Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnastill

dlaczego tak cenicie Janinę S?

Polecane posty

Nie rozumiem tego. Powinna być SPRZĄTACZKĄ W POLSCE. I tyle. Jest to córka ZAMORDOWANEJ piłą spalinową sprzątaczki. Bo Polską rządzą kurwy się dowiem a Janina nią jest. No wiecie... to kurwy mialy przyjść do sądu Z OPINIĄ. I tyle. Bo sprzątaczek nie było. Przyszły nauczycielki. No jedna czy dwie MORALNE NIBY. To miały przyjść sprzątaczki albo kurwy. I nigdy się wam nie dam za to, że mnie tak zjebaliście na procesach. Liczcie się z tym i tyle :(

Wiecie ja chce moją rente za to, że nie wiedziałam, że na proces przyszły DWIE KURWY. I tyle. Bo to by powodowało mój OD RAZU wyjazd do pracy fizycznej na zachód - MYSLAŁAM, że przyszła nauczycielka z wieloletnim doświadczeniem i ZNP. Po latach rozumiem że przyszły dwie kurwy. To chyba należało się przedstawić, nie? i tyle :( Dlatego renta od Mieszka I i Władyslawa Jagiełły moja. Bo pierwszy na pewno nie był Alfonsem, a drugi miał wielkie zwycięstwo to był królem i tyle. A co osiągnęły nauczycielki, które przyszły NA SWIADKÓW na mój proces? Dwie kurwy na mnie. No kurwą nie byłam. Najwyżej sprzątaczką.Ale nie w Polsce :(

No bo wiecie - czemu ja to przegrałam? Nasłali na mnie dwie kurwy PO GODZINACH pracy - 2 etat i tak przegrałam. To wszystko. I tak pasuje a reszta nie i dlatego do szkoły nie wrócę i koniec. Zostaje mi Nehemiasz i praca z UP. W szkole też z UP i nic wiecej. Po prostu to się mówi, ze szkoła zależy od sprzątaczek. Bo było że biblioteki - z powodu żle postawionych regałow. A szkoła czemu? To samo. No ale szkoła to szkoła i tyle :(

Ty Janina jedż do USA się pokurwić i mężowi dorównasz a nie 3 dziecko rób. I tak go nie zrobisz, ale wiesz - sama się ożryj to wiesz lepiej będziesz wyglądać, a innych pomawiać - to tego na tej reli uczysz szmato chora umysłowo :( I wiecie - bo się dowiem, że na matkę jej KURWA a do pięt jej nie dorastam - a zwłaszcza polskiemu KK TO NA PEWNO i brygidkom i wiecie - jakie wy macie poglądy na rodzinę to ja pojęcia nie mam , ale przeze mnie BEZPOŚREDNIO - nikt jeszcze piłą spalinową nie został pocięty ani szczoty nie miał czy coś tam, a tu się wszyscy zachowują jakby nie wiem. Wiecie sprzątaczką mogę i zawsze będę - coś zrobisz to trzeba posprzątać bo sie dowiem ze jestem brudasem a przecież zaczęłam studia ZALEDWIE od kursu gotowania. Czy je musiałam mieć? Nie wiem. Skoro Mengele się za kogoś uważał no to co - miałam słuchajcie mieć te studia czy nie? Mieliście zrobić referendum i uciąć mi głowę i tyle. Albo nie wiem - wsadzić miotłę w krocze. Ale teraz już za póżno na takie rozwiązania. A jakim prawem to w ogóle nie mam pojęcia i tyle. Prawem Janiny S. OBŁAKANEJ KURWY i tyle, która zapomniała KIM JEST i że matka jej - to nie była jej matka, swoją powiesiła i poleciała do katechetki z 3 dzieci adoptowanych - swoich nie mogła se zrobić? Przez to ta kuzynka może być. Ona też - z mężem dwoje - to co - no ale matce łeb ucięła, do szamba wrzuciła. Już wy mnie tam nie uczcie rozumu. A w Anglii w dupie by mnie mieli czy nie , ale z głodu bym nie zdychała i nie musiała wysłuchiwać od podstawówki, ze na studia mam isc. NA JAKIE? i tyle. A babcia po 2 latach weterynarii niczego nie osiągnęła, przerwała to ja MUSIAŁAM MIEĆ STUDIA? Ja szłam do technikum. A liceum to bo Bona kazała i tyle. Jedyny powód. Mnie matura starczyła - w jakiej szkole nie wiem, ale starczyła i tyle. I ja tylko moja renta i emerytura i do widzenia. Jakoś sobie poradzę, nie? NAPRAWDĘ nie musiałam miec 36 lat i takiego życia. Naprawdę. Wystarczyło 20 i moja kasa. Nie - dlaczego? I tyle. I dawno bym miała rodzinę. Uwierzcie mi. I to nie taką jak Janina S. Tyle :(

Ja to juz chyba wiecie pisałam , że jak dostanę kasę i się wyniosę to będę mówić że z KEW poszłam - z NAJPRAWDZIWSZEGO POLSKIEGO KEW poszłam - niech se jadą zobaczyć jak to KEW wygląda - a wiecie Bona i Mengele to mogą tu być, ten brat - ten drugi też - ale ja? Ja nikogo nie zabiłam, zeby siedzieć w TAKIM CZYMŚ. I wiecie żeby to jeszcze KEW bylo - mieli to przynajmniej podpisać. Naprawdę. Znak drogowy jak jest to jeszcze sie domyślisz, a tak? I wiecie ludzi w KEW nie są głupi, a ci tu... wszystkich nie skreślam bo to przesada, ale tak z 70% choć wiecie jak jest w Polsce - 30% rządzi. No to niech rządzą. Byle nie mną. Naprawde :(

No wiecie a Janina wielce po studiach, ale jednak sprzataczkę powiesiła, nie? I tyle. I uciekła. Na korki i tyle. Pozwolili jej bo tam gdzie mieszka to chyba KEW i to tak zaczęła i tyle. Katechetka chyba była kurwa bez studiów, a ona po polonistyce , angielski z kalendarza. Wiecie to też nie jest prosto ten angielski z kalendarza znać wiecie. To jest no to tam trzeba sobie policzyć ile słówek na miesiąc, a na koniec po 30 słówek nowych. Wiecie ile to jest? I tyle. Bardzo dużo. No to pózniej powtarzają. No ale co? i tyle. No że 2 tyg. powtórki i 2 tyg. PRAWDZIWEJ NAUKI. Takie coś. No wiecie... i to tyle co mam do napisania. Bo co jeszcze? Janina ma tylko 2 porody. Tylko 2 porody. Co to jest? I tyle. Studia też mam - takie jak jej. Równie przydatne. I tyle :( A reszta? Mąż i 2 porody. I tyle :(

Wiecie wy możecie mieć tak państwo jak macie. To też może byc, ale za to macie 3 rodowody na państwo - tak sie to ogrywa i nie ma żadnych pielgrzymek - bo do czego zmierzam? W swojej sytuacji chyba do zniknięcia nie? Już tam codziennie TAROT zebym zniknęła - a no to tym się zajmę wiecie. No a z 3 rodowodami na państwo to na pielgrzymkę nie musze iść i wiecie - bo to miało byc - ta moja kasa odszkodowanie dla rodzin pielgrzymów a ja czego sie boję? Po pielgrzymce. Nie - ja mam rodowody na państwo wasze CUDOWNE i powiem wam że to nie trzeba iść na pielgrzymkę i powiem wam tak - tyle kilometrów to rodowod się za to należy, nie? I gdzie macie te rodowody na państwo. Bo Gosia ma 3 rodowody a na pewno 1 i tyle. Po co sama nie wie, ale ma. A wy? I tyle. A ci wasi księża? Gdzie mają rodowody na Polske? A wiecie w tych wszystkich grupach modlitewnych to wiecie tam są jedne SZKODNIKI. Coś wam kiedyś na minus zrobiłam? I tyle. Ja po prostu jestem zniszczona przez ojca, który nie miał ŻADNEGO interesu passu USA mi przysłać i 12 lat w Polsce mnie nie ma. No na bilet do USA bym musiała zarobić i to wszystko. Tyle :( No co jeszcze?

Wiecie do czego zmieniam - pieniądze i tak są moje I JUŻ MIAŁY BYC - co ten KK sobie nie mysli wasz. I to jedna sprawa - niech to przyśląd od kogo chcą , do kogo wiedzą. I to jest jedna sprawa że z nimi nic wspólnego nie miałam nigdy. A druga sprawa wiecie to taka, ze jak sie macie sie zachowywać jak kurwy bez kurwienia np. Janina to po prostu wyjedżcie do USA i koniec. I inne życie i tak dalej. Bo ja nie miałam takiej możliwości w życiu, a wy macie to sobie tam siedżcie bo ja nie wiem kiedy Janina dostała pass USA i za co tę matkę swoją SPRZĄTACZKĘ powiesiła. Nie wiem. Może za to, ze szła na studia POLONISTYCZNE w POLSCE passem USA. Moze? Całkiem mozliwe. Co ja wiem o tym monstrum katechetycznym. I tyle :(

Nie wiem wiecie jaki był PRAWDZIWY poziom nauczycieli w polskiej szkole w komunie. Kiedy Janina S dostala pass USA? I tyle :( Ja jestem oddana na Skarbka na Śląsk, w bardzo specyficzne miejsce, gdzie był na koniec już tylko znikający punkt. Zakład rodziców to masowe samobójstwo wiecie i za to już renta - co to wyżej, gdzie? JA TEGO NIE WIEDZIAŁAM bo bym z liceum poszła i tyle. I powiem wam dyrektor rozwalony szkoły, od następnego nic nie pasowało. Studia zniszczone Gosią można powiedzieć bo można bo wystarczyło zeby mi ktoś powiedział że 2 lata w USA pracowała w ogrodnictwie i nie mam szans bo w ogrodnictwie to może i mówiła, ale biolog ogrodnictwo - nie interesowałam sie. I wiecie jej całe pieniadze przed śmiercią ukradli. Ciekawe czemu...bo sie nie interesowałam ogrodnictwem i poszłam. Nie - poszłam bo miała zrytą psychę, ale to jeszcze, po prostu ta jej praca. Nie tak to miało chyba być. Żeby nic nie było na mnie bo co ja tam robiłam? I tyle. :( No a reszta to co złego to nie ja. I tyle :(

Dlatego wiecie wybaczcie, ale z Janiną S nic mnie nie łączy bo wiecie jeśli od sprzątaczki to miała sie za kibel brać i tyle jej zostało. A do technikum nie mogła chodzić jakiegoś? Ale nie moja sprawa. Matkę powiesiła i uciekła. Bo myślała, ze katechetka w USA sie kurwiła i chciała się dowiedzieć jak było i czemu wróciła. I po średniej i kursy i jej dali uczyć i dzieci wzięła i widzicie - miała być po studiach. Zapytajcie Janiny. A ja muszę uważać bo ja mam jedną ciotkę bez studiów całe życie w szkole i to mnie zaraz zakasuje. No ja studia mam, żeby nie było, że następny leń, a jak skończyłam to MATKO studia - po co to jej. No i ten Mengele a jeszcze bardziej Bona mieli miec rację. Doktorat też mam nimi zajechany bo w USA byłam - ale po cichu i dokotrat mam a tak mi temat zmienili, naświnili i tak dalej. Po co poszłam? Bo Bona sobie tak życzyła bo wiecie jakby zaczęła latać że wyleciałam - to chyba ogranie w LUFT wyleciałam to poszłam - w sumie nie wiedziałam czemu poszłam. Miałam powiedzieć że mnie nie będzie i doktorat by był. A tak? Trochę za szczera zawsze bez sensu i tyle :( I koniec :(

Sami widzicie jacy jesteście - Janina S i jej pass USA górą. A ja? Oddana na Skarbka - pass niemiecki ze znaczeniem w sumie. ŚLAŻACZKA. Nie liczcie na mnie, naprawdę. A ja tu chyba jestem, zeby to wszystko można było rozwalić na amen. Cała Europę. Bo co sądzę o Europie. Tyle i koniec :(

Janina ty kurwo, biore swoje noże jadę po ciebie, tyle :(

Upierdole ci ten kurewski łeb przy samej dupie i tyle, koniec :(

Powiem wam jeszcze, ze chyba Niemcy mieli oddawać ten plan Marshala i to było uzależnienie Europy od USA, a jeśli nie to co - ot tak tyle kasy dali? Nie jest to dziwaczne? Za taką wojnę? Bez sensu, bez ładu, składu. Wszystko do oddania rozłozone na 100 lat i tyle. Albo i na 200 - normalna podległość to jest przecież,nie? Nic tylko dokumenty poginęły czy pokradli. Ludzi pomordowali. Ja to będę wiedzieć i tyle :(

Te wulgaryzmy to nie jest moje - ja taka nie jestem. Nic tylko musiały poginąć papiery i wyszli na wariatów. No nie wiem. Albo banki okradali i był plan Marshala. Dziwne to. I zaraz ta UE na USA??? chyba na ruskich, nie? Na kogo to POWINNO BYŁO BYĆ. Dziwne to dla mnie. Ja też mam wulgarny język ale to w tym wypadku nie ma sensu. Ja to z sensem przeklinam albo wcale. Teraz to wcale - Janina to pass USA od sprzątaczki i tyle.

ZABIJE CIE JANINA TY KURWO PIERDOLONA!

Wiecie ja tak myślę przez ten amazon, że Polską są wykańczani i musieli się na to zgodzić. Tyle. I wiecie ja już nie myśle Polską i tak dalej. Także ja tylko moja kasa - Indie, Francja - bez Francji też sie obejdę doskonale. To jest skomplikowane wszystko co sie stało - ten ojciec też - on to rozumie co mi zrobił. Tego kalendarza w sumie przez niego nie miałam. Musiał sie dorobić. On z KK nic wspólnego kiedyś. Matka tyle ile MUSI - i koniec. Poza tym ona jako małe dziecko była wrzucona w brygidki i zaś z powrotem do adopcji. Takie coś. Plus imiona zmienione - takie coś to było. Ta babcia też ją gdzieś miała, nie miała taka byc. Z nią sprzątaczka się dowiem. No a kredyty. Poszła po kredyt. To miała być wydana. Hmmm... wyjazd też jej zostawał i kredyt w USA. A dziecko było urodzone w USA i tyle. Takze wiecie może by była tą sprzątaczką a może nie i tyle.

Wiecie to jest TYLE ILE moja rodzina ale innej wcale. Najlepsze są te dziadki moje. Matka też jest OK. Babcia. Przesadzała. Ona była ADOPTOWANA. To nie było biologiczne dziecko rodziców i tyle. Ona miała zostać w USA. A z czego życ? W Anglii miała ojca, a w USA? Fajnie se to księżulek wymyślił - nie ma co. I wiecie jednak życie ułożyło się tak, ze ta matka ma OJCA nie ją. Bo w ogóle go nie słuchała. Na porod wyjechała, żeby mieć pracę w szpitalu i tyle. To wszystko. I myślała,że będzie mogła zostać. Nie. Bo wiecie W SUMIE jak coś to w USA. Powrot. I tyle :(

Jeszcze są ogrodnictwa w Anglii. Nie musiała zaraz być tą sprzątaczką. A ona szła po kredyt na działalnośc. Ojca miała. I co? No to ogrodnictwo jej nawet pasowało i tyle. A córka była na USA oddana na szkołe i na USA - bardzo mądrze się dowiem. No a to, ze po brygidkach ją ciorali to było jeszcze mądrzejsze i tyle :( No i tam wróciła i zywot zakończyła w ICH MIESZKANIU, które im zostawiłam i o co jeszcze chodzi? Ja wiem ile ja mam lat. Ja tam nie musze w LONDYNIE mieszkac. A w Berlinie tez. Tu może być. Tylko ZA CO? i to wszystko :(

ja chcę moją rentę bo nie mam co jeść. NATYTCHMIAST!!! Bo chyba nie pass USA w tym wieku - choć może jeszcze se zrobię? Czemu nie w sumie :( cdn... tu albo gdzie indziej... :(

Gość lolitka88
Jaka kurwa janine s ?? o chuj ci chodzi???? :O

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiii
Janina S. to córka sprzątaczki. POWIESZONEJ. Jaką ma rację nie będąc w Polsce sprzątaczką po powieszonej matce. ZEROWĄ. No dalej dostała się do byłej prostytutki na kalendarz - żeby się nauczyć języka. Dobra - ale jaka racja jej, ze sie tak rządzi. Zero przecież - powiesiła sprzątaczkę. Bez krzyża rodowodowego się dowiem, ale sprzątaczkę. Jedyne co mogła to ruszyć z miotłą ona - ja żadnej sprzątaczki nie powiesilam. I tyle. A przynajmniej powinna mieć ona rodowod - Polska to jest matko - to ani KRETOWISKO nie jest. Ja nie wiem co to jest. BAGNO i tyle :( Kto wydrze się głośniej ten rację ma i tyle :(

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiii
Nie wiem czy wiecie że janina S. wasza faworyta - jak Śmieszka , ale ona to tam jeszcze CALKOWITA DEMOLKA - ale Janina S to była prostytutka. I wiecie to powinno być wiadomo. Ona opinię powinna miec - każda kobieta, ktora do USA wyjeżdża - a ona była, ma pass USA powinna mieć opinię jeżeli wyjeżdża w celach ZAROBKOWYCH MOJE ZDANIE. I co tam robi? Janina 2 miesiące była prostytutką. Niczym się nie przejmuje. Co to jest? Ale była - wsiadła w ten samolot i 2 miesiące się prostytuowała i tak ma rodzinę i jest katechetką. Tak MOGŁA być katechetkę. Z tego chyba. Bo po co to zrobiła? W SUMIE żeby ograć zabójstwo matki, a najbardziej żeby mogla uczyć. I powiesił się jej brat - no to tak pół na pół już i tyle. Z passem USA się powiesił a nie wyjechał sie dowiem. No właśnie - ale nie wiem jaki brat. Chyba syn adoptowany tej katechetki prostytutki. Takie coś chyba. Chociaż? Bo jaki brat. I tyle :(

Gość AGNIESZKA ŚMIESZKA!!!!!!!!!!
Gdzie są moje pieniądze Basiu?!