Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalenaaaa

Rok po cesarce,a okres się spóznia..

Polecane posty

cholera jasna,okres się spóznia,a za nami jeden niefartowny seks w tym miesiącu..nie brałam anty,ponieważ miałam problemy hormonalne,zabezpiczalismy się prezerwatywa a wtedy tak wyszlo,że nie..:/ Niby stosunek przerywany,no ale wiadomo,że to nie daje 100% pewności,że a nóż widelec.. treaz świruje,nie mogę spać w nocy,strasznie boli mnie głowa,dziwnie się cała czuję... Rok temu urodzilam córeczkę,po długim,męczącym i b.cięzkim porodzie zakończyli poród cc Myśli mi się kołaczą,chyba oszaleję,może to ze stresu??nigdy mi się raczej nie spóznia,boję się iśc po test...

Gość efhnbad
ile sie spóźnia? jak był przerywany to wątpie ze zaszłaś

Gość amelkowa mamaaa
moze byc i od stresu i zaczynasz sobie wmawiac objawy ciazy, ale... moze byc tak jak i u nas. zawsze zabezpieczalismy sie prezerwatywa, kiedys na sie skonczyly, wiec przerywany i corka ma prawie 2 latka. a ktory to byl dzien cyklu?

Gość efhnbad
bo facet musi umieć "wyjść" na czas!

Gość amelkowa mamaaa
no wlasnie :) moj nie umial :)

Gość Boże co za ciemnogród
stosunek przerywany nie jest żadną antykoncepcją i nie ma czegoś takiego jak wyjście na czas, matołki! o płynie preejakulacyjnym nie słyszałyście? ciemnoty, tylko nogi rozkładać umiecie :O a tobie, autorko o maleńkim móżdżku, polecam poczytać o problemach z donoszeniem ciąży tak szybko po cc

Gość O proszę jaka uczona
się znalazła.To ja tobie radzę się dokształcić bo gówno wiesz a szczekasz jak niewyżyty kundel.

2-3 dni,od kad dostalam 1 okres po porodzie mam regularnie co 27-28 dni, dzis jest 30 dzien i nie mam.. Przerywany,ale taki troche niefortunny,bo....troche głupio pisac ale...akurat ja byłam na górze,no i...to troche inaczej,jak facet kontroluje sytuację,a tak wyszło,że kochalismy sie w takiej a nie innej pozycji,wiadomo..powidzial,ze juz dochodzi,ale czy napewno zdążyłam??...pierwszy raz taka sytuacja mi sie zdarzyła,o rany... I do tego to był 17 dc,wg moich obliczeń to juz ppowinno byc po dniach plodnych,bo gdy staralismy sie o 1 dziecko to zaczynalismy juz ok 10 dc Kurde,jeszcze tak sie zle czuję,identyczznie jak zaszlam 1 raz w ciążę,jakby mnie cos brało,polamało,i głowa pęka... Moze to ta zła pogoda tak działa,a ja jestem przewrazliwiona....

Gość efhnbad
Boże co za ciemnogród ciemna to ty jesteś po pierwsze o ile facet panuje nad wytryskiem to może to być dobra metoda! ja ją przez lata stosowałam i bez wpadki! rok po cesarce to już matole można spokojnie w ciąże zachodzić

Gość O proszę jaka uczona
Wiesz jak na przerywanym jestem od 4 lat odkąd urodziłam syna.Puki co ciąży nie ma:) Ale różne są przypadki.Moja ciotka jest właśnie w połowie ciąży ze stosunku z prezerwatywą:O. Co to przerywanego o nie zależy od płynu a od partnera.

Gość amelkowa mamaaa
oczywiscie o plynie slyszalam. planowalam zajscie w ciaze moze nieco pozniej i liczylam sie z tym ze moge zajsc. dla mnie tragedii nie bylo. wiec... masz jeszcze jakies pytanie, madralinska? nie wyzywaj nikogo i nie brazaj - to swiadczy o twojej kulturze kobieto i o tobie a nie o tym kogo probujesz zmieszac z blotem.

Gość amelkowa mamaaa
i raczej nie zaszlam od plynu - tylko dlatego ze mezowi bylo za dobrze i sie zapomnial - nie stosowalismy tej metody wczesniej wiec brak doswiadczenia wyszedl za 1 razem

amelkowa mama,dzięki :) a ile zaszlas po pierwszym porodzie w ciążę?? No wiadomo świadoma jestem wszystkiego,jak każda z nas,że stosunek przerywany to nie metoda bynajmniej 100%owa anty,i o tym płynie też słyszałam,moja koleżanka przez 8 lat stosunek przerywany,i zaszla w ciążę,no ale kurcze wiadomo,czlowiek jest tylko czlowiekiem,i bywa czasem róznie..

Hahahahahaa, jakie idiotki :D CIEMNOTA!!!

Módl się, żebyś donosiła tę ciążę, kretynko, nawet nie wiesz, ile trzeba odczekać po cc :D

Gość efhnbad
Boże co za ciemnogród :):):) możesz mnie pocałować wiesz gdzie miernoto

Gość efhnbad
Boże co za ciemnogród dokładnie rok wystarczy :):)

Nie wystarczy :) A całować niech cię całuje mąż, jak kolejny raz rozłożysz nóżki bez zabezpieczenia.

coniektórzy dowarosciowuja się najwyrazniej na ubliżaniu innym Akurat mnie to zainteresowalo i czytalam na ten temat,minimum rok po cc,wiadome,że lepiej dłużej,ale rok jest już dozwolone,zresztą nie bedę z Tobą dyskutować,są tu lepsze osoby do dyskusji niz Ty

jak zaszłas to teraz czeka cię cesarka jedno dobre że nie będziesz się męczyć, a dzidzia napewno będzie kochana :)

Gość efhnbad
Autorko spokojnie nie czytaj tej baby wyżej, rok wystarczy po cesarce, mój lekarz właśnie tyle kazał odczekać

Gość efhnbad
Agniesia to czy robią cesarkę kolejna to nie jest takie pewne, zależy od szpitala i od pozostałych wskazań

Zarzeka się, że nie będzie dyskutować, ale musi mi znowu odpisać :D Widocznie nie tylko ja lubię pyskówki na kafe :P

Gość amelkowa mamaaa
ja mam jedno dziecko :) ty od tej ciemnoty powiem ci tyle: moja przyjaciolka urudzila w sierpniu 2009 r syna, jak maly skonczy rok zaczeli sie strac o 2 dziecko. byly problemy, nie mogla zajsc itp. lekarz powiedzial ze to normalne po cc bo organizm kobiety po cc wraca do normy nawet do 5 lat! udalo jej sie zajsc w kwietniu 2011 r - ciaza blizniacza. w grudniu urodzila zdrowe blizniaki - 3 tyg przed terminem wazace 2700 i 3050? i co zdziwiona? nie powinna donosic bo to jeszcze za szybko, i blizniaki.... :)

No tak, twoja koleżanka miała szczęście, to zaraz będziesz to rozgłaszać i innym dawać zielone światło? Mój kumpel po pijaku wypadł z 4 piętra i żyje, może też skoczysz, co?

Gość efhnbad
nie odpisujcie temu choremu czlowiekowi