Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloni

Czy mogło dojść do zapłodnienia ;>?

Polecane posty

Gość kloni

Witam, odbyłam stosunek z chłopakiem 10 i 14 marca, ostatnia miesiączka trwała mi ok. 30-31 dni, Miesiaczki dostałam w lutym 27. a teraz miedzy 25-27 planowałam że dostanę okres, lecz do tej pory nie ma. Prezerwatywa nie pękła ani sie nie zsunęła, co prawda kończył we mnie ale potem sprawdzaliśmy prezerwatywę i była cała (nalewał do niej wody i nic nie przeciekało) Czy mogło dojść do zapłodnienia ?

Gość nimma
a skąd mamy wiedzieć? zrób test to się dowiesz.

jak uprawialiście stosunek dwa razy i plemniki mogły zostać w cewce moczowej i przy 2 stosunku zapłodnić. Jeżeli nic takiego nie było to nie panikuj skoro prezerwatywa nie pękła to nie bedziesz. Stresujesz się i się opóźnia. Ja mam tak jak ty tylko że mi się tydzien spóźnia ale myśle że to ze stresu bo tez nie pękła żadna guma

Gość ja0021
Wiesz nic nie daje 100% pewności w zabezpieczeniu jak masz podejrzenie że możesz być w ciąży najlepiej zrób test z krwi

Gość kloni
Odbyliśmy 1 stusunek 10 marca i 14 marca drugi.. , Dodam jeszcze że bolały mnie wczoraj piersi i brzuch.

Gość kloni
a w ubiegłą niedziele i sobotę czułam się słabo.. tzn kręciło mi sie w głowie

Gość ja0021
najlepiej zrób test albo zwykły lecz najlepszy jest z krwi :)

Gość kloni
ja0021 ale sadzisz że to jest konieczne jak dopiero 1 dzień sie spóźnia ;>?

Gość ja0021
jeśli się bardzo tym stresujesz to rozwieje twoje wątpliwości a jak nie to poczekaj do końca tygodnia (stres też może wpłynąć na opóźnienie miesiączki)

Gość kloni
nie przejmuje sie tym bardzo, ale miałam obijawy takie jak przed miesiaczką... i to mnie zastanawia :P a jej nie ma :) może dzisiaj "przybędzie" xd

Gość ja0021
Ja w ciązy miałam normalne bule podbrzusza jak na @ do 12 tyg i ponoć to normalne :)

Gość ja0021
i nie miałam żadnych obiawów ciąży dopiero jak okres spóźniał mi się 3 tyg. zrobiłam test bo ja mam tak że miesiączka może mi sie przesunąć do 8 dni poźniej niż powinna być :)

Gość kloni
ehh, ale ja miałam różnie, ale nigdy sie tydzień nie spóźniał... :) na razie trwa 1 dzień opóźnienia :) , potem bedziemy myśleć co dalej , tylko że te bóle brzucha trwaja i potem ustepują :) , nie jest to ciągły ból

Gość ja0021
wiesz różnie to bywa każda osoba ma inny organizm na początku ciąży jak macica się rozciąga to są często bóle podbrzusza ale też nie ma na to reguły :)