Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamkaŚląska

Który rower kupić 14 miesięcznemu dziecku !!! Proszę o rady i opinie mamy !!!

Polecane posty

Gość jak wyglada wasz dzien z 2latk
ja kupilam mojej corce jak miala 11 miesiecy podobny do tego z pierwszego linku- ogolnie fajna sprawa z tym rowerkiem ale sa one ogolnie bardzo szajsowate . Mieszkam na wsi na tych naszych drogach budka od wozka a raczej jej czesci odpadly po 4 tygodniach od uzywania, grajki przestaly dzialac, ogolnie chwilowy zakup;) Ten drugi moze byc lepszy.

Gość MamkaŚląska
prosze o opinie drogie mamy

Zdecydowanie ten 2. Ten pierwszy jest wywrotny ciezki i to taka kupa plastiku. Ten 2 wygląda stabilniej. Nie wiem jak sie go prowadzi, bo ten 1 baaaardzo źle.

Gość dsdasd
o fajnie, ze dalas linki, wlasnie szukam podobnego do tego z drugiego linka ladny z wygladu.... ale co z nozkami dziecka??? nie widze tam zadnego podstawka czy cos w podobnym stylu,

Gość MamkaŚląska
no ja wlasnie tez nie umaialm znalezc z podstawka

Gość tawyzejmaracje
właśnie, ten 2.... jak wygląda sprawa ułożenia nóg czy one będą wisiały?

Ja dostałam ten pierwszy i to jest MASAKRA . Drugi wygląda o wiele lepiej (stabilniej) ale szkoda , że nie ma budki .

Autorko- ten 2 jest fajniejszy tylko znajdź taki który będzie miał podstawki na nóżki - bo to dla twojego dzieciaczka będą one bardzo potrzebne. Twoje maleństwo jest jeszcze za małe by samo kręcić albo nie dosięgnie pedałów , bo nie sprawdzisz nawet

Gość MamkaŚląska
Polecacie jakis taki nie drogi Mam 350 zl i musze jakos sobie poradzic i kupic jakis rowerek i fotelik rowerowy Nie chce bardzo drogiego rowerrka bo potem i tak ciezko sprzedac bo duzo ludzi woli nówki ja sama tez

Gość jak wyglada wasz dzien z 2latk
kola tez szajs- rzuca dzieckiem na prawo i lewo- zdecydowanie drugi ;)

Gość MamkaŚląska
tylko tak mysle czy wziasc z daszkiem i torba czy bez

Gość MamkaŚląska
jak myslicie

a jaka różnica w cenie? jak nie duza to bym brala z daszkiem. W lecie zawsze osłoni od słońca troszkę, a torba sie przyda na pierdółki, picie, zabawki itd. No chyba ze różnica spora to wtedy bez.

Gość MamkaŚląska
bez 100 115 a z 140 160

Gość MamkaŚląska
ten pierwszy czyli chodzi ci wzor rowerka drugiego bez melodyjek i swiatelek z baldachimem

Gość mamama27
ja mam 18 miesięczniaka i od tygodnia rowerek ten plastikowy u nas jest super - synek siedzi w nim, ma podpórki na nogi i barierkę nad siedzonkiem - dzięki czemu nieucieknie i nie przewróci się - szczerze to moje dziecko w takim rowerku gdzie musiałby siedzieć zapięty szelkami i nogi mieć na pedałach ani chwili by nie usiedział - on nawet niedotyka póki co kierownicy tylko ręce trzyma na tej bariece - i bardzo mu się podobją te grające bajery - mam z firmy babymix - rowerek jest używany - wytrzymał już jedno dziecko przypuszczam że ze 2 sezony i dalej jest w stanie bdb - mam dokładnie taki jak z tej aukcji niebiesko - żółty http://allegro.pl/rowerek-slimak-super-jakosc-2-kolory-i2212923623.html

Gość mnbvava
Dziecka do 3 lat nie należy sadzać na rower. Zapytaj ortopedy. Chyba, że jest to zabawka udająca rower.

Gość mamama27
kurcze czasem jak was czytam to mam wrażenie że wy piszecie i albo niemacie dzieci albo nie wiecie jak wygląda 14 miesięczniak na rowerze gdzie ma trzymać nogi na dwóch wąskich rurkach za 400zł... wiadomo że rowerek jest stabilniejszy pewnie itd - ale to ma być dla dziecka wygodne i funkcjonalne

Gość Abrava
WZIĄĆ nie wziasc

Gość NIE KUPUJ ZADNEGO
z tych plastikowych, 3-kolowych, z pedalami na kolach ktore tylko rozwalaja stawy dziecka kup mu PUKYLINO moj taki mial od 14 miesiaca zycia i byl super

Gość MamkaŚląska
mnbvava nie przesadzaj a wogole to przeciez takiedziecko niejedzie tylko siedzi wiec zanim cos napiszesz pomysl glowa

Gość gość
A może biegowy? Jak sądzicie?

Gość ja zadnego bym nie kupila
moja corka miala najpierw taki pojazd co sie nazywa scuttle bug. Potem jak miala 2 latka dostale rower biegowy a jak nie miala jeszcze nawet 3.5 przesiadla sie na normalny rower 2 kolowy. Teraz ma 4 lata dopiero co skonczone i kupilam jej nowy na urodziny o rozmiarze 16