery,ze firme masz. musialabym sie zpaytac o wiecej szczegolow:)

Gość HamujHankaCartonNAdrodze!
A skąd ją bierze Czak??

Gość malutkamimincia
jeśli się nie wstydzisz pokazać swojego ciała, łatwo możesz zarobić kasę tu na kamerkach: www.showup.tv/ref/szron69

Gość malutkamimincia
wypłata jest tam do 7 dni :*

Gość odradzam providenta
pomysl jak dorobic, ida swieta mozesz dac ogloszenie, ze umyjesz okna, posprzatasz , popilnujesz dzieci itd. szukaj dodatkowego zarobku!

Gość bez nicka bo wstyd
bo pracuje,na razie mam umowe do 6go kwietnia,na czas probny a potem mam dostac na stale. wczesniej nie pracowalam i tylko wplywy mialam jak stypendium dostawalam. Ja potrzebuej juz tych pieniedzy, na 1kwietnia:( nie zdarze dorobic

Gość malutkamimincia
to szybko orientuj się o chodzi z tą stronką i może już dziś dasz kasę do wypłaty !! A oni wysyłają DO 7 dni czyli mogłabys miec kase za 3 dni np

Gość a ja mysle,ze tu
mozesz sprobowac z tym debetem. nie bedzie on duzy, ale ja kiedys na studiach mialam debet 500zl jak sie nie myle:)albo 300? nie pamietam:)

Gość bez nicka bo wstyd
niestety nie moge debetu , bo jak pisalam wczesniej wplywy mialam ost. 3 lata temu a jesli dobrze wiem, przy ubieganiu sie o debet musi to byc conajmniej 3 ostatnei miesiace.

Gość coccco
jak napiszesz nicka, to Ci pomogę :classic_cool:

Gość jak jestes ladna i masz wolne
lokum to bez prblemu znajdziesz kogos kto cie wspomoze - przez internet na czatach - tylko nie rzucaj sie na pierwzefgo lepszego - pogdaj znim przynajmniej kilka godzin i uwazaj na kwoty - jesli prponuje zbyt duzo to sciemnia - jesli zbyt malo to skąpi! Dlaczego lepiej umawiac sie u siebie - bo u niego moga byc kamery.

Gość Emmett Fitz-Hume
Odnośnie do Providenta: 1. Mają też opcję "przelew"- kasę dostaje się przelewem na konto i spłaca też przelewem (po raty nie przychodzi więc przedstawiciel, przychodzi tylko raz- podpisać umowę) wtedy koszty pożyczki są znacznie mniejsze bo nie płaci się za inkaso, 2. dopóki nie ma się zaległości można zaciągać kolejne pożyczki (np. na spłątę poprzednich), co tydzień mają ofertę dla stałych klientów ;) W porównaniu z innymi instytucjami udzielającymi pozabankowych pożyczek Provident wypada naprawdę korzystnie, zwłaszcza, że pierwsza pożyczka może wynieść max. 5.000 zł. Porównajcie sami: http://www.pozyczki.biz.pl/pozyczkipozabankowe/ :)