Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikolla30!!!!!

podobno dziś dzieciobójczyni w RwT w tvn...

Polecane posty

Gość kinia 154!!
;l,m;l,m;l, - coś mi się wydaje ze jesteś pokroju Kaśki W.? też masz coś na sumieniu że jej tak bronisz?

Gość pivonia
To może po prostu niech drodzy państwo znikną z mediów, co??? Jeśli tak cierpicie, to ciągłe rozmawianie o tym, szczególnie publiczne, wspominanie tego, nie pozwala w zabliźnianiu ran które tak bardzo bolą was podobno... Sami to nakręcacie. Wiecie, że ludzie Was nienawidzą, to dlaczego ciągle- przez to, że wszędzie Was pełno- wystawiacie się na ich opinie..? Po co do licha zmieniacie fryzury, image, jeśli za chwilę i tak pokazujecie się w pełnej krasie i przedstawiacie z nazwiska w telewizji..? To jest jakiś cyrk!!! Gdyby naprawdę zależało Wam na spokoju, pogodzeniem się z sytuacją, zamknięciem pewnego rozdziału i życiem dalej, to byście się wyprowadzili nie ujawniając nowego adresu, nie pokazywali w tv od momentu zmiany wizerunku... Czy był to wypadek, czy nie był, Wasze zachowanie jest mało logiczne. Twierdzicie, że nie można Was oceniac, bo "nie wiemy o czym rozmawiacie nocą" i że" wyrywacie sobie włosy z głowy"... No więc gdyby tak było, to byłoby właśnie normalne, a nie kompletowaie nowej garderoby na oczach świata... Jedno jest niezmienne od wieków: Tłumaczy się winny. Zrobisz komuś coś złego, wróci to do Ciebie ze zdwojoną siła... Wystarczy poczekać, ale tak będzie..........................

Gość zahir77
Jak to jest ja nie mogę się doprosić żony o dziecko a tu......

Gość ;l,m;l,m;l,
oooo i oto typowe myslenie elementu kafeteryjnego- "musze koneicznie cos miec na sumieniu" inaczej nie ma ocji ze by ta baba tak gadala/....hahaha, prawda? tak wlasnie myslisz?:):):) hehehehe, widzisz jak sie wlasnie czegos nie rpouzmie i nawet nie chce zrozumiec to sie szuka dziury w calym

Gość chyba bede musiala
do ;l,m;l,m;l, - lecz się :D jak niewinna??? zakopała w gruzach własne dziecko :O więc neizależnie od tego w końcu się dokopie prokuratura dla mnie ona i tak już jest winna. I tyle w temacie. NApisałaś komuś, że miała PRAWO tak postąpić :o:O - no i tu obnażyłaś się całkowicie - wygląda na to że jesteś socjopatką, podobnie jak szmacisko które urodziło MAdzię.

Gość ;l,m;l,m;l,
panie i panowie przeczytajcie jeszcze raz wpis PIVONII-OTO przyklad, idealny przyklad bycia ofiara manipulacji mediow.

Gość iwonka bez ogonka...
;l,m;l,m;l, - naprawdę jesteś żałosna!

Gość armataaaaaaa
ludzie, dajcie juz spokoj! sa wazniejsze sprawy niz ciagly temat jakiejs dzieciobojczyni i jej losu! zajmijcie sie lepiej przyszloscia wasza i waszych dzieci bo to co sie w kraju obecnie wyprawia to totalna katastrofa! ciagle jakies kurwa tematy z kasia srasia itp, zachowujecie sie jakbyscie zyli ta baba i mieli jakiegos swira! ta baba nie dojebie sie wam do dupska ze przyjdzie wam zapierdalac do 70 i tyrac, ta baba nie sprawi ze wasze dzieci beda musialy placic za studia a jak ich stac nie bedzie to jako robole badz bez zawodowi obywatele beda zapizdziac w biedronce za 800zl do 70!, ta baba nie doprowadza do tego ze wszystko jest tak drogie jak skurwysyn i vat najwiekszy w calej UE przy zarobkach jak kot naplakal, ta baba nie ponosi wam ceny paliw itp. wiec przestancie o niej chrzanic i zajmijcie sie tym co kadafii z sopotu wam przyszykowal. ten babsztyl byl wychowywany w patologii, ona ma totalnie zryty beret a los ja ukarze jesli jest naprawde winna smierci tego dziecka, swoje juz ma i jej nawet wspolczuje jak pomysle co ja spotka za kratami. ale wy pomyslcie w koncu o sobie i waszych dzieciach! juz rzad pierdolony wprowadzil ustawe ze jesli licencjat bedzie trwal dluzej niz 3lata to bedzie sie placic za dodatkowy rok! jak na danej uczelni skonczy sie jeden kierunek, to za drugi lub rownolegly bedzie sie placic! poczekajcie z 3lata, bedzie ze za KAZDE studia bedzie sie placilo. nie martwi was to co z waszymi dziecmi bedzie? jak ledwo wiazecie koniec z koncem, siedzicie na kredytach a tu dziecku na studia trzeba bedzie kupe kasy dac bo jak nie to zgnije tak jak wy w lidlu na kasie do 70 albo i nie bo kto zatrudni starszego czlowieka?! nie mowcie o USA, tam ludzie maja w porownaniu z nami OGROMNE wyplaty i wszystko taniutkie wiec odkladac na studia dzieci moga czy im je oplacac. ale nie kurwa tutaj! tym sie zajmijcie a nie jakas kasia ktora i tak w pierdlu bedzie miala przechujane na maxa

Gość kaffeLatte:PPPP
popieram wpis armaty!

Gość ;l,m;l,m;l,
chyba bede musiala- nie sadz bysa nie byla sadzona. tylko tyle

Gość pivonia
;l,m;l,m;l - zarzucasz nam brak obiektywizmu, obrażasz sugerując płytkie spojzrenie na sprawę... Spójrz na siebie, ślepo wierzysz w co mówisz, zaczynasz obrażać kiedy brak ci argumentów, a pza tym, skoro tutaj jesteś, to mam złą wiadomość dla Ciebie- też jesteś częścią tej pustej kafeteryjnej społeczności :P :)

Gość wertzuiop+
a cos mi sie wydaje ze czarnula i lm to ta sama osoba, bo bledy w tekstach jakby jadna od drugiej zrzynala:D:D:D

Gość ;l,m;l,m;l,
armata i wszyscy inni-bedziecie odszczekiwac wasze bluzgi na temat kaski, nazywanie ja dziecibojczynia. zemsci sie to na was kiedy w przyszlosci dwukrotnie...j uz wam wspolczuje

Gość hehdgehdjs
Jak dla mnie w polsce nie ma sprawiedliwosci nawet winni sa uniewinniani bo to bo tam to ale jak dla mnie za duzo sprzecznosci jest w tej sprawie wiec jesli sad ja uniewinni to ja do polski nie wroce nigdy ewidentnie przeciesz widza ze oni klamia i sie wypieraja bo co maja mowic? Tak zabilismy nasza corke? Beda sie bronic i klmac dalej

Gość ;;P;;P;;;P;;;P;;;P
;l,m;l,m;l, musisz być strasznie zakompleksiona że bronisz tak kasi, ona naprawdę ci tak imponuje? sorry ale twój wpis że "miała prawo tak postąpić" (zakopując własne dziecko i kłamiąc na prawo i lewo) świadczy o twojej głupocie! Pozdrawiam

Gość chyba bede musiala
do ;l,m;l,m;l, - i nie wmawiaj nam braku empatii. MAm jej w sobie bardzo dużo, niestety nie dla osoby totalnie pozbawionej uczuć wyższych. Ona jej nie miała dla własnej córki kiedy szła ja grzebać pod gruzami. Ja mam tylko nadzieję, że w końcu prokuratura dojdzie do tego co się NAPRAWDĘ stało. JA nie wierzę w ani jedno słowo jej i tego pajaca.

Gość armataaaaaaa
poza tym gwalciciele gwalca dzieci, rodzice morduja swoje dzieci w okrutny i straszny, bestialski sposob. wy kurwa o tym nie trabicie tylko ciagle jakas kasia itp. ona ma tak przejebane ze nawet skurwiel co zgwalcil i zamordowal niemowle i siedzi w pierdlu, nie ma tak przejebane jak ona. bo jego nikt nie rozpoznaje i ma w dupie a ja owszem. nie ma zycia NIGDZIE w tym kraju bo kazdy ja rozpozna i zaatakuje. a jak trafi za kraty to... czemu nie pietnujecie skurwysyna ktorego ryj mialam okazje ogladac w filmie dokumentalnym o polskich pedofilach w wiezieniu?! kurwa co zgwalcila i zamordowala 5miesieczne dziecko i poszla na....15lat!!!! to jest tragedia! a nie patologiczna wariatka co upuscila dziecko, wpadla w psychoze, zakopala je po gruzami i cieszy ryj. i powinna byc aborcja na nfz. takich tragedii byloby mniej.

Gość pivonia
Oczywiście, że media manipulują, tu przyznaję rację, ale wlaśnie o to mi chodzi. Po co w nich cały czas byc w takim razie??? Czasami chcemy powiedzieć jedno, a przez odpowiednie ubranie tego w efekty w tv to całkiem zmienia znaczenie... To po co w takim razie ciągle się tam pokazujecie???!!!! Dlaczego Wam na tym zależy? Bo skoro wszyscy wiemy, że telewizja kłamie, to po co próbujecie przekazać przez nią "prawdę" skoro i tak wiecie że to nic nie da???

Gość jsnaj
Nie było by tej rozmowy, gdyby nie to, że będą znowu udzielać wywiadu. Nie było by miliona innych podobnych rozmów, gdyby Waśniewscy nie brylowali w mediach nakręcając wszystkich dookoła. Sami są winni sytuacji, którą tworzą. Znikną z mediów i znikną z pamięci ludzi. Na razie brylują więc nie ma się czemu dziwić.

Gość do ;l,m;l,m;l,
pedofili tez bronisz? czy oni mieli prawo zgwalcic dzieci, skoro Wasniewska miala prawo swoje dziecko zakopac jak smiecia? A Brevik? w koncu nie znamy go osobiscie, tylko z mediow. Moze media klamaly i te 70 osob popelnilo samobojstwo a nas zmanipulowano? Widze ze teorie spiskowe zrobily ci wode z mozgu, media klamia, a kasia w to biedna niewinna istotka. Zyj dalej urojeniami.

Gość ;l,m;l,m;l,
zycze wam otwartosci umyslu, empatii milosci iz rozumienia. i obyscie nigdy w zyciu nie musieli podejmowac decyzji krtra bedziecie pozniej smiertelnie zalowac. tyle ode mnie na koniec. ide stad, nie mam z wami juz o czym rozmawiac

Gość pivonia
armataaaaa pewnie, że przeżywam to wszystko również, nawet nie wiesz jak bardzo i ile z tym mam styczności. O tym też by się nie mówiło, gdyby nie to, że od początku cała Polska na to patrzyła bo wszyscy martwiliśmy się kto mała porwał. Dlatego tak bardzo nas to boli, bo zostaliśmy oszukani, zagrano nam na emocjach, a tego nikt nie lubi. Państwu W już dziękujemy. Mieliście swoje 5 min sławy, jakakolwiek by ona nie była.

wertzuiop+ nie jestem ;|m, ... Mam male problemy z tel i pisze w pospiechu dlatego robie bledy wiec sory za bledy tylko osoby glupie tak by robily raz piszac pod jednym potem pod drugim nickiem

Gość fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
no i wypierdalaj

Gość chyba bede musiala
armataaaa - masz całkowitą rację - boli mnie to wszystko o czym napisałaś, świat jest okrutny i chciałabym zeby tacy ludzie (pedofile, mordercy) w ogóle nie istnieli :o Natomiast o szmacisku (katarzynie) piszemy, bo ona robi z siebie medialną gwiazdę i własnie cieszy ten ryj do kamery. Dlatego ludzie nie mogą przejść nad tym do porządku dziennego. Za każdym razem kiedy o tym trochę ucichnie ona pojawia się na okładkach brukowców, albo w tv w nowej fryzurze, makijażu z twarzą nie wyrażającą NIC, kompletnie, zero uczuć....a te zajawki programu u drzyzgi - ten udawany żal :o celebrytka - dlatego wciąż ten temat jest wałkowany, a ta reszta co siedzi - siedzi w więzieniach, a nie udziela wywiadów. UWierz, że pewnie też byliby zlinczowani przez społeczeństwo gdyby było inaczej...

Gość pivonia
Wytłumaczcie mi, jak to jest, że chęć wybronienia własnej osoby od zarzucanej winy i chęć tłumaczenia się z tego co się stało, jest silniejsza niż obłęd w jaki zazwyczaj się popada po stracie dziecka...? Nie wyobrażam sobie, żebym już po pierwszym razie wystąpienia w mediach i próby wytłumaczenia się- w momencie gdyby to spotkało się z brakiem zrozumienia ze strony ludzi- miała siłe wystąpić raz jeszcze i kolejny i kolejny... Nawet jeśli byłabym niewinna, to ból po stracie uniemożliwiłby mi normalne funkcjonowanie, co dopiero mówiąc o układaniu treści do nagrania i szykowaniu się do pokazania na wizji... Wyłabym i myślała w jaki sposób odebrać sobie życia chyba... No chyba, że byłabym winna, wtedy to nie wiem co, może ze strachu robiłabym własnie, tak jak oni (nie osądzam w tym momencie, hipotetyzuję)

Gość Boże
Na miłość Boską.. każdy przeciętnie inteligentny człowiek ma rozeznanie podstawowych wartości takich jak dobro i zło.. więc darujmy sobie bzdury że nie mamy prawa jej oceniać... bo MAMY niezbywalne prawo do oceny tego co jest dobre a co złe (na tym opiera się cały rozwój cywilizacyjny). To co zrobiła z Ciałkiem Dziecka ta "matka" było obiektywnie złe a to co robiła potem... ehhh. Dlatego Nie pozwólmy sobie wmówić że nie mamy prawa jej oceniać!

Gość pivonia
Pewnie, że tak, oceniajmy, ale w tej sprawie najtrafniej ocenić chyba tylko najbliższym z otoczenia (co do ewentualnej premedytacji zabójstwa) niż tym którzy wiedzę czerpią tylko z mediów. Panuje wysyp informacji a tak się składa, że nadmiar informacji powoduje dezinformacje, przekłamania, nie wiemy już nic. Wiemy natomiast oczywiście, że to co zrobiono z ciałkiem dziecka było okrutne i złe

Gość dlrqnk,rtf
Uśmiechnięta bladź :O:O:O