Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej3ddwqd

strata dziewictwa i cipka troche inna??

Polecane posty

Gość andrzej3ddwqd

Witajcie mam problem w zeszłą srodę kochałem sie z dziewczyną i straciła wtedy dziewictwo wszystko pięknie ładnie cipeczkę do tej pory miała malutką ,wszystko takie ułożone po sexie zrobiła się wieksza ,jakby spuchła a z niej wystaje cos ze srodka dzis włożyłem jej ręke i stwierdziłem ze jest inna wieksza,bardziej wszystko czuc a co najgorsze byłą w wc teraz i bardzo ją boli i leci jej krew co to moze byc??

Gość :O:O
:O:O:OI bez komentarza!!!!

Gość Paula123123
Dokładnie bez komentarza!!! I nie wiem jak można siedzieć na forum i pisać takie rzeczy zamiast zaraz do szpitala jechać!!! Weź człowieku rusz głową, współczuję tej dziewczynie że ma takiego "faceta". Bo do sexu to pierwszy ale żeby myśleć o zdrowiu swojej kobiety to już nie!!!

Gość andrzej3ddwqd
taka madra to namów Kobiete na lekarza tym bardziej ze to intymna sprawa!! wiec nie oceniajcie mnie od razu , tak do sexu 1 ale pomóc tez 1 jechac nie chce, wiec szukam tu pomocy i nie jestem 14 latkiem itp;/ mam 20 lat i to moje 1 kroki w sexie wiec mam prawo nie wiedziec;/

Gość Paula123123
A myślisz o tym ze Twojej kobiecie może się coś stać? Nie ma czasu na rozmowy i namawiania tylko powinnieneś jej powiedzieć co może się stać i zabrać bez gadania do szpitala i skoro masz 20 lat to się zachowuj odpowiednio na ten wiek!!!!

Gość andrzej3ddwqd
staram się , ale uwierz mi nie jest łatwo i to nie tylko ja mam taki przypadek nie chęci pójścia do ginekologa przez kobiete delikatna sprawa ,wstydzi sie;/ myslałem ze moze ma tak byc , choć każę jej sie ubierac jezeli mówicie ze to coś poważnego to na siłę ją doprowadze nie gancie mnie prosze;/ moje 1 kroki z sexem temu zielony jestem;(

Gość Paula123123
No więc ja Ci mówię jedź z nią jak najszybciej do lekarza. Lekarz już tyle widział że nic go nie jest w stanie zaskoczyć! A to nie jest normalne aby laska krwawiła i umierała z bólu tydzień po sexie. Nie wiem ile ma ona lat i pewnie jest jej trudno ale z tymi rzeczami nie ma żartów.