Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochająca buty

Bardzo proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Gość kochająca buty

Witam, Będę wdzięczna za odpowiedzi. Ile jesteście w stanie zapłacić za buty, które Wam się naprawdę podobają? Oryginalny styl, kolor, dobra jakość. Nie chodzi o buty włoskie czy prosto od znanych projektantów. Gdzie najczęściej szukacie butów? (sklep, aukcje internetowe)? Pozdrawiam

Gość mamdośćmamdośćmamdośćmamdośćma
150zł

Gość ghjykiu
700zl

Gość miIka_89.
80 zł ale ja najczęściej kupuję buty w szmateksach,wolę kupić używane a dobre niż ten tani szajs.

Dla każdego to będzie inna kwota, myślę,że to zależy głównie od zarobków...Ja akurat nie potrafiłabym chyba wydać 500 zł na buty, po prostu byłoby mi szkoda.

LaRosaNegra mi sie np nie przelewa bo mam na siebie na miesiac 500zl ale te buty jak zobaczylam to sie zakochalam i mam je na "wyjscia" a nie na codzien:)

Gość autorka chyba wczoraj ogladala
do 200 zl, wiecej bym nie dala nawet za super fajne

Gość kochająca buty
A gdzie szukacie butów dla siebie? To najistotniejsze

coz ja i po galeriach - typowe sklepy deichmann, humanic, czasem jakies reserved czy hm - i po allegro; czesciej kupuje jednak na zywo, po przymeirzeniu, na allegro co najwyzej sandaly czy cos typu trampki, tansze. po szmateksach nie laze bo chce tylko nowki..........

Gość ghjykiu
ja najpierw widze u innych ludzi, potem w glowie wytwarza mi sie obraz moich idealnych potem przeszukuje internet a potem ide do sklepu zeby je zobaczyc na zywo i przymierzyc.

choc szczerze ostatnio stwierdzilam ze lepiej kupic botki ze skory nat za 160 niz szajs za 60 na pol sezonu :O i obiecalam sobie od nast. roku kupic tylko ze skory naturalnej i chodzic wiecej niz 3 mce

Gość Reserved teraz sprzedaje rózne
teraz wszyscy noszą to samo: lato: balerinki zima: buty ugg, albo wiazane za kostke lub kalosze (jak wieśniak)

Gość Reserved teraz sprzedaje rózne
po co robisz te filmiki i je reklamujesz?zalosny polaczek ktoremu wydaje sie ze chwycil boga za nogi bo jest w u - s -a