Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janeee

Co mi dolega?

Polecane posty

Gość Janeee

20 III powinnam dostac okresu, miałam moje standartowe objawy (powiększone piersi, rozdrażnienie, bóle jajników, burczenie w podbrzuszu). jednak do dzis nie dostałam okresu. 23III zrobiłam test- wyszedł negatywny, 27 III go powtórzyłam- ton sam wynik. zauwałyłam u siebie powtarzające się objawy okresu. w dodatku mam opuchniete lekko podbrzusze i ból przy dotykaniu,lekkim naciskaniu. Koleżanka mi mówiła,że moge mieć zaziembione jajniki, druga-że jestem w ciąży. Może to jakas infekcja? Doradźcie ;)

Gość nimma
do ginekologa się wybierz/

ja też już 8 dzień nie mam okresu mam wszystko to samo co ty tylko bez bolących piersi testu jeszcze nie robiłam u lekarza też nie byłam poczekam może jeszcze @ mi przyjdzie

dzisiaj tak mnie brzuch bolał jak wracałam do domu aż prawie biegłam do domu bo myślałam że miesiączkę dostanę i bałam się żeby mi czasem nie przeciekło wróciłam do domu usiadłam i ani okresu nadal i ból też nagle zniknął. A u ciebie może być za wcześnie na test żeby wykrył ciąże bo z tego co czytam to dziewczyny nie raz po 3 4 razy testy robią to lepiej iść do lekarza i się dowiedzieć. Słyszałam też że takie objawy mogą być od nadrzerki albo torbiela na jajnikach