Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Multimilionerka :D

Lott0

Polecane posty

Gość kawa plus papieros
nie, raz mialam 3 i wyszlo za to wtedy 80 zl chyba Levviatan, statystycznie rzecz biorac to mozliwosc wylosowania cyfr 1,2,3,4,5,6, jest identyczna jak wylosowanie szesciu roznych cyfr

tak jak pisalam wczesniej prowadzen statystyki od 1 stycznia 2012 roku i najwiecej liczb jakich padlo to cyfry 1,6,9,13,17,28,40,42,45 liczba 6 byla od poczatku roku 9 razy wylosowana a 28 osiem razy a wszystkie inne po 7 to moja statystyka

No ale co ci z tej statystyki ?? zakreślisz wszystkie te liczby a jedna z nich tylko się powtórzy :D żadna metoda :D na stronie lotto też masz statystykę najczęściej padających liczb :)

Ten Tamten - - masz racje kolektura jest podlaczona do sieci i na serwerach juz sa ustawione liczby jakie maja pasc zeby nikt nie trafil

TenTamten cholerka szkoda ,że nie wiedzialam że jesteś facetem który myje okna:-(to może nastepnym razem a ja w zamian zaparzę Ci kawusie:-)oki?

ta statystyka wygralam trojke i to juz za 2 razem odkad zaczelam obstawiac

Gość kawa plus papieros
ale maja tez liczby wytypowane przez ciebie, wiec czy chybil trafil czy ty typujesz to jedno i to samo

zdradze wam jakie obstawilam liczby i jesli wygram zeby nie bylo ze klamalam oto 4 typy 1,6,13,17,28,42 9,18,37,41,44,45 7,10,23,24,27,35 11,22,32,33,34,47

Myślę że temat szczęścia w lotto jest już wyczerpany ;) ale to nie zmienia faktu że puszcze dziś też :D

liczby sa wazone te ktore maja wypasc sa lzejsze od tych co maja zostac w koleturze tak mi sie wydaje i tak mowi moj maz

puscisz liczby te co ja wytypowalam ?

Ja na chybił trafił nie wierze że są tam jakieś systemu co pozwalają wytypować wygraną :)

a ja w to wierze

Oczywiście życzę szczęścia ;) przyda się ;) ale miejmy nadzieje że trafisz tą 6 :)

kawa plus papieros -> tylko że statystycznie ni razu taka kombinacja jeszcze nie padła ;) a co do ustawiania losowania to jest tyle zmiennych że się tego po prostu nie da zrobić. poza tym po co mieli by ustawiać jak w zeszłym roku z samych nieodebranych nagród z lotka mieli 20 milionów :D

DAMAbezŁASICZKI -> dam tylko że palenie szkodzi na cerę i wiele innych rzeczy :P

Hehe nie zauważyłem :) Kawunie to możesz zrobić bez okien :P tylko sypaną i czarną :D A co z tą sesją ?? zobaczę ?? :P

Gość omnaaa
15 marca-piątka.. z jednej strony wielka radocha a z drugiej..jedna cyferka i miałabym wszystko w dupie.. dodam że na moim kuponie nie było tylko..oczka "21" wiec tym razem tego błędu nie popełniłam ;) tym bardiej że to moja szczęsliwa cyfra a i do zgarnięcia jest..oczko z pięknymi sześcioma zerami ;) pozdrawiam ps az taka skąpa nie jestem mogę się podzielić w razie wygranej z trzema osobami :P

Levviatan poważnie tak wyczytałam i nawet pytalam znajoma lekarkę i odp.mi pozytywnie także palę sobie..:-) TenTamten mysle że jest taka szansa ,ale za jakies dwa tygodnie ,może troszku wczesniej,bo czeka na jakieś lampy do foto:-)