Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wferka20

Panika

Polecane posty

Witam wszystkie Panie. Zapewne temat poruszany nieraz na tym forum... A mianowicie czy to możliwe bym zaszła w ciąże: Parę dni temu miałam stosunek z mężczyzną, wypadały mi wtedy 1-wsze dni płodne, bo to środeczek cyklu, ostatnia miesiączkę miałam 11.03, cykl mam 30-32 dniowy. Pierwsze dni od współżycia, boli mnie brzuch tak jak na okres - ale to przecież za wcześnie, zazwyczaj miałam bóle tuż przed @. Mam również rozpulchnioną pochwę, która mnie bardzo boli i piecze. Nie wiem może to jakieś zapalenie, bo na jakiekolwiek objawy ciążowe to raczej za wcześnie. Stosunku nie odbywałam jeszcze z nikim wcześniej, a z tego nic nie pamiętam... nie wiem ile trwało, czy było z zabezpieczeniem... Wyszłam z domu z koleżanką, napiłam się czegoś... no i obudziłam się już rano z okropnym bólem... Nie wiem co się stało... ale się domyślam, bo raczej nie trudno... Nie wiem co o tym myśleć... W panice zdążyłam sobie uroić ciąże... której bym nie chciała... także Chciałabym się zapytać kobiet, które już były, lub są w ciąży o objawy jakie im towarzyszyły na początku ciąży, albo kogoś kto by mi pomógł w tej sytuacji w nawet najmniejszym stopniu. Mam nadzieję, że długość postu nie zrazi was do przeczytania, ale starałam się jak najkrócej to wszystko ująć: (

Gość zostaje ci czekac
do dnia @ i jak nie przyjdzie zrobic test a skoro uprawialas sex bez zabezpieczenia to normlane ze ryzyko jest i to tyle na temat

Gość zostaje ci czekac
a co do kobiet to kazda jest inna jedne miala objawy ,druga nie itd itd

Gość no pieknia ta mlodziez teraz
zapytaj kolezanki, moze ona cos pamieta:P albo tego faceta o ile w ogóle wiesz kto to syfa jakiegos na pewno złapałaś, ale czy w ciazy jestes? kto to wie? kup sobie test a nie opowiadaj na forum jak sie puszczasz

Gość mellika
Najlepiej pójdz do lekarza, bo nie chce mi się wierzyć, że zaszłaś w ciąże, ale wydaje mi się że mogłaś coś złapać, a najlepiej na szybko to sprawdzić. Jeśli to Twoj pierwszy raz, też możesz mieć różne objawy ( z reguły nie jest fajnie i przyjemnie) Nie przejmuj się opiniami innych ( nie są od umoralniania), tylko biegiem do ginekologa. Na przyszłość będziesz miała nauczkę, że trzeba się kontrolować i pamiętać o zabezpieczeniu, bo ciąża to nie choroba a można się zarazić okropnym choróbskiem