Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina---

Jaki podkład używacie? Jaki wybrać?

Polecane posty

Gość paulina---

Witajcie Chciałabym się poradzić na temat tego jakiego podkładu mam używać. Mam jasną karnację, z tendencją do wyprysków. Często na mojej skórze pojawiają się ranki, które ciężko zagoić. Szukam podkładu który nie będzie tworzył efektu maski, ale jednocześnie będzie dobrze krył. Aktualnie mam podkład firmy revlon photoready - odcień 03 shell i nie jestem z niego zadowolona. Po nałożeniu widać nadal niedoskonałości, przy brwiach i ustach podkład jest mocno widoczny. Odnoszę wrażenie że jest ciężki a odcień jest źle dobrany. Miejscami jest ciemniejszy, miejscami jaśniejszy. Mam też wrażanie że po nałożeniu go mam nieco siną i fioletową cerę. Szukam jakiś porad na temat idealnego dobrania podkładu, oraz odcieniu dla mnie. Bardzo potrzebuje pomocy, gdyż bez makijażu nie potrafię wyjść z domu, aczkolwiek nie chce też mieć też widocznej maski na sobie.. Pozdrawiam

Gość multum tego
Wyprobowałam i spodobał mi sie dermablet z vichy (niewiem jak sie pisze) i loreala czerwony z pompka (chociaż pani z drogerii twierdzi,że jest 30+) Z rok temu miałam kryzysa przed wypłatą i kupiłam lirene z bazą w tubce. Mam go już 4 op. Przy 2 wysuszyła mi się cera w okolicach ust i oczu,ale zmieniłam płyn do demakijażu na micelarny do cery suchej z AA. Teraz skończyłam kurację serum poprawiające strukture skóry. Polecam. Pajączki,wypryski i przebarwienia są mniej widoczne. Dalej zostaję przy lirene,kolor light. Kosztuje 30zł.