Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKDI88dffh

BLAGAM POWIEDZCIE OBIEKTYWNIE CZY TO JEST duzy BIUST??MÓJ FACET PRZEGIĄŁ..

Polecane posty

Gość KKDI88dffh

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=36482 zobaczyl ten filmik w necie w dodatku na youtube chyba i koledzy nasi tez byli i komentowali jakie ona ma piersi super ta wera i nie wiedzieli ze takie ma i moj facet mowi ze szkoda ze ja takich nie mam bo ja mam tylko miseczke C i powiedzial to do tych kumpli bo slyszalam zza sciany :( czy to wg was jest duzy biust ?bo ja uwazam ze przecietny i wiekszosc Polek ma taki a nawet wiekszy

Gość kskd88ff
malutki biust

Gość GretaBarbo
ale ćwok. To się nazywa nielojalność i uważam, ze w związku na nią miejsca. W ogóle Ci się dziwię, bo ja bym tego tak nie zostawiła. Teraz już za późno, ale gdybym usłyszała coś takiego, to bez chwili wahania wparowałabym i przy kumplach powiedziała, że akurat on o rozmiarach nie powinien się wypowiadać. Gwarantuję Ci, że zabolałoby jak mało co (niezależnie czy to prawda) bo faceci mają fioła na punkcie swoich wacków jak na niczym innym

Gość a wy nie macie fioła na
punkcie cycków? "Gwiezdna Wojna co za facet jak mu Twoje cycki nie pasują to niech leci szukać innej co za duuupek :/" rzuć go bo docenił piersi innej...kobiety są popieprzone 🖐️

Gość no przeciez powiedzial
prawdę - ;) co wolałybyście żeby kłamał???? :D durne idiotki :O 🖐️

Gość sfgrdfg
ma badrzo ladny biust;)