Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

macica

Baby są głupie.

Polecane posty

Denerwuje mnie podejście bab do związków. Dlaczego dziewczyny bywacie takimi pustakami?

Gość oficjalna
tzn? jakie zachowanie?

ale nie wszystkie kobiety sa takie same lecz niestety znam kilka takich ze najchetniej bym im w zeby dala

Głupia baba: -Facet mnie zdradza, ale ja go kocham więc wybaczę, ale do końca życia będę mu to wypominać. Już się nie mogę doczekać kolejnej kłótni. -Facet mnie zdradza, więc jego kochance wyleję kwas na ryj, a jemu wybaczę, bo to ta lafirynda go omotała!! To wszystko jej wina!! -Facet mnie tłucze, ale mieszkam z nim, więc go nie zostawię. -Facet mnie tłucze i chleje, ale dla dobra dzieci od niego nie odejdę. -Facet ma chodzić tylko na imprezy ze mną! Związek polega na tym, że wszędzie chodzi się razem! Nawet do kibla! -Facet nie może mieć koleżanek! Nawet jeśli ma przyjaciółkę od 20 lat to dla mnie musi z nią w jednej chwili zerwać kontakty! i tak dalej

Gość franeg
to kurwa zostań gejem bo 75% bab się tak zachowuje reszta to suki

tez mam kolezanke ktora maz napierdalal ale nie chciala odejsc bo go kochala i dziecko i to i tamto no to ktoregos razu jej tak przypiepszyl ze na ulice sie bala wyjsc i do szpitala na obdukcje jechala i wtedy nareszcie odeszla kolejna zas zdradzala mojego przyjaciela ktory jest naprawde zajebistym facetem takich to teraz ze swieca szukac

Gość Uroczy Roman
Katalog zachowań kobiet, sporządzony chyba za pomocą kafeterii i wypowiedzi użytkowniczek.

Uroczy Roman- niestety nie. To samo życie. Mam niestety takie posrane koleżanki i wstydzę się czasem za nasz babski świat.

macica niestety musze sie z toba zgodzic ale tez pamietaj ze sa wyjatki:)

Lęk przed samotnością? Lans na posiadanie faceta przed koleżankami? Nie wiem. Mnie osobiście dotyczył punkt ostatni.

karolina ale wiesz mi ze to jest najglupsza rzecz jaka chyba kobieta moze zrobic byc ponizana przez faceta zeby pokazac sie przed kolezankami...a teraz jestes samotna jak dobrze pamietam z wczorajszej rozmowy...

Od października nie mam faceta, ale wcześnie nie zachowywałam się jak kretynka. A z tym punktem ostatnim miałam na myśli, że mam przyjaciela który ma stukniętą laskę.

Gość sdufyikgul
macica ale co dokladnie mas zna mysli?

wiesz czasami lepiej jest byc bez faceta aczkolwieg ja nie narzekam z moim miskiem juz prawie 9 miesiecy:)wiem co czujesz moj przyjaciel tez mial laske ktora go zdradzala ale w koncu mnie posluchal i z nia zerwal

Gość hgfkkkkk
"aczkolwieg" :D

sorry troche zmeczona jestem i nie zwracam zbytniouwagi na bledy:) aczkolwiek

No a mój przyjaciel ma laskę, która jest o mnie zazdrosna. Ale na szczęście nie dał się ogłupić.

nie martw sie tez mialam taka akcje juz dla mnie osobiscie to jest zalosne ale co zrobic:)