Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polsko koniec ztaoba

Rozszabrowana polska ,czy nasze dzieci musialy wyemigrować?

Polecane posty

Gość polsko koniec ztaoba

Nieudacznicy i nieodpowiedzielni kretyni doprowadzili nasz kraj do nędzy, zaliczając polske do nowoczesnej europy!

Gość kkkkkkkolone
musialy i tego nie ałuja wrecz przeciwnie ,tam maja macochę i jest super

Gość wygląda na to
popieram, najpierw wysprzedali co się dało zagranicznym firmom, by Polacy mogli u nich pracować, jak niewolnicy. Młodych przegonili za granicę, bo w ojczyznie po macoszemu traktują i skutkiem tej głupoty my musimy pracować do 67 r.ż., za nasze pieniądze! Co to za rząd, który nie dba o naród, to nieprawdopodobne, to skandal!! Po co nam taki rząd?! Za ich nieudacznictwo musimy płacić my. Pracownik, który nie potrafi wykonywać rzetelnie swoich obowiązków, ma obniżone pobory, albo jest wyrzucany z pracy, nie tak jak w rządzie, czy dobrze, czy źle premia o chorrendalnych sumach się należy, jako dodatek do i tak już wysokich poborów. Ludzie zawsze będą, a rządy się zmieniają, oni powinni sobie zdawać sprawę, że istnieją dla nas, a nie my dla nich!

Gość kasinka...
a jakiz to patriota pisze nazwe swej Ojczyzny z malej litery..? :P

Gość gasi pies
pamietacie jak zorganizowali sie ludzie przeciw acta? Dalo rade? Dalo. Teraz trzeba zorganizowac sie znow - przeciw po i tuskowi. Zalozy ktos akcje na facebooku(ja nie mam) i zgadac jak najwiecej ludzi! W kupie sila!

Gość gasi pies
bylem na protestach acta to wiem! TUSK niech wyjeżdża a PO zdelegalizować!

Gość nie będzie Tusk
będzie inny, nie sądzę, że lepszy. Każdy z nich jest dobry, dopóki walczy o stołek.

Gość gasi pies
Korwin najlepszy i tyle.

Gość mentaI cut
no i co z tego, że się zorganizowali z ACTA? wszyscy protestujący w dzisiejszej Polsce mogą się co najwyżej wyruchać w dupę tymi transparentami :D

Gość nie mam na co narzekać
Wiedzie mi się coraz lepiej, rzemieślnicy teraz są w cenie. Polacy już nie wymieniają na nowe, coraz częściej remontują, konserwują, naprawiają