Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukująca001

Firma sprzątająca - Warszawa

Polecane posty

Gość Poszukująca001

Witam drogie forumowiczki. Mam drobny problem. Od jakiegoś czasu poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy sprzątającej do dość spore powierzchni. Nie chce Pani z polecenia ani jak to czesto niektórym zwykło się mówić "Ukrainki" - chce firmę sprzątająca (w Warszawie) Czy możecie mi pomóc i polecić jakaś firmę? Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam, Ania

Gość Proszę o kontakt ze mną
pod adesem mailowym: a1976@autograf.pl

Gość Poszukująca001
hm...żadna z was nic nie poleci?

Gość marys28
Witaj! Ja korzystam z usług firmy "Magenta" - http://magenta.info.pl/ , jak dla mnie mogę ich bez problemu każdemu polecić, bardzo solidna i sprawdzona firma. Nie mam zastrzeżeń co do ich pracy.

Gość GelMar sprzątanie
GelMar! Specjalnością naszą jest... profesjonalne i dokładne sprzątanie obiektów o dowolnym charakterze, mieszkań i domów. Przyjmujemy zlecenia od klientów indywidualnych, oraz od firm i instytucji. Realizujemy zlecenia stałe takie jak opieka nad domami prywatnymi, sprzątanie biur i współpraca ze wspólnotami mieszkaniowymi. Świadczymy także szeroki zakres usług jednorazowych, obejmujący sprzątanie po pracach remontowo-budowlanych, szybkie porządki po planach filmowych, przeprowadzkach. Wyróżnia nas kultura osobista oraz wysoki poziom usług www.sprzatanie-gelmar.pl serdecznie zapraszamy do zapoznania sie ze szegółami

Gość lena17 ...
Dzek czarna pała to moja outsorsingpowa firma wwwbrutalnypiotr@wp.pl

Gość gwiezdne jaja...h
Ja korzystam z filmy space nuts

Gość gość
Witam Aniu i jak znalazłaś firmę?

Gość gość
Odradzam firmę Timesupport.......strona internetowa ok , zachęcająca ale celowo przedłużają czas i wyciągają kasę. Dramat. w rzeczywistości skorzystałam samą podczas gdy pani prze z 11 h umyła 5 okien, sprzątania łazienkę i podłogi na powierzchni mieszkania 60 m.Odradzam

Gość gość
Odradzam firmę Timesupport.......strona internetowa ok , zachęcająca ale celowo przedłużają czas i wyciągają kasę. Dramat. w rzeczywistości sprzątałam sama podczas gdy pani prze z 11 h umyła 5 okien, sprzątnęla łazienkę i podłogi na powierzchni mieszkania 60 m.Odradzam

Gość gość
Zapomniałam napisać o cenie, chcieli za niedokończona wizytę 400 zł po naszej reklamacji i moim zbulwersowaniu zapłaciłam 280 . I tak uważam że za dużo. Lepiej wziąć kobitke, która działa na własny rachunek i zależy jej na klientach i dobrej opinii, a nie firmę sprzątającą.

Gość gość
Ja korzystam z usług tej firmy raz w tygodniu i jestem zadowolona.

Gość Satinova
Firma sprzątająca to większe bezpieczeństwo, obu stronom powinno zależeć na wywiązywaniu się z zobowiązań. Ja mam pozytywne doświadczenia z https://domowyasystent.pl/ , korzystałam z ich usług kiedy byłam w ciąży :)

Gość gosia2323
Ja osobiście korzystałam z usług firmy sprzątającej mieszczącej się pod tym adresem, www.sprzatamy-24.pl Mieszkanie posprzątane bez większych zastrzeżeń, cena też niezbyt wygórowana, ogólnie Pani sprzątająca u mnie strasznie się uwijała az sama proponowałam jej aby usiadła na momet.

Gość GN Clean
Firma sprzątająca G&N Clean oferuje swoje usługi w zakresie sprzątania domów, biur, mieszkań, myciu i sprzątaniu aut, mycie okien, pranie dywanów, opieka nad grobami Warszawa i okolice, Otwock i okolice 507-328-433 507339-322

Gość gość
Korzystałam wiele razy z oferty www.thomas.biz.pl - muszę przyznać, że było warto. Chociażby z tego powodu, że dom mam duży i mi łatwiej było nad tym wszystkim zapanować :)

Gość Firma Sprzątająca  Polska
Jesteśmy pierwszą w Polsce Siecią Usług Sprzątania, dzięki której znajdziesz i zamówisz usługi sprzątania biur, klinik, magazynów, mieszkań, domów, prania dywanów, mycia okien, sprzątania samochodów czy też wszelkiego rodzaju innych usług czystościowych. cH*JO.PL to przede wszystkim nowa technologia i innowacyjne podejście w ekonomicznym sprzątaniu biur, z którego korzysta kilkaset firm w całej Polsce. Z nami twoje wyposażenie i dane wrażliwe pozostaną bezpieczne, a sprzątanie wykonane o odpowiadającej ci porze. Razem z naszymi Klientami tworzymy zupełnie nowy sposób sprzątania powierzchni. To Ty decydujesz o kształcie i zakresie usługi sprzątania. Serwis prowadzi także sprzedaż profesjonalnych środków czystości takich producentów jak np. Tana, Clinex, MediClean, Buzil, markowej chemii konsumenckiej np. Starwax, Frosch, Dr. Beckman, Ludwik, Sidolux, Jan Niezbędny i ekskluzywnych akcesoriów do sprzątania Redecker http://qck.pl/9xp

Gość gość
Mogę polecić ci firmę www.dobryserwis.waw.pl która działa na terenie województwa mazowieckiego i od dobrych 4 lat korzystamy z ich usług. Dokładni i solidni, masz gwarancję że będzie dobrze posprzątane.

Gość gość
Jeżlei chodzi o Warszawę, to mogę polecić solidną firmę Akmar! Sama skorzystałam z usług z polecenia i się nie zawiodłam. Bez żadnych zastrzeżeń, wszystko na czas i bez problemów. Co ważne, w Akmar jest bardzo kompleksowa i bogata oferta, którą można indywidualnie dostosować. Wszystko bardzo im plus!

Gość gość
jak dobra i sprawdzona to tylko www.mbt-engineering.pl/ sprzataja zarowno moj dom jak i biuro i naprawde sa solidnie. doskonale wykonuja swoja prace.

Gość gość
bogoclean jest super. Zajmują się osiedlami, biurami, salonami, takie rzeczy. Naprawdę konkretni, przy okazji mają bardzo dobre ceny

Gość gość
U mnie ten sam problem. Duża powierzchnia biura to zwykle duże wyzwanie i jedna pani sprzątająca, szczególnie bez dobrego sprzętu na start po prostu nie da sobie rady. Przeszukałem sieć, popytałem wśród znajomych i ostatecznie w ubiegłym miesiącu zdecydowałem się na skorzystanie z usług firmy sprzątającej - http://dobryserwis.waw.pl/oferta/. Działają w Warszawie i okolicach, co mnie w zupełności urządza. Póki co robią swoje dobrze i jestem zadowolony. Także skontaktuj się z nimi i zobacz, co będą mogli Ci zaoferować.

Gość gość
Bogoclean czyści nasze biuro akurat! I jest naprawdę super. W sensie zawsze czystko ale nie mamy poprzestawianych wszystkich rzeczy :D A to nie jest taka prosta sprawa :D

Gość gość
Jedna z najlepszych jakie znam to www.cleanuphome.com.pl w zimę nawet zajmą się odśnieżaniem, a latem przystrzyżeniem trawnika. Są bardzo precyzyjnie, wykonują wszystko zgodnie z umową, można na nich liczyć a przy tym nie są kosztowni. Bardzo polecam, powinni spełnić nawet największe wymagania jakie im postawisz bo są profesjonalistami nie to co jakaś Ukrainka;)

Gość gość
My też korzystaliśmy z usług firmy www.cleanuphome.com.pl bardzo nam pomogli, gdy w firmie były remonty. Teraz poważnie zastanawiamy się nad tym, czy nie zainwestować w regularne usługi sprzątania, bo poprzednim razem naprawdę dobrze się spisali.

Gość gość
U nas klatki sprząta Profes Clean. Zawsze jest wysprzątane aż miło!