Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarina16

Wózek spacerowy- parasolka Euro-cart Solo

Polecane posty

Witam czy może ktoś ma taki wózek?Zastanawiam się nad kupnem spacerówki-parasolki.Pierwszy mój typ to był x-lander xs,ale gdy zobaczyłam go na żywo,przestał mi się podobac.Potem szukajac wózka na allegro wpadł mi w oko właśnie,euro-cart solo,tylko nie wiem jak wygląda na żywo.(no i cena całkiem przyzwoita)

Nie wiem o jakim wózku konkretnie mówisz, ale w komplecie do mojej spacerówki była parasolka, założyłam ja dwa razy i uważam że jest niewygodna i teraz leży. Moja chrześnica też miała wózek z parasolką i też leży nieużywana.

A ja zrozumiałam że o parasolkę :p Wózek z linku nie jest zły, tylko te kółeczka wyglądają na delikatne.

gdy w sklepie pytalam o wozek w oko wpadl mi xs ale ekspedientka powiedziala niechpani wezmie kazdy tylko nie ten ponoc duzo reklamacji . ja ostatecznie wzielam pliko mini

Ja xs widziałam na żywo i nawet mojego synka powoziłam po sklepie:-)Jest strasznie niedopracowany,jakby miał za chwilę się rozleciec,daszek krzywy...itd. No i teraz zastanawiam sie nad tym euro-cartem Solo,tylko ze w moim miescie nigdzie ich nie ma:-(

Gość gość
Poszukaj dobrze przez internet, ja właśnie tak go kupowałam, znalazłam sklep internetowy przez ceneo, a zdecydowałam się na tą spacerówkę bo wpadł mi w ręce katalog tej firmy i bardzo mi się spodobał, oczywiście wygląd, ale przede wszystkim ze względu na lekkość i łatwość składania, a także na duży kosz na zakupy i regulowany podnóżek, no i cena nie jest wygórowana, ja jestem zadowolona z tej spacerówki.

Gość Akilaaa
Ja mam Solo z Euro-cart. Nie będę ukrywać, że kupiłam go, bo potrzebowałam coś szybko kupić na wakacje do samolotu. Wybrałam Solo bo był ładny no i bardzo tani. Sądziłam, że zostawię go na miejscu, ale nie zrobiłam tego i wózek fantastycznie służy mi do dziś. Uważam, że jest świetny, lekki, zwrotny no i tani. Gorąco polecam, sama nie spodziewałam się, że będzie sprawował się aż tak dobrze :)