Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ngjdd

sposob na "NIE" czeste mycie wlosow

Polecane posty

Gość ngjdd

otoz moj problem wyglada tak, mam dlugie, krecone wlosy, po umyciu wygladaja na piekne, zdrowe loki, myje je codziennie rano, nie uzywam zadnych prostownic, lokowek, ale wytrzymuja tylko do rana nastepnego dnia, kiedy sie budze sa przyklapniete do glowy, ulizane,i na dodatek mocno mnie swedza, wygladaja jakbym ich tydzien nie myla, czego to jest wina, co robie zle? za kazdym razem zmieniam szampon, teraz mam jakis Garnie do wlosow suchych, ostatnio mialam z welli, no i wlasnie czy tylko ja tak mam czy inne kobiety maja podobne, kurcze nie dosc ze wczesnie rano wstaje to musze je jeszcze myc...moze wypowiedza sie kobiety z kreonymi wlosami?

Gość mam propozycję, u mnie zadział
a może kup sobie jakiś dobry szampon - w sklepie z artylułami profesjonalnymi, dla fryzjerów

Gość ngjdd
ale jaki to ma byc szampon? do wlosow kreocnych? do przetluszczajacych sie?

bo sie wlosow idiotko Codziennie nie myje. Najczesciej co 2-3 dni. idiotko to możesz sobie do lustra mówić. Włosy się myje tak często jak tego potrzebują.

autorko ja mam przetłuszczające się, ale proste. Mi dermatolog polecił szampon Pirolam z apteki. Powiem Ci, że troche lepiej, ale bez szału. I tak myję codziennie. Nie myj pod gorącą wodą, nie szoruj mocno skóry głowy i nie używaj szamponu z odżywkami.

Gość Ania21312311
ja mam włosy do łapatek , geste i mało zniszczone ,a myje codziennie lub co 2 dzien nigdy rzadziej

udaj się do takiego sklepu, jak dobrze trafisz - tzn na profesjonalną obsługę to dobrze Ci doradzą - a jakiego jesteś miasta? jeśli z Poznania to mogę Ci podać namiar na fajny sklep

Gość Ania21312311
zreszta nie widze przeciwskazań żeby myc włosy nawet codziennie jeśli sie nie niszczą za bardzo

Gość co 2-3 dni myją włosy tylko
brudasy :o

Gość ngjdd
do Poznania mam kawalek, ale czasami bywam, mozesz podac...

Gość ngjdd
ale myjecie je rano czy wieczo0rem? bo np. jakbym umyla wieczorem to rano budze sie wlasnie z ulizanymi wlosami, juz wtedy nie wygladaja na loki

Nie rozumiem, dlaczego włosy przetłuszczające się myjesz szampotem do włosów suchych. Oto masz efekty

Gość Ania21312311
rano

ul. Słowiańska 38 B&K Profesjonalne Artykuły Fryzjersko- Kosmetyczne. Sklep moż enie duży, ale dobrze wyposażony i bardzo fajna obsługa, zawsze coś tam dla siebie wybiorę.

Gość ngjdd
bo kiedys codziennie je prostowalam i sie zrobily wlasnie suche i zniszczone, teraz juz jest lepiej, mam loki ale i tak wygladaja na suche

Gość ngjdd
fajnie, dzieki :)

we Wrocławu tez jest taki sklpe, na be,a koło rosmana i tele pizzy ale szamponu lepiej kupowac w aptece

ja kiedyś myłam włosy codziennie.Mam długie, za połowe pleców.Niestety częste mycie włosów, a co za tym idzie suszenie bądź prostowanie spowodowało wypadanie, ciągle tłuszczenie się.Drażnisz skóre głowy, dlatego po kolejnym dniu już sa tłuste i do doopy.A ktoś kto napisał, że brudasy myją głowę co 2 dni - no cóż, pierdolisz straszne głupoty, tyle ci powiem, bo każdy fryzjer Ci powie, że włosów codziennie się nie myje

Gość dfdjhkjt
może one się robią takie tłuste od szamponów? im cześciej się myje, to skóra produkuje łój bo się przesusza? ja tez myję codziennie. staram się nie używać suszarki, odżywek które sprawiają, że włosy są tłuste, ani prostownicy, która je niszczy. podobno pomaga mycie w letniej wodzie.