Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa

zima powraca. slyszeliście?

Polecane posty

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa

ma spaść śnieg w niedziele...

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa
a juz mysłałam ,ze wiosna idzie :(

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa
w ogóle klimat sie bardzo ochładza cos.. w tatyr roku w weekend majowy padał śnieg ,a lata w sumie nie było.. teraz ledwo przedwiosnie ,a zima wraca i nie wiadomo do kiedy potrwa . może do maja bedziemy miec snieg ,albo i dluzej

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa
tak zapowiadaja

Gość włoski NaUkA
nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mska
pierd*olą głupoty za przeproszeniem...może być jakaś anomalia pogodowa z 1 dzień,góra 2 jak w zeszłym roku ale napewno nie będzie już zimy...

Gość jestem kobieta woda ogniem
ma byc ziemniej ze dwa dni a wielkanoc juz prawie goraca :) ja ogladam tylko pogode na tvn i wg mnie wszystko sie sprawdza.

Gość tanatos2012
ma spaść w niedzielę za tydzień

Gość tanatos2012
"ma byc ziemniej ze dwa dni a wielkanoc juz prawie goraca" no właśnie na wielkanoc ma wrócić zima

Gość jestem kobieta woda ogniem
tanatos podaj zrodlo tej informacji

Gość Mska
Olgaaaaaaaaaaaaaa jak to lata nie było? lato było zayebiście gorące,nawet nad morzem byłam i sie opalałam na plaży,a globalne ocieplenie jest,czy kiedyś w styczniu było 10,12 st.? nie,a od kilku lat owszem,zimy są cieplejsze i to o wiele

Gość Omg...
Jak ktos może wierzyć w prognozę podawana na dwa czy trzy tygodnie do przodu? Dzis w lublinie miało lać wczoraj też, a święci piękne słońce no poprostu nic tylko wierzyć pogodzie w tv. A zimy to na bank nie bedzie! Widzi ktos w kwietniu -20 stopni i śnieżyce? Wątpię ewentualnie popada śnieg i zaraz zniknie przy plusowej temp

Gość tanatos2012
właśnie sprawdziłem, znowu zmiana w prognozach, najpierw zima miała wrócić w tą niedzielę, potem się okazało, że na wielkanoc (jeszcze wczoraj były takie prognozy), teraz znowu, że w tą niedzielę, tak to jest z prognozami długoterminowymi :o wg aktualnych prognoz na wielkanoc nie będzie zimy, ale gorąco też nie będzie

Gość SmJ
U mnie dzisiaj miało padać i miało być zimno. Tym czasem świeci słońce i jest 17 st.

Gość autorka chyba wczoraj ogladala
ma byc snieg w sobote w krakowie :(:(:(

Gość tanatos2012
"jak to lata nie było? lato było zayebiście gorące,nawet nad morzem byłam i sie opalałam na plaży,a globalne ocieplenie jest,czy kiedyś w styczniu było 10,12 st.? nie,a od kilku lat owszem,zimy są cieplejsze i to o wiele" ano było, ale tylko 2 tygodnie, w styczniu 10, 12 st nie ma już od trzech, albo czterech lat, dopiero w lutym tyle jest

ogolnie klimatu tu chujowy, jak dla mnie lato tez bylo zbyt chlodne i krotkie:O zima trwa juz od 6 mcy, a czy jest +10 czy -20 to jest chujowo, ciemno , szaro, zgnila trawa albo roztopy, slonca godzina dziennie wychodzic i zyc sie nie chce :O:O:O

co z tego ze jest 10 stopni w styczniu, jak ogolnie 6 mcy sie wegetuje i czeka na wiosne? wegetuje w ciemnosci, szarosci, wietrze, czekajac na jeden lzejszy cieplejszy dzien i cieszac slabym sloncem godzine dziennie:O:O

Gość hfghfghfh
Zima wpadnie na weekend. Warszawę pokryje śnieg Ostatnie dwa ciepłe weekendy rozbudziły oczekiwania na słoneczną pogodę. Te nadzieje rozwiewa meteorolog Artur Chrzanowski, który zapowiada na sobotę i niedzielę ochłodzenie z opadami marznącego deszczu, a nawet śniegu. Na szczęście ma też optymistyczne wieści. - Nadrobimy to w święta - prognozuje. Dlatego, mimo że ostatni tydzień przyniósł wysokie jak na tę porę roku temperatury, warto poczekać z chowaniem ciepłych kurtek i szalików do szafy. Jeszcze przed końcem tygodnia czeka nas zimowy epizod. - Był piękny weekend, teraz będzie kilka dni chłodniejszych, ale też zupełnie przyzwoitych. Piątek, sobota, niedziela - ochłodzenie i to, niestety, znaczne. Bardzo prawdopodobne opady deszczu ze śniegiem, marznącego deszczu i śniegu - wylicza Chrzanowski. Do 2 cm śniegu w stolicy Nawrót zimowej aury nie będzie jednakowo silny w całym kraju. - Myślę, że najbardziej niezadowoleni będą mieszkańcy Polski wschodniej. Bardzo prawdopodobny śnieg w Warszawie w weekend - zapowiada Chrzanowski. Opady nie powinny byc obfite, w stolicy spadnie 1-2 cm białego puchu, ale i tak mogą dać się we znaki. - Będą to na pewno jakieś momenty, które wprowadzą utrudnienia komunikacyjne - przewiduje meteorolog. Na święta się ociepli Na koniec meteorolog zostawił bardziej pozytywne informacje: nagły atak zimy nie powinien zakłócic Wielkanocy. - Dobra wieść, bo kolejny weekend, świąteczny, z bardzo przyzwoitą temperaturą rzędu 15-20 stopni - mówi Chrzanowski. - Także święta powinny nadrobić - podsumowuje.

Gość tanatos2012
każda prognoza to co innego mówi :o

Gość nie panikujcie przeciez to
normalne.Nie słyszeliście polskich przysłowi-np. ,, w marcu jak w garncu'' co znaczy że pogoda sie miesza, gotuje jak w garnku potrawa.Przeplatają sie dni ciepłe izimne. To samo w kwietniu,, kwiecień plecień poprzeplata troche zimy , troche lata'' :P Dawniej z 10 lat temu było normalnie-zimna zima grudzień, styczeń luty nawet w marcu bywał snieg....Było przedwiośnie marzec/kwiecień , wiosna kwiecień/maj czerwiec to juz po woli lato A teraz? Teraz się wszystko pierdoli i ludzie przyzwyczajeni że po zimie zaraz upały bedą a jak pora lata nastepuje to mamy jesień...Poczekajcie w spokoju jest nadzieja na normalne pory roku ;)