Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika rottati

Jask wytrzymac jeszcze miesiac w pracy?

Polecane posty

Gość weronika rottati

Do konca kwietnia mam umowe. Nie chce tam pracowac bo wykanczam sie psychicznie.Jest okropna atmosfera w firmie, ciagle sie czepiaja. teraz jestem na zwolnieniu do jutra.Nie chce tam isc na sama mysl trzese sie z nerwow. A rzucic pracy niue moge bo mam dziecko i trzeba za cos zyc.

Gość Witamżegnamżegnamwitam
Przestań robić kawały współpracownikom. Może zaczną Cię lubić.

Gość weronika rottati
mam jakos dni. ale napewno i tak nie dostane.I dwa dni opieki na dziecko.

Gość weronika rottati
duzy zaklad produkcyjny. ok pracownikow., Od marca przeszlam na inny dzial. Nawet niezle mi idzie ale czesto sie zdarza ze nie ma roboty. I sie sciemnia. Placa jest na akord ile zrobie tyle zarobie. Nikt problemu nie widzi. I przynajmniej raz w tyg., ide na inny dzial.I tak sie lata. ja juz mam dosc tej pracy.

Gość weronika rottati
up

Gość weronika rottati
ponawiam

Gość weronika rottati
up

Gość Mska
miesiąc wytrzymasz,jak ja wytrzymałam to ty też możesz,a potem i tak ci sie umowa skończy to bedziesz szukała innej pracy a ich już nie zobaczysz więcej na oczy,a na razie rób swoje po swojemu jak najlepiej a jak będą jakies zgrzyty pomiędzy pracownikami to bym olała i powiedziała że nie chce mi sie dyskutować na ten temat z daną osobą bo jest za tepa,a jak masz porachunki z szefem to niestety bym przemilczała..takie zycie,co zrobisz,chamstwo w tym kraju było,jest i będzie...

Gość gość
Jejuuu ja też muszę wytrzymać jeszcze miesiąc w pracy i skończy mi się umowa, a potem odchodzę, ale już ledwo daję radę :/. Najgorsze jest to, że przez stres nie mogę spać i potem jestem wykończona.