Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokkreconanananananananan61689

dziwne zjawiska

Polecane posty

Gość pokkreconanananananananan61689

w moim mieszkaniu dziją się różne dziwne rzeczy , często słysze kroki , jak zlatuje miska z szafki i jakiś dziwny zapch . Nikt mi nie wierzy , nienaciskam za bardzo , by mi wierzyli , bo nie hcce robic z siebie wariatki. Mój facet uważa,ze na panelach wszystko słycach ,a ja sobie wymyślałam, zapach wyłonił sie przez okno , a te spadajace rzeczy to moja wyobrażnia . Cxęsto zostaje samam w domu i nie śpie do 2.3 bo się boję , czy miał ktoś moze taka sytułacje i jest w stanie jakoś mi pomoc?

Gość A jaka historie
Ma to mieszkanie? dawno w nim mieszkasz? jest po rodzinie czy obcych, stare czy nowe?

Gość anlógo jsjsjsjjs5453
jest to stare budownictwo , dziadkowie moje chłopaka mu je oddali , ale żyją . Podobno byli jedynymi właścicielami mieszkania , nikt wcześniej tam nie mieszkał.

Gość A jaka historie
A moze zostalo postawione na ziemi kogos kto nie bylby z tego zadowolony? spytaj dziadkow czy cos o tym wiedza. a czy Ty wychowalas sie w bloku czy w domu? generalnie blok ma to do siebie ze slychac wszystko co robia ludzie wokol, z zapachami to samo. jedynie to spadanie ciezko wyjasnic, chyba ze np masz obok tory czy ruch ciezkich pojazdow powodujace drgania

Gość anlógo jsjsjsjjs5453
wyhowywałam się w domu , ale jestm przyzwyajona ,ze slychac jakis odgłosy jakby kroki,bo miałam drewnian połoge , jestm do tego przyzwyczajona,ale to nie to . Nie , w poblizu nie ma zadnych torow , a dziadkowie nie chcą rozmawiac na ten temat , to nie naciskam,zeby nie wywołac zamieszania. Niby z tymi zapachami to racja,ale zawsze sa takie same , pojawiaja sie raz na tydzien,albo 2 . Takie sytułacje nie dzijaaj sie codzinnie , tylko raz na jakis czas .Wydaje mi się ,ze mój chłopak tez coś czuje , ale nie chce się przyznać

Gość Trftgth
Idz do psychiatry.

Gość stare budownictwo
tu jest odpowiedz na pytanie autorko w starych budynkach zawsze są takie efekty o których piszesz, widac ze duchy byłyby dla ciebie sensacja ale nie doszukuj sie ich tam gdzie ich nie ma

masz moja droga duchy w domu. dziwne zapachy tez są tego objawem, poczytaj troche wiecej jak chcesz: http://www.swiatpl.com/home/art.php?id=1753 http://www.egzorcysta.pl/egzorcyzmy.html polecam te strony, chociaz tez nie do konca...... cale zycie mam do czynienia z tego typu tematami - duchy rodzaje duchow zycie po śmierci kontakty w duchami.....itd, nie z wlasnej woli oczywiscie ale coz. jest jak jest, nic nie poradze, znam temat i sie go nie boje przynajmniej. ale nie opowiadam nikomu bo po co? jakbym mogła zadecydowac nie chcialabym tego wszystkiego wiedzieć.