Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weewewewe

Czarne farbowane włosy. Jakiej farby użyć, by wyglądały naturalnie?

Polecane posty

Gość weewewewe

Chcę mieć ciemne/czarne włosy (obecnie mam swój "naturalny" kolor, brąz). Obawiam się jednak sztucznego, tandetnego efektu, nie chcę wyglądać jak plastik. Zastanawiam się od czego to zależy, bo często widzę dziewczyny z kruczoczarnymi włosami, które wyglądają po prostu źle, takie tipsiary. Ale np Megan Fox czy Sophie Ellis Bextor wyglądają ładnie w ciemnych włosach. Jutro idę do fryzjera i się obawiam :)

Gość dijijiwjdwi
Na pewno nie tej najciemniejszej...

Po prostu czarny mało komu pasuje na tej szerokości geograficznej. U fryzjera włosów nie farbowałam, ale z drogeryjnych polecam Piankę Perfect Mousse Schwarzkopf. Włosów nie niszczy i nie tworzy kasku na głowie.

Gość weewewewe
Nigdy nie farbowałam, dlatego się nie znam... :)

Gość weewewewe
Kulka, to jest farba trwała?

Gość kask na głowie, nietypoweeeeee
A ja odradzam te farbe!!! przy każdorazowym myciu włosów (myje codziennie lub co 2 dzien), ZAWSZE farba schodi, woda jest brudna, brązowawa. Do moim zdaniem, dotyczy pianek ogólnie.Polecam Loreala, te farby za 32-36 zł (często są promocje i kosztuja około 26).

Kolor się wypłukuje, ale jeśli o mnie chodzi bardzo powoli. Imho ta farba dorównuję na przykład Ferii, której tez probowałam.

Gość aqu-qu
jeśli będziesz farbować u fryzjera, to powinien dobrać odcień. Powiedz, że chcesz naturalny efekt, powinnaś też zobaczyć paletę

Gość locitan
Fryzjer na pewno będzie farbował profesjonalną farbą. Ja polecam Loreal Richesse, to jest farba bez amoniaku. Daje bardzo naturalny efekt, nie niszczy włosów...farbuję nią sama w domu.