Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oficjalna

za późno już na mnie?

Polecane posty

Gość oficjalna

mam 20 lat, chciałabym zapisać sie na taniec.. hip hop i pochodne, krump itd. Myslicie, że to nie za późno? bardzo o tym marze, ale troche się obawiam, że w grupie początkującym będą same 14latki, które po porstu są zwinniejesze i szybciej łapią kroki.. co myślicie?:)

jezeli to twoja pasja to niewazne ile ,masz lat a pozatym 20 to nie jestes za stara

Gość oficjalna
ale dodatkowo jestem chora, przez co po pół godzinnym wysiłku mdleje, wyzdrowieje prawdopodobnie dopiero za 4 lata... ale mimo wszystko, chciałabym zacząć teraz, żadna choroba mi nie utrudni marzeń, mam nadzieje :) chociaż czuje, ze będzie to po części męczarnia dla mnie..

choroba nie powinna ci przeszkodzic poprostu bedziesz musiala sobie czesciej przerwy robic:)

Gość oficjalna
też tak myślę, ale wszyscy dookoła są przeciwni, ponieważ mam zakaz co do wysiłku fizycznego, moje serce może tego nie wytrzymac. aleeeeeeee... jak umre to przynajmniej spełniając swoje marzenia:D teraz zaczynając tańczyć, to ma się po 15 lat.. więc dlatego czuje się za stara na taką rozrywke..

moja osobista rada to nie sluchac innych i przekonalam sie o tym juz w zyciu a co do twojego serca to sama wierz kiedy musisz odpoczac a na nauke nigdy nie jest za pozno:)

Gość oficjalna
dobrze mówisz:) wiesz co, obawiam się ze ja po prostu za często będę musiała odpoczytać.. i wtedy nie będę mogła nadgonić

to mam dobry pomysl sa przeciez lekcje nauki tanca na plytach a wtedy trenujesz ile chcesz i kiedy chcesz...

Gość oficjalna
lekcje audio nigdy nie będą się równać z treningami prowadzącymi przed profesjonalistów ;)

no niby tak ale jezeli tylko taka masz mozliwosc zeby sie nauczyc to wiesz mowia lepszy rydz niz nic:)

Gość oficjalna
ale co mi tam że nie wolno! spróbuje, do odwaznych swiat należy.:) dzięki anulka za motywacje

ciesze sie ze moglam pomoc...kolejny dobry uczynek juz dzisiaj:)powodzenia i daj jakos znac jak ci bedzie szlo:)