Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna asertywna

jak powiedziec szefowi ...ze

Polecane posty

Gość taka jedna asertywna

dyplomatycznie,ze jego siostra w pracy (zatrudniona po znajomosci)wprowadza niemiła atmosfere,rzadzi sie ,zajmuje sie ploteczkami,dogaduje innym zlosliwie co do wygladu,tak ze nie chce sie isc do pracy,a jej kolezanka najlepsza z pracy,stosuje dziwne metody pracy pedagogicznej(rzucała w nazych podopiecznych uposledzonych z ktorymi pracujemy makaronem) dla mnie to troche przemoc no i watpilwa "terapia" jego siostra nie omieszka na pewno doniesc swojemu braciszkowi na mnie,ze sie spozniałam ,bo na pewno doniosła, a jutro mam rozmowe z szefem,konczy mi sie umowa w pracy czuje sie zle,atmosfera mi nie odpowiada,psuje wszystko jego siostra,w ogole mam wrazenie,ze wszyscy tam sa wypaleni zawodowo,siedza tam od lat i sie nie rozwijaja ,a jak ktos nowy jak ja...podkładaja kłody,wiedze ze mam dwojke małych dzieci,ktore sa w przedszkolu,ale nieraz choruja to mam na nich opieke,to mi dogaduja i donosza do szefa,ze czesto mn ie nie ma,bo "znow ma dzieci chore",ale co ja na to poradze,nie mam z kim dzieci zostawic,a dzieci jak dzieci choruja...

Gość dcsdcs
jak?