Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Całodobowy

Prawiczek

Polecane posty

zawsze gdzieś się można ogłosić;p Sądzę że wiele kobiet miałoby ochotę na prawiczka, czytałem nawet na kafeterii jakieś stare ogłoszenia i był popyt:) jeżeli znajdzie się jakaś z Łodzi chętnie popisze kowalencyjny@gmail.com Wymienimy parę maili i zobaczymy co dalej. Jestem nawet przystojny sylwetka zwykła, lecz trochę nieśmiały :) Pozdrawiam.

nie jestem zdesperowany(aż tak) Mam 18 lat i wyraźnie podkreśliłem ze najpierw chce wymienić parę wiadomości, chyba że od razu jakaś się znajdzie bo wiem że i takie istnieją:) A dlaczego sądzisz, że widać desperacje?

bo dajesz ogłoszenie. Nie masz w klasie koleżanek czy w otoczeniu? Z nieśmiałością możesz walczyć pokonując swoje fobie. nieśmiałość się hoduje cały czas wymyślając wymówki

To jest we mnie nietypowe...mam sporo koleżanek i nawet często jest ten feeling...ale ja nie mogę wskoczyć na głębszą wodę bo mam syndrom prawika:/ Znaczy boje się że mam(a raczej wiem na pewno) małe doświadczenie...i nie mogę się przełamać..możesz mi wierzyć nie jestem typem frajera:P Tylko wiem, że gdyby mnie ktoś lekko starszy przez ten pierwszy raz przeprowadził było by zupełnie inaczej>..że tak powiem ptak rozwinąłby skrzydła;p

każdy przez to przechodzi wiec się nie obawiaj o ile może takie stwierdzenie poprawić ci samopoczucie. popełniaj błędy

Niby racja...to dziwne że ze wszystkim jestem tak do przodu a z tym się nie mogę przełamać...I teraz szczerze powiem, ze miałbym większy fun i komfort psychiczny jakbym miał starszą mniej znaną osobę - a takie tylko przez internet ..wiec dopóki to nieskończone koło się nie skończy:P Zostanę przy takiej formie może coś wpadnie, jak sie nie uda do wakacji...w wolne nie będę się kisić wiec pewnie jakoś dam rade, ale wolałbym po prostu wcześniej

Musisz sam przez to przejść nikt cię nie wyręczy 18 lat to nic złego, nie wiem czym się przejmujesz wiesz jest mnóstwo pozerów. Później będziesz czuł większą dumę jak miałeś trudniejszą drogę