Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinakokoszka

posciel do łóżeczka, wozka

Polecane posty

Gość MamkaŚląska
ty jestes chyba nie powazna ?po jaka cholere ci posciel tym bardziej ze bedzie cieplo teraz a jak jest zimno to musi byc gruby koc zima Nie ma sensu kupowania tego

Gość Jagggggooodda
Zgadzam się,najlepiej kocyk,ja rodziłam w kwietniu rok temu i dziecko obyło sie bez poscieli aczkolwiek mialam dołaczony do wózka oceplacz więc pierwszy spacer uzyłam,potem tylko kocyk az do póznej jesieni

Gość Abrava
teraz a jak jest zimno to musi byc gruby koc zima Jaka zima ??? 20 stopni jest!

Gość MamkaŚląska
Abrava ze tak zaoytam ty umiesz czytac czy trzeba ci podzielic tekst wyraznie pisze ze bedzie cieplo teraz a jak jest zimno to...... slepa piczko

Gość Mammatia
Nie mam takiej, ale miałam rożek w komplecie z poduszką do wózka i tego używałam. Najlepiej obejrzeć i dotknąć samemu.

Gość Mammatia
Mamka per piczko do do swojej matki że cię tak wypowiadać się nauczyła :P A że tak "zaoytam" :D ty umiesz czytac czy trzeba ci" lekcji udzielić? Korepetycje 30 zł za godzinę, jak cię nie stać idź za darmo, MOPS cię pokieruje :P

Gość lilianaddd
Moim zdaniem do lozeczka jak najbardziej i to caly rok moze byc w uzycia ta posicel, do wozka to w zaleznosci od pory roku, latem kocyk ewentualnie, zima spiworek, ja bym kupila.

Gość lilianaddd
Moim zdaniem do lozeczka jak najbardziej i to caly rok moze byc w uzycia ta posicel, do wozka to w zaleznosci od pory roku, latem kocyk ewentualnie, zima spiworek, ja bym kupila.

Gość Kravatka
Te, wyszczekana mniejszość narodowa, nie rzucaj się, piczko :P

hehe p oco posciel do wózka ? niektore wydziwiaja jak... :D poduszki za plecy haha posciel,ręczniki kurde w epoce kamienia lupanego tego nawet nie dawali