Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Pan Bóg istnieje! Dzisiaj dał mi temu dowody

Polecane posty

Przekonałem się że Pan Bóg naprawde istnieje. Powiem wam zaraz dlaczego. Zgubiłem niedawno książeczke wojskową i karte do bankomatu która była w tej książeczce. I co? modliłem się wczoraj żebym to znalazł, i co się okazało? dzisiaj idę do domu chleba a tam mówi mi babka która sprzedaje że od 8 tygodni siedzi to u nich, popatrzyła do książeczki wojskowej i zobaczyła twarz podobną do mojej. Dziękuje Bogu, jeszcze muszę się pomodlic bym odnalazł umowe z bankiem pocztowym.

Gość pozdrawiam cie
srodkowym palcem frajerze 🖐️

Gość Ani przez chwilę
Nie przestałam wierzyć w Niego. Kto szuka ten znajdzie...nigdy nie wątp w Niego.

Gość demon z piekła
Czy jeśli dziewczyna która mnie odrzuciła złamie nogę to jest to dowód na istnienie Boga?

Gość Im psychol
czy jesli przejda psa dziewczynie która odrzuciła mnie a pozniej ona wpadnie pod samochod to jest to dowód na istnienie boga?

Gość demon z piekła
Czy jeśli facet z którym obecnie jest moja ukochana okaże się zapijaczonym, zdradzającym ją draniem i damskim bokserem wyładowującym na niej swoją agresję to jest to dowód na istnienie Boga?

Gość Im psychol
"Mnie tam bóg opuścił już dawno" jezeli to było by dowodem na istnienie boga "czy jesli przejda psa dziewczynie która odrzuciła mnie a pozniej ona wpadnie pod samochod to jest to dowód na istnienie boga?" to powinnas sie juz cieszyc z tego ze cie opuscił dawno temu

Gość Im psychol
czy jesli przejda psa dziewczynie która odrzuciła mnie a pozniej ona wpadnie pod samochod to jest to dowód na istnienie boga?

Gość Im psychol
mi sie wydaje ze tak bo gdyby ze mna była to bym jej psa nie przejechal a ona sama przez to nie wpadła by pod samochod

Gość montgomery ale on
dla mnie nie ma boga i nigdy nie było, uważam to za pierdoły

Gość Im psychol
a tak to nie ma psa i była w szpitalu ..hehehe

Gość Im psychol
wącham cipy rosomaków

To jest taki sklep w którym sprzedają chleb, bułki, lody gałkowe, drożdżówki, pączki i ciasta :)

Gość Mr.BooskiSkromny
Modlitwa istnieje- sam się modlę rano i wieczorem i na istnienie Boga nie muszę szukać dowodów- wiem że istnieje i dziękuje mu za majestat który mi daje opiekę i drogę którą mi wskazuje ! :) PS. mam 21 lat.