Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole mandarynki

JUKEN GWIAZDORKA

Polecane posty

Moze zagadkowo zapytałem.Pośle Ci jak masz ochotę parę slajdów z całego świata. Będziesz zadowolona czy też ambiwalentnie Ci to jest?

Prześłij, dla mnie zwiedzanie świata jak na razie nieosiągalne jest, więc przynajmniej czyimiś "światami" się nacieszę

OOOOOOO super.Tylko w jakiej ilości na początek? Mam tego na 400 sztuk od 0.5 MB do 15.0 MB.

Jakoś sie zraziłem do poczty o2 bo była moja pierwszą.Teraz jak nicki można przebierać więc z wp.pl Ci wyśle:classic_cool:

A przepraszam, mogę prosić o informację dlaczego jestem podejrzewana o bycie kimś, kim nie jestem?

Możliwe że iskiereczka 247 był tożsamy nick do Twojego na tym blogu lecz jako uczestniczki a nie autorki.

Przecież to nie istotne czy byłaś,jesteś czy nie.:)Hmmmmmmmmm jakby to powiedziec...........eeeeeeeeeeee......no wiesz........co chcę powiedziec:P:)

Wiesz co bym chciała najbardziej zwiedzić? Nową Zelandię, tylko nie śmiej się, ponieważ jest to szczere wyznanie! Jeśli nie chciałeś/aś wiedzieć, to przepraszam za pośpieszenie się z odpowiedzią

Mam te slajdy umieszczone w tabelach tylko nie podpisywałem.Napewno Będziesz tam aby myślami.Trudno byłoby mi poszukać tego.W końcu kiedyś wskoczy :)Tak po 10 sztuk zaczne wysyłać i tylko napiszesz STOP i poczekam.

A dlaczegóż miałbym się śmiać?? Każdy ma swoje marzenia.Np.chciałbym na żywo zwiedzić Ermitraż, tylko przyszło mi na slajdzie go zobaczyć.

Filologię wschodniosłowiańską się przerabiało i tam też chcę...więc jeśli żartujesz, to okrutny jesteś!

Przecież mówiłem cały świat.Jaki piękny jest Ermitraż szkoda że na zywo na razie nie zobaczę. Zresztą sama zobaczysz za chwilkę.Nie zartuje.Jest pora na żarty jak i na powagę azalisz?:D