Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ustevkowa

powiększanie ust-foto

Polecane posty

Gość ustevkowa

Dziewczyny, chcę powiększyć górną wargę, by była wielkości dolnej-czy pół ml kwasu hialuronowego wystarczy? Ma ktoś doświadczenia z 'połówkami'? Link do fotki: http://www.fotoszok.pl/upload/bec11f85.jpg

Gość monotonne
Powierzone usta wyglądają sztucznie po co ci to potrzebne?

Gość ustevkowa
haaaaaaaaaaaaaalooooooooooo podbijam:)

Gość monotonne

Gość monotonne

Gość ustevkowa
haaaaaaaaaaaaaalooooooooooo podbijam:)

Gość ustevkowa
Tak jak napisałam-chciałabym, by górna warga była troszkę większa, właściwie chodzi mi o skorygowanie jej kształtu..chciałabym, by była bardziej okrągła, a w tym momencie mam opadające kąciki ust.

to jest zdjęcie po? (!) jeśli nie,to ja bym tych ust nie ruszała. Masz bardzo ładne usta,nie widzę znacznej różnicy między dolną a górną wargą,wg mnie są równe. Takie powiększanie ust łączy się z dożywotnim wstrzykiwaniem kwasu (oczywiście w każdej chwili możesz przestać) ale wiem jak to działa na psychikę. Moja znajoma w takie dostrzykiwanie się wciągneła i dla mnie jej usta są ogromne,a dla niej ciągle małe. I co się kwas wchłonie,to ona coraz większe usta robi. To jest choroba i nie tylko ona tak ma.

Aha już nie wspomnę,że jest ryzyko wystąpienia ''kaczego dzioba'' i innych defektów w postaci nierównych ust itp jeśli zrobi Ci to mało doświadczona Pani. Teraz taki kurs łatwo zrobić i nawet pani z mięsnego może kwas wstrzyknąć. Jeśli masz już ten zabieg robić to zrób albo u chirurga plastyka albo u dermatologa zajmującego się medycyną estetyczną. W przydrożnych salonach w których takim zabiegiem zajmują sie kosmetyczki raczej bym omijała.

nie, to zdjęcie przed..Chcę zrobić ten kwas hialuronowy,bo górna nie jest symetryczna,stąd moje pytanie-czy najpierw zdecydować się na 0,5 ml preparatu? Jeśli ma ktoś doświadczenie proszę o głos..nie chcę dużo większych, zależy mi na tym,aby ludzie nie zorientowali się,że coś kombinowałam przy ustach..

Gość mam to samo i się mocno
masz bardzo ładne usta , nie ruszaj ich

Gość ustevkowa
up up