Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaplacilam

Nie zaplacilam fryzjerce

Polecane posty

Gość niezaplacilam

Jakies pudla mi zrobila na glowie :O Wstalam i wyszlam trzaskajac drzwiami nei placac, moze podac mnie na policje?

Gość niezaplacilam
nie, to byl salon fryzjerski dla ludzi

Oczywiście, że może. Każdy by sobie przychodził do fryzjera za darmo, mówiąc na końcu, że fryzura mu się nie podoba. Albo nie płacił taksówkarzowi mówiąc, że za wolno jechał i niewygodnie było. Możesz jedynie zareklamować usługę i domagać się -obniżenia kwoty do zapłacenia -anulowania całkowitego tej kwoty -bezpłatnej poprawy fryzury. Ale to wszystko trzeba ustalić, a nie wychodzić bez zapłaty jak dzicz. Jeżeli to była pracownica, to wręcz na 100% zadzwoni na Policję, żeby nie oddawać zużytych na Ciebie środków.

Nic Ci nie zrobi za to,ze nie zaplacilas...Z fryzjera rowniez mozesz byc niezadowolona jak tez np;z zakupionego jakiegos sprzetu,mozesz tez skladac reklamacje...Szkoda,ze wyszlas moglas powiedziec jej,ze nie podoba Ci sie i nie zaplacisz jej dopoki Ci tego ;pudla; nie poprawi...

W większości salonów są kamery :) Poza tym oprócz fryzjerki pewnie byli tam i inni klienci - a więc są świadkowie. A fryzjerka na pewno nie byłaby chętna oddawać kasę za użyte środki ze swojej kieszeni. I za poświęcony czas.

zawsze mozna powiedziec zeby poprawili fryzure, z reszta w trakcie tezz widac, ze cos bedzie nie tak. no i jak wyzej - nie ucieka sie wyjasnia np z kieronikiem

Kochana,dobrze zrobiłaś.Ona nie ma prawa nic z tym zrobic,miałas prawo nie zapłacic,jak usługa jaką jej zleciłas była wykonana zle i nie tak jak chciałaś.

CzarnaMadonna Mylisz się. Każdą usługę można ZAREKLAMOWAĆ, ale w żadnej sytuacji nie można uciekać nie płacąc - to jest po prostu kradzież. To tak jakbyś kupiła serek w sklepie który okazał się spleśniały i zamiast iść zareklamować Ty bierzesz sobie drugi. Nazywajmy rzeczy po imieniu. KRADZIEŻ.

A jak nazwiesz zle,ba!fatalnie wykonaną usługę?Jakis czas temu ,zostałam oszpecona w salonie fryzjerskim( fryzjerka zamiast dekoloryzatora,użyła taniego rozjaśniacza)zaznaczam,że salon nie był osiedlowy,wyglądałam koszmarnie,obecnie leczę się u dermatologa,bo włosy wychodzą mi garściami.Żałuję,że nie miałam tyle odwagi,żeby uciec.Zapłaciłam i szczerze tego żałuję,pani która przeprowadzała''dekoloryzacje''powinna była stracic pracę.