Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnlijklmklmklm

Mamy powiedzcie mi co sadzicie

Polecane posty

Gość jnlijklmklmklm

w 16tyg usg dziewczynka w18 chlopiec+widac jajka i siusiaka 21 tydz nic nie widac taka jestem ciekawa

Gość nimma
jeżeli zeszły jąderka do moszny to nie ma bata będzie chłopak. w innych przypadkach można się pomylic ale jeśli są jądra to nie

Gość jnlijklmklmklm
tak..ale na ostatnim usg mimo dugiego ogladania nic nie mozna bzlo dojrzec,dziecko mialo zlaczone nogi,gin po wnikliwzm przyjrzeniu si stwierdzil ze chzba dziewczznka..widac bzlo przez chwile 2kreski w okolicach posladkow

u mojej koleżanki też całą ciąże mówili że chłopczyk, chłopczyk kiedy na usg lekarz pokazał siuraka to już w ogóle pewność na 200%. Koleżanka urządziła cały pokój dla chłopczyka kolorowe autka na ścianie wszytskie ubranka kupiła dla chłopczyka a jakie było ich zdziwnienie kiedy urodziła się dziewczynka !

Gość moim zdaniem synek
bedzie

Gość nimma
sam siusiak może nie być siusiakiem ale jeśli w mosznie są jądra to nie ma opcji że to dziewczynka. ale nie zawsze jądra schodzą do moszny przed porodem więc jak widać róznie to bywa.

Gość jnlijklmklmklm
zastanawiam sie nad pojsciem do innego lekarza+juz nie moge wytrzymac z ciekawosci