Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Wzruszajaca historia Polki w UK! Narkotyki, romans, deportacja!

Polecane posty

Samotnie wychowująca syna Natalia Gorczowska została zatrzymana w Wielkiej Brytanii na mocy Europejskiego Nakazu Aresztowania. Stoi teraz w obliczu ekstradycji do Polski. - Jeżeli będę musiała wrócić, stracę dziecko, pracę, dom - wszystko, co mam - powiedziała w rozmowie z brytyjskim dziennikiem "The Guardian". Wszystko przez wyrok w zawieszeniu z 2006 roku za posiadanie narkotyków i przedterminowy wyjazd z kraju. http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,11438566,Wlk__Brytania__Samotnej_matce_grozi_ekstradycja_do.html Synek troche ciemny, ale nie szkodzi, juz trafila na najwieksze portale w UK. gratulacje ;) wyjechala z wyrokiem, dosiadl ja murzyn, zrobil jej dziecko, i rzucil, a teraz grozi jej deportacja.

Gość kaszpirowski
wertyp jak widze ty nie masz co robic z zyciem tylko wyszukujesz sensacje :D jak mi ciebie chlopie zal. Najlepsze lata spedza na kafeterii zakladajac glupawe topiki.

Zdesperowana Domowa Żona - to narkomanka juz dla mnie. normalny czlowiek stroni od tego a ta walila amfe. generalnie to oburzylo mnie bardziej to w jaki sposob postanowila tam zostac - dziecko z bambusem. kaszpirowski - chuj ci w dupe. taka jest Polska, tu nie ma mowy o zyciu na miare oczekiwan. proste i monotonne rozrywki. ex-D.Bill - a to moze nie doczytalem. no ale ona z tym bambo malym to raczej w typie nie jest moim za bardzo. nie wiem po co o tym pisza na gazecie, i to tak eksponując, widac takie tematy sa ciekawe i nabijaj kliki. albo cpunka, albo malzenstwa ustawki, albo zabojtwa na polkach, te honorowe i nie. to generalny wizerunek polki w mediach UK.

Gość kaszpirowski
hahahaha prezes wiem juz czemu walisz gruche, bo z takim podejsciem nawet najwiekszy pasztet sie wysra na ciebie. Chuj ci z dupe stulejarzu:D

Gość 35y34tg3wtf3wfr
Polacy są sto razy lepsi niż Murzyni.

Gość righteousss truth
wertyp to zwykla cipka przesiadujaca na damskim forum:classic_cool: niestety poprzez kompleksy zwiazane prawdopodobnie z brakiem erekcji/malym czlonkiem/brzydka morda/niski wzorst(niepotrzebne skreslic) musi jakos wyladowac swoja frustracje na tych brzydkich zasyfionych puszczalskich polkach ktore nie maja za grosz gustu i puszczaja sie z pakolami brudasami i czym popadnie...sam jerdnak nie moze zainteresowac soba zadnej z tych polek ,inaczej chyba nie spedzalby wieczoru samotnie na kafe,zapomnialam nie samotnie pewnie jest z nim renia-najpiekniejsza i najwierniejsza z polek hahahhaah

dziwny pojazd. no ale ok. a to forum nie jest kobiece. to forum dla wszystkich. staram sie poruszac rozne tematy. a ta polka, pisza na gazecie, teraz, ze nie bedzie deportowana. umozyli.

rożne tematy??! jak dla mnie jesteś monotematyczny strasznie - najwyżej moża by rzec, że poruszasz różne aspekty jednego tematu nawetminieżal.pl

Gość ale wstyyyd
Żona tylko że ona jakas strasznie pechowa. Raz że narkotyki a drugi to to dziecko...UPS!

Gość alalabambaaa
Tak z tym kolczykiem w uchu już od dziecka wygląda jak menel. Pewnie chciała go upodobnić do tatusia. A tata pewnie chciał wyglądać jak synek więc nosi opuszczone spodnie jakby miał w gaciach narobione :D jak wszyscy "gangsterzy" w UK. Żenada

Kolczyk mozna wyjac dziecku z ucha- stereotypowego myslenia niektórym doroslym nie da sie usunac z mózgu.

Na marginesie, w Polsce tez masa malych dzieci biega okolczykowana i pozlacana w róznych miejscach ;)

Gość alalabambaaa
Sorry ale przekluwanie ucha chłopcu od razu pokazuje jakiego pokroju jest matka. Dobrze chociaż że nie dała mu na imię "Brajan" :) Przekluwanie uszu w naszej kulturze ( u chłopców) przeznaczone jest dla patologii.

Gość glad to be here
Tu się zgodzę z tym kolczykiem...ale czego się spodziewac po takiej matce? Że wychiwa go na aniolka jak sama z wyrokiem? Każda kobieta ( teoretycznie) może zostać zaplodniona tylko co ona może mu dac? Dobry przykład? Lepiej jakby jej to dziecko zabrali, widać że menelka.

Przekluwanie uszu malym dziewczynkom nie swiadczy w sumie nic innego o ich matkach alalabambaaa... I jezeli ten maly nazywa sie Brian, to przynajmniej w oryginale, a nie gramatyczna podróba, jak u tych nieszczesnych malenst w Polsce.