Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwitnąca Róża;

Brzydki zapach

Polecane posty

Gość Kwitnąca Róża;

Siedziałam sobie dziś przed tv i oglądałam serial. Trzymałam ręce w majtkach kiedy wyjęłam i powąchałam zaleciało fetorem, coś zapach moczu i potu. Co mam zrobić??? jakieś rady

Gość relikt
Puknac sie w glowe,bo najwyrazniej Ci sie nudzi

Gość facet z sopotu
jestes oblesna, obrzydliwa i odrazajaca! zygam na ciebie, blech :-0

Gość CZESCIEJ MYC ???????????????
w zyciu mi zaden facet nie powiedzial, ze smierdze lub chociaz ciut ciut brzydko pachne !! a wiesz dlaczego? bo sie myje pare razy dziennie, gole i zbieram regularnie bielzne obrzydliwa babo :-O najgorsze jest to, ze wiekszosc bab sie nie myje :-O

Gość Żal mi was x2:)
Większość się nie myje? A skad wiesz ankietę robiłas czy masz kamery w ich domach? Myc się trzeba codziennie a to że myjesz się kilka razy na dzien w to nie uwierze:) wciskajcie kity na kafe:) (a przy okazji jesli ktos się myje kilka razy dziennie nie ma wogole flory bakteryjnej i cały czas ma syfa w pochwie:))

Gość CZESCIEJ MYC ???????????????
a wiec cos ci powiem. TAK myje sie pare razy dziennie i to juz od wielu lat. Problemow do tej pory zadnych nie mialam. A skad wiem, ze wiekszosc bab sie nie myje ??? Pogadaj z facetami to sie dowiesz jak babony capia i tyle :-O Moj facet sam mi powiedzial, ze wiekszosc kobiet capi i ze jestem pierwsza ktorej sam z siebie ma ochote minetke zrobic, wiec chyba to o czyms swiadczy? Moja flora bakterjna jest w doskonalym stanie, syfa czy grzyba jakos zadnego nigdy nie mialam. A wy se chodujcie te wasza flore - prosze bardzo.

Gość kokok
dobre, dobre nie dziwota jak się myjesz pare dziennie ze nie capisz... umyj się raz lub dwa dziennie jak większość kobiet to zobaczymy co powie Twój facet - pewnie Cię porówna do tych pozostałych kobiet. to ze kobieta capi nie znaczy ze sie wcale nie myje.... proszę Was

Gość kokok
ps niezłego masz faceta... spał z większością...;/

Gość lubie zapach swojej kobiecosci
wącham siebie regularnie :P :D