Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 001562mm

Niemiłe zdarzenie na parkingu...

Polecane posty

Gość 001562mm

Otóż chodzi o to, że znalazłam się na malutkim parkingu przy bloku, gdzie zaparkowałam samochód na 1 godzinę. Potem chciałam wyjechać, ale było naprawdę bardzo ciasno. Przyznam sie szczerze, samochodem jeżdzę od niecałego roku i może nie mam jeszcze strasznej wprawy ... Ale nie chciałam zeby to wszystko sie zdarzylo. Obok mnie był zaparkowany inny samochód i w nim siedział jakiś koleś. Ja próbowałam ze wszystkich sił jak najlepiej stamtąd wyjechać, dodałam za dużo gazu, zeby podjechac pod mały krawężnik i bum. Dosłownie dotknęłam tego, co stał koło mnie. Facet wyskoczył z samochodu, bluzgając na mnie niemiłosiernie , widac jakis cwaniaczek. No i otwiera mi drzwi i pulta sie ze mu walnęłam samochód. Co z tego, jak nie bylo śladu. Wyszlam i mówie mu, ze ja po prostu nie moge stad wyjechac. A on ze mi pomoze. Wsiadł i cofnął tak zebym mogla wyjechac po czym ja jeszcze raz go przeprosilam i pojechALAM, a on na to, ze ma nadzieje, ze nic sie nie stalo. Moje pytanie jest takie: czy on mógł potem jak ja wsiadłam spisać szybko moje numery i teraz wyciągac jakies konsekwencje, skoro nie chcial wzywac policji ani nic? Samochód nie był naprawde uszkodzony. Ja go tylko "dotknęłam.. " Hm. Co o tym sądzicie? Miałby takie prawo? skoro potem nawet sam wsiadl do mojego samochodu i mi pomogl wyjechac, dziwne. Co o tym sądzicie?

Gość 001562mm
moze ktos wypowie się? ...

Gość 20GB pojemnosci
ile razy jeszcze zalozysz ten sam temat? :O

Gość madziulkaml
pewnie myslal,ze jest jakis slad,ze wlanelas mocniej, a jak zoabaczyl ze nie to mu sie glupio zrobila i tyle, a numery? co z tego,kazdy moze sobie spisac dowolny nr z jakiegokolwiek auta co nie? i nawymyslac. ale nie bylo swiadkow, wiec co sie boisz, zreszta co powie? byl przy tym skoro mogl spisac nr i nie zareagowal,? nie przejmuj sie, niec sie nie wydarzy

Gość 001562mm
20GB pojemnosci: a przepraszam, nie pasuje Ci, że swoj temat zamieściłam w innej kategorii? Nie rozumiem zdziwienia. Widocznie chciałam zeby więcej ludzi wypowiedziało się na ten temat. A ty, jak nie masz ochoty, to się nie wypowiadaj!

Gość misiapysia000000
kobieta za kolkiem....

Gość drtttt
Nie martw się. Skoro nie ma zarysowania na samochodzie to nie ma dowodów a poza tym to gdyby coś się stało to poszkodowany nie wypuściłby tak łatwo sprawcy. W takich sytuacjach najlepiej się dogadać napisać oświadczenie,podać tam dane numer polisy itp. itd. i kasa jest przelewana na konto poszkodowanego po oględzinach rzeczoznawcy oczywiście. Ale tu facet trochę sobie pogadał,pogadał i dopiero zobaczył ,że nic się nie stało.

Gość 001562mm
taa hahaha zerżnąć? No proszę! tyle że najpier nakur***ł na mnie, "no k**, pierd*** mi pani w samochód! hhaha to byla jego pierwsza reakcja. po czym patrze sie na niego juz lzy mam prawie w oczach i mowie :ja nie moge stad wyjechac po prostu". : :Pani da, ja stad wyjade" i wyjechał mi.

Gość 001562mm
eh.. Nie wiem, jeżeli mialby cos zglosic, albo nawet kombinowac, moze nie bylo zadnego sladu a on teraz specjalnie gdzies przywali i mowie ze to ja ( ale nie wiem czy widzial moj numer rej, nawet nie spojrzal chyba tylko od razu poleciał mówiąć mam nadzieje ze nic sie nie stalo. ja go przeprosilam i pojechalam bo bylam w niezlym stresie .;(

Gość 001562mm
chociaz wiem, ze pewnie nie powinnam byla od raxu pojechac, tylko poczekac i dopytac sie, ale tak, wiem- co moze dziewczyna, ktory pierwszy raz znalazla sie w takiej sytuacji- po prostu nie wiedzialam

001562mm - czego się teraz boisz ? byli świadkowie ? nie ! pisałaś jakieś oświadczenie, że spowodowałaś kolizje ? nie ! więc czego się bać ?! wszystko jest git

Gość goingdownforher
nie ma sie co bac :classic_cool: nic sie nie stalo bo jakby sie stalo toby bylo widac ;-) wyluzyj i nie zadreczaj sie juz tym ;-)

Gość 001562mm
byc moze, obyscie miely rację. Bo dzisiaj juz mialam schizy ze nie wyjade wogole na miasto albo ze znowu cos sie stanie i moze cos komus zarysuje ;/