Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anlógo jsjsjsjjs5453

dziwne zajwiska

Polecane posty

w moim mieszkaniu dziją się różne dziwne rzeczy , często słysze kroki , jak zlatuje miska z szafki i jakiś dziwny zapch . Nikt mi nie wierzy , nienaciskam za bardzo , by mi wierzyli , bo nie hcce robic z siebie wariatki. Mój facet uważa,ze na panelach wszystko słycach ,a ja sobie wymyślałam, zapach wyłonił sie przez okno , a te spadajace rzeczy to moja wyobrażnia . Cxęsto zostaje samam w domu i nie śpie do 2.3 bo się boję , czy miał ktoś moze taka sytułacje i jest w stanie jakoś mi pomoc?

Gość dorodny nananas
a czy ostatnio ktoś zmarł w Twojej rodzinie?

nie , wszycy zdrowi , bardzo się boje , nie moge sie wyprowadzic , bo moj chlopak juz ma mnie za wariatke , pozatym to jego mieszkanie wiec nie wyproadzi sie ze mna

Gość Pikiiiiiik
A może naprawdę jesteś chora psychicznie i masz urojenia i nie zdajesz sobie z tego sprawy?

Gość dorodny nananas
a historia domu ? Może mieszka tam duch poprzednich lokatorów?

dzięki , bardzo podniosłeś mnie na duchu . Nie , nie wydaje mi się , nie mam zaburzeń psychicznych , nigdy nie mialam jakiś wikszych problemow zeby teraz wairowac ,tylko w tym domu czuje sie nie pwnie,poza nim wszystko wporzadku

pierwszymi właścicielami byli dziadkowie moje chłopaka , którzy żyją , podobno nikt przed nimi tam nie mieszkał ,ale nie chcetnie ze mna rozmawiaja na ten temat.

Gość itkads
Będziesz wymyślać w trakcie tej uroczej pogadanki , czy masz juz gotowy scenariusz ?

będę wymyślać

Gość dorodny nananas
wiesz, ja też czasem czuję w domu obce zapachy, ale są to bardzo miłe zapachy, jakieś perfumy...wiem, że nie moje, bo nie posiadam perfum o takim zapachu. Czasem zdarza się, że w kuchni coś też zleci. Nie jesteś sama.

Gość frwefwr
Czasami nie ważne czy ktoś mieszkał czy nie, ale co wcześniej było na miejscu domu. Przyczyna może być zresztą zupełnie inna, i może cię zaskoczyć. Coś się jednak pewnie dzieje. Ja mam w domu książkę "Opętani przez duchy. Egzorcyzmy w XXI stuleciu". Przeczytałam ją kilka razy i nawet pożyczam znajomym bo jak się okazuje problem wcale nie jest rzadki. Ja akurat doświadczałam czego innego. Wszystko było normalnie a tylko czasem czułam dotyk na ramieniu, choć byłam sama w mieszkaniu - po prostu jakby ktoś mnie musnął palcami przechodząc obok. Ta książka pomogła mi. Bardzo dużo zrozumiałam. Już się nie boję.

myślałam,ze ktoś mi pomoże , a tym czasem wydaje wam się ze kłamie , nadodatek ktos podszywa się pod mój linki i pisze za mnie , nie mam po co wymyslac ,

Gość bekcak
Edek spod trójki czasami wpada się wysrac stąd te zapachy :D

Gość dorodny nananas
frwefwr - możesz coś bliżej o tym napisać? Czym są te muśnięcia? Czy to duchy?

Gość frwefwr
Złośliwość czegoś. Padło mi połączenie, napisałam się tyle i dziwnym trafem się nie skopiowało, chociaż wcisnęłam kopiuj tak na wszelki wypadek. Tak, wg mnie to mogą być duchy. Wszystko potrafię sobie zwykle wyjaśnić racjonalnie ale takie dotknięcia, na szyi, czy za łokieć?

Gość frwefwr
Anlogo, w każdym razie pisałam że ja ci wierzę. I wierzę też autorce książki, o której piszę. Ona tak bardzo prosto to wyjaśnia, przekonywująco.

Gość Van Gooo
I bardzo dobrze.Nie daj sobie wmówić że Ci brak "piątej klepki"a o to właśnie podejrzewam twego partnera.Opowiada Ci że to tylko się Ci zdaje itd itp bo jest z tymi skurwielami w zmowie!

Gość Gtx rider
Van Gooo a niby kogo masz na myśli?

Gość Van Gooo
No jak to kogo?Tych co są w zmowie:classic_cool:

Gość hjuggod
No i tego Edka też .

Gość Fit your flat!
Edek z fabryki kredek i łysi co gradną grzebienie.:classic_cool:Ot całe dziwne zjawisko!

Gość Fit your flat!
Choć trzeba przyznać iż przydałby się kolejny wątek o zjawiskach paranormalnych.Taki gdzie byłyby i opisy przypadków jak i dyskusja na poziomie.Tak by podnieść poziom ogólny:classic_cool:

Gość frwefwr
Pewnie by się przydał, fakt. Tymczasem dobranoc!

Gość Społeczność Kaffe
Dobranoc Słoneczko 🌻 i pamiętaj.Nawet jeśli to Duchy Bieluchy-nic się nie bój!Kaffe jest za Tobą murem:)👄

Gość Megan 111
Pod Twoje linki?

Gość expertcik56
Jako znawca tej materii moge Cie zapewnic, ze nie ma najmniejszej obawy i podstaw do strachu. To moze miec kilka przyczyn. Ktos z rodziny umarl i chcialby Ci cos powiedziec, albo w tym miejcu, moze byc bardzo dawno ktos umarl i zostal tam pochowany, domagajac sie przeniesienia resztek zwlok na cmentarz. Czasami takie duchy prosza o modlitwe. Zrob nastepujaco: Gdy ten duch cos robi to usiac wygodnie w fotelu, zamknij oczy, kilka glebokich oddechow i zapytaj, duchu czego chcesz ode mnie. Albo uslyszysz szept albo podlozy Ci mysl.

Gość expertcik56
Mozesz tez zrobic nastepujaco, na arkszu papieru napisz abecadlo od a do z i cyfry od 1 do 0. Do reki bierz wahadlo albo srubke na nitce i trzymaj je nad kazda litera. Gdy bedzie skret w prawo zapist ta litere i rob dalej i dowiesz sie tak czego ten duch chce.

Gość extstpercik56
Napisz czy moje propozycje Ci sie podobali.

Gość fiutklo8
No i jak jest?