Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tymbarkoholiczka

Test.. Ciąża ?

Polecane posty

Witam. Dziś mija 7 dzień jak nie dostałam miesiączki czuję lekkie zawroty głowy jak się zmęczę albo nachodzę innych objawów co do ciąży nie mam. Czy po takim krótkim czasie jak zrobię test to wyjdzie prawidłowy ?

Aaa i zapomniałam dodać że mam bardzo dużo śluzu bez wkładek się nie obejdzie. Dziś miałam tyle za przeproszeniem jakbym nasikała.

Gość paula0021
witaj myśle że jak spóźnia się tobie to test powinien już wykazać ciąże ale te z moczu często się myla najlepszy by był test beta hcg z krwi da tobie już 100 % pewności :)

do lekarza zapisałam się na następny tydzień bo na teraz miejsc niema. Ale z tego co mi mówili to żebym przed lekarzem jeszcze test zrobiła. Chyba, że taki śluz oznacza że zbliża się @ nie wiem co mam o nim myśleć

Gość paula0021
wiesz z tym śluzem to różnie bywa ale dobrze że umówiłaś się do ginekologa ale lepiej zrób test i najlepiej z krwi kosztuje od 20-30 zl i wtedy będziesz wiedzieć już na 100 % i jak pójdziesz do lekarza to będzie mógł wiedzieć nad czym się skupić bo jak test wykarze ciąże to wtedy będzie znaczyć że napewno jesteś bo te z moczu często są mylne

Gość paula0021
nie musi a z tego co słyszałam od różnych osób to nawet jak miały skierowanie na badanie to za nie płaciły nie wiem jak to do końca jest czy to jest refundowane itp ale o nie jest duży koszt tak jak byś kupiła dwa zwykłe testy jak pójdziesz rano na test to popołudniu masz wynik :)

Gość paula0021
Daj znać co i jak czy to ciąża pozdrawiam :)