Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klepsydra..........

Czy kobieta z dużym biustem nadaje się do stałego związku...

Polecane posty

Gość klepsydra..........

czy też panowie postrzegacie ją tylko jako obiekt seksualny?

Jeśli zadaja tak idiotyczne pytania ,to odpowiedź brzmi: nie nadaje się :o

Gość klepsydra..........
pytanie prowokacyjne celowo;)

Gość klepsydra..........
to może podyskutujmy.. czy panowie pewnych kobiet, ze względu na ich wygląd, nie traktują poważnie?

Gość arczykk
Ja raczej zwracam uwage na tyłek u kobiety a nie biust . Biust jest na dalszej pozycji .

Gość śmiszny student ;)
"Biust jest na dalszej pozycji ."zależy od pozycji.

"czy panowie pewnych kobiet, ze względu na ich wygląd, nie traktują poważnie?" odpowiedź brzmi : tak, nie traktują poważnie ,tak samo jak kobiety nie traktuja poważnie mężczyzn z tego samego powodu :classic_cool: Prowokacyjnie proste i banalne te pytania :D

Gość montgomery ale on
oi09hn90 ja biust D ale przy okazji jestem tlusta i nikt mnie nie chce nie wiem jak wygladasz ale biore Cie w ciemno:-)

pytanie: "Czy kobieta z dużym biustem nadaje się do stałego związku..." ? odpowiedź: Nie. Stanowczo i zdecydowanie nie. Tak mówi konstytucja RP. :) jakie pytanie taka odpowiedź. _____________________________

Gość 3456787654eg
lepsze duze naturalne cycki, lekko wiszace i falujace. do hoiszpana idealne, do zwiazku tez sie nadadzą

Gość klepsydra..........
naturalne D... 93-63-93 (170 cm wzrostu)...

Gość demon z piekła
tak, pod warunkiem, że nie ma dużego brzucha i dużej doopy

Gość no ja jebe
poważnie leży się w trumnie - z tym się zgodzę. widziałaś/eś noworodka z dużym biustem? :D :D :D

Gość hahahahaha....
autorki mamy prawie identyczne wymiary.Ja mam 168cm 92/61/92 i od kilku lat jestem szczesliwa mezatka.Mam cudownego kochajacego meza ktory jest obiektem wielu westchnien.I uwiez mi ze sama inteligencja nie wystarczy. Przyda sie ladna buzia i zadbana figura a czasami nawet warto udac glupia ;

Gość sjfhf-
Ja do związku szukam dziewczyny tylko z dużym biustem i zgrabnej. Takie są najbardziej kobiece

Gość sprytna zołza
90-92 cm w biuście to mają dziewczyny na wyborach Miss, dajcie spokój biust 93 to nie jest duży biust tylko zauważalny biust, duży zaczyna sie od 100.

Gość FajnyGosc
Witam Jestem chłopakiem w wieku 35 lat,zwykłym, normalnym bez nie wiadomo czego,niebieski oczy, szatyn, wzrost 170cm, mam za sobą parę związków, niestety nie udanych. Oczywiście bez przeszłości - czyli czyste konto Z natury żyję według zasad, wierny, uczciwy, lojalny, prawdomówny itd. Chciałbym w końcu poznać fajną dziewczynę, normalną, nie materialistkę, uczciwą, zgrabną, mającą czym oddychać w wieku 25-30 lat i wzrostu ok 160cm. Myślącą o poważnym związku oraz chcącą stworzyć rodzinę. Gdzie mogę taką znaleźć? Szukam już tak długo, czy porządny chłopak ma się zmarnować??? Napisz gdzie jesteś Pozdrawiam

Adekwatnie do pozoiomu pytania odpowiedź. Absolutnie nie ! Kobiety o duzym biuscie powodują bardzo duże straty w gospodarstwie zahaczając biustem o wystające sprzety. Dla takiej Pani musisz również zabezpieczyć większe łoze. Nieekonomiczne ... :P

Gość dfgdf
Pytanie czy chcesz faceta, który ceni Cię za to jakim jesteś człowiekiem czy za to, że masz fajny biust? Są nieliczni, którzy będą widzieli w Tobie człowieka i są też tacy co będą widzieli tylko biust.

Kobiety o okazałym biuście na pewno będą oczekiwały też partnerów o takim tez przyrodzeniu :o W końcu czemuś ono ma służyć :D:D:p

Gość GHAH zmora huckenbush 666 PiH
Wielkie piersi u młodej kobiety są stworzone do macania! Dzieciaka lepiej taja wykarmi, bo pokarmu więcej będzie miała! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy trochę und odrobinkę and wesoło oraz luźno o życiu swoim?

Gość FajnyGosc
separantka - jeśli chodzi o loże to myślę, że to najmniejszy problem. Pozdrawiam

Gdzie można znaleźć taką kobietę? Nie jestem zboczeńcem. Po prostu preferuje takie kształty. Jeden lubi długie nogi, drugi pupę, a ja duże piersi. Szukam stałego, normalnego związku, jednak wokół siebie mam same kobiety nie odpowiadające tym kryteriom.

Gość takie kobiety nie nadająsię
do stałego związku. Ciągle wykorzystują swoje atuty do przygodnego seksu

Gość izolda135
Nadają się tylko większość jest juz zajęta.poza tym z byle kim nie będą.

Gość Tatulek
Tylko Kobieta z Dużym Biustem nadaje się do stałego związku! Kocham Wielki Biust i szukam Takiej Partnerki. Jeśli masz Wielki Biust to napisz do mnie > Tatulek@gmail.com Pozdrawiam i czekam. Tatulek.