Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oxy.gEn

Marze o Bogu co ześle mi kogoś, kto pomoże mi zrozumieć, że życie jest śliczne

Polecane posty

Gość Oxy.gEn

Tak jak w tytule... bo póki co moje życie to wielka udręka, poprzez same porażki jakie odnoszę w relacjach damsko-męskich, mam po prostu depresję.. nic mnie nie cieszy, czasem nawet żyć mi się nie chce, po prostu tragedia do tego jestem obecnie zdołowany przez jedną suke... którą na dodatek muszę codziennie widywać :O (ta sama praca), to jest dopiero męczące...

Gość zawiedziona kapitalizmemm
mnie dołuje fakt, że nie mam co doo gara wrzucić a jedyna praca jaką mogę świadczyć jest za najniższą krajową na umowa-zlecenie bez prawa do urlopu i chorobowego

Gość ore ore
"śliczne" to mogą być kroliczki wielkanocne. Życie bywa piękne - ale jeżeli ktoś nie umie tego dostrzec w samotności to nic się nie zmieni nawet z najcudowniejsza osoba u boku.

Gość szeszelllaaa
dobrze cie rozumiem ...wiem o czym mowa niedaleko mnie pracue taki skurwiel i debil ze az sie odechciewa chodzic do pracy ale cale szczescie teraz ma wolne wiec go wogole nie widuje całe szczescie

Gość Oxy.gEn
ore ore- nie badz taki mądry... ja osrywam zycie w takiej depresji jaką mam obecnie.. a zmienic ten stan moze tylko kobieta (no ewentualnie trafienie szóstki w totka :) )

Gość szeszelllaaa
jestem dla niego chamska wulgarna i oblesna a ten debil wogole nie reaguje, wogole sie nie broni. Jestem ładna z wygladu ale obesna z charakteru i wiem ze on sjest świrem dlatego jestem dla niego złosliwa i chamowata. wkurwia mnie całe szczescie ma wolne teraz wiec mam luz i sie nie wkurzam na niego. Palant juz nawet zaczoł mnie unikac i jak mnie widzi idzie w druga strone. Ale skurwiel jebany... jakbym smierdziała normalnie i jakas jebnieta była.

Gość Oxy.gEn
jenny :)