Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juzjuzjyzjuz

Czy to ciąża itp itd

Polecane posty

Gość Juzjuzjyzjuz

Dziewczyny ja nie mogę jak nie jesteście pewne zróbcie test a nie zakladajcie non stop tego samego tematu na każdej stronie jedno i to samo nikt poprzez forum nie powie wam na 100% czy jesteście w ciazy a zasmiecacie tylko forum nie potrzebnymi powtarzajacymi sie tematami no ja pierdole jedno i to samo weźcie od mamusi pieniążki jak nie macie swoich i kupcie sobie test do jasnej cholery!!!!

Gość (ania1111)
słuchaj to jest forum dla każdego i każdy może sobie pisać co chce i zakładać topiki takie, jak dziewczyny mają problem to piszą ja tego nie rozumiem chyba po to jest forum tak?

ania forum też używa się do tego by coś poszukać,wiec zamiast pisac 10 temat w ciagu kilku godzin to chyba mozna zobaczyc kilka str wstecz takie tematy co nie ale na tym forum jest totalny balagan wiec jak jest ktos tępy i nie potrafi korzystac z innych for to przychodzi tu i zaklada ciagle te same tematy :D

Gość nimma
pewnie że na forum można się pytać i w ogóle ale nikt nie powie czy to ciąża czy też nie. Nie ma szans. Od tego są testy. A tu aż roi od topików typu?: boje się robić test czy myślicie że to ciąża. Dlatego w takim przypadku NIKT nie pomoże.

Gość lolli polli
popieram. A jeśli już musicie pytać ludzi na forum czy jesteście w ciąży, róbcie to w jednym miejscu.

Gość (ania1111)
no powinni założyć jeden topik macie racje

Gość ;lk;lm
saleminka chyba forow a nie for:):):):):):):):):):):) ps skad ten nick??? jesli moge wiedziec?

Witam! Z góry przepraszam Was że nie w temacie, jednak potrzebuję Waszej pomocy. Jestem studentką i razem z koleżanką realizujemy baaardzo ciekawy projekt. Proszę wejdźcie i zobaczcie! Bardzo byłabym Wam wdzięczna za poświęcenie choć chwili czasu na to.. Wejdź i polub! www.polskiemiliondolarow.pl Z góry ogromne dzięki Pozdrawiam www.polskiemiliondolarow.pl Pomózcie i polubcie!!