Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

żółtawy śluz

Polecane posty

witam . jestem wlasnie kilka dni po okresie i zauwazylam u siebie ze w tym białym sluzie ktory zawsze mam po okresie jest zabarwienie żółtego koloru i widac to na wkładce. czy moze wie ktoś z was co to moze byc? bardzo prosze o jakies odpowiedzi

Gość pabloo
rozpoczął się okres niepłodny śluz juz jest koloru zółtawego jest gęstszy niz wcześniej

ale to oznacza ze ten sluz nie jest zły ze ma takie zoltawe zabarwienie?

Gość pabloo
Tak to prawda nie musisz sie obawiać no chba że masz stan zapalny pochwy ,szyjki macicy a le wtedy bys odczuwa tkliwośc szyjki zaczerwienienie ból podbrzusza

ja wlasnie przed okresem skonczylam leczenie bo ginekolog stwierdzil lekkie zapalenie i wydawalo sie byc wszystko ok.no i kilka dni przed okresem pojawil sie to zoltawe zabarwienie no i teraz po okresie tez jest. ale te dolegliwosci ktore mialam czyli te grudki w sluzie znikneły wiec juz nie wiem o co to chodzi eh

Gość agula8
jeśli normalnie taki śluz nie jest u Ciebie w tym czasie żółty to moim zdaniem cos jest nie tak, brałaś probiotyki po leczeniu? jak nie to weź sobie opakowanie lactovaginalu-dopochwowo-działa szybko. A jeśli objawy nie miną to wróciłabym do ginekologa. U mnie żółty śluz to infekcja.

dzieki za link tylko ze tu chyba nie pisze o tym sluzie jaki mam ja bo rzeczywiscie jest bialy srednio gesty no ale o tym dziwnym zółtawym zabarwieniu. no i czuje caly czas mokrosc i wydziella sie go troche wiecej

agula8- tak naprawde to ja wczesiej bie sprwdzalam tak sluzu wiec nie jestem w stanie na 100% powiedziec czy mialam juz tak. dopiero po tym jak oszlam do ginekologa z obawami grzybicy zaczelam sie bardziej interesowac wygladem mojego sluzu. wiec juz sama nie wiem :(