Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liluuoo

jak mam postapic ?/ problem z facetem.źle :/

Polecane posty

Gość Liluuoo

ostatnio mój facet zachowywał się dziwnie cały dzień ja byłam chora zle się czułam,nie odpisywał na moje wiadomości,nie odbierał nie oddzwaniał,napisał mi przez cały dzień jednego SMS a,( w ktorym mnie oklamal ze jest w pracy)i to jakoś dziwnie,jednym słowem olał,mimo ze dzień wcześniej się widzieliśmy i było przyjemnie,ostatnio mieliśmy gorsze dni ale wszystko zbliżało się ku dobremu,wieczorem weszłam na jego fcb i (on wchodzi na mój ,ja na jego ,nie robimy z tego problemu)i przyszła mu wiadomość od eks ze milo ze zadzwoniłeś do mnie,milo się rozmawiało,mam nadzieje ze dotrzyma obietnic i mnie odwiedziesz,itd szczeka mi odpadła bo mnie olał na cały dzień tylko dlatego a d niej zadzwonił itd mi nawet nie odpisywał;/ napisałam mu SMS ze widzę ze jest taki podniecony perspektywa spotkania z Xxxx ze nie zadzwonisz spytać jak się czuje,a on przemówił ze o co mi chodzi nie rozumie itd dopiero później pewnie zobaczył na fcb bo weszłam na 2 dzień i wiadmosci byly usunięte abe ostatnio od niej nie odczytana ze dobranoc ,pa itd czyli dalej z nia pisał,napsialam mu ze ja go nie obchodzę a tu sie umawiał z byla itd a napisał mi sms a w którym pokrętnie sie tłumaczył i tyle, ja nic nie odpisałam bo nie wiem co,nie wiem jak się zachować ,nie zadzwonił nic konkretnego nie napisał wiec co mam mu napisiac ,olał mnie wiec boje się ze jak zacznę mu wypisywać zeby sie tłumaczył to mnie całkiem oleje i dopiero będzie mi źle,nie wiem czy dalej się nie odzywać ,przecież ja nie bede mu pisac zeby sie spotkał i powiedział czemu kłamie,i czemu z nią chce sie spotkać,nie wiem co robic ,jest mi zle,chyba on czuje sie za pewnie ,a ja wcale

Gość Liluuoo
jest ktoś?

Gość kwekkekee
Przekichana sprawa. Mu sie nudzi i wrazen szuka.

Gość Jak dla mnie to juz
Niestety koniec waszego zwiazku. zacznij sie lepiej rozgladac za kims innym

NO wiec tak... Facet totalnie Cie olewa(czyli musi miec jakis wazny powod) Prawdopodbnie chodzi pewnie o jego była.. Moze chce do niej wrocic.... Ale ty dziewczyno nie szukaj kontaktu z nim,tylko czekaj az sam sie Toba zainteresuje..Jezeli mu zalezy to sie odezwie.... Daj mu spokoj,a jesli oleje Cie totalnie znajdz sobie innego,bo nie jest Ciebie wart..Musisz pokazac mu,ze on nie jest calym twoim swiatem...Niech sobie tak nie pozwala i niech nie mysli,ze jestes wiecznie tylko jego.

Gość anlógo jsjsjsjjs5453
przypał.Ja bym napsiał,ze "musimy porozmawiac , bo to nie ma sensu , spotkajmy się jutro itp." Pewnie pomyśli , że Ty chcesz to zakończyć i sie spotka , dowiesz się o co mu chodzi i będziesz wiedziałą a czym stoisz , nie ma sensu być z kims kto Cie olewa ,