Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścieklizna

Wytłumaczcie mi to logicznie bo to zaczyna być jakiś kiepski,marny dowcip !!!

Polecane posty

Gość wścieklizna

Sytuacja jest taka. Zostawił mnie,tylko i wyłącznie za swoje chore wymysły. Od tego czasu niby to chciał powrotu,niby nie,ja z początku nie chciałam (złość/żal/jego brak szacunku do mnie),ale to minęło i próbowaliśmy się dogadać. Teraz zaczynają się schodki. Jego deklaracje "chce,kocham,zależy mi,naprawmy" spotykam się z nim i słyszę "nie teraz,nie mam sił,muszę się pozbierać". Sytuacja powtarza się tak trzy razy. W międzyczasie ludzie donoszą mi,że widzieli go z taką czy inną gdzieś na mieście (i nie są to jego znajome,to pewne) . Co robi on? Cały czas zarzuca mnie wiadomościami,ze ja nie chce,że to moja wina,że kogoś mam i dlatego nie wracam itd. No wysiadam już,zupełnie olać takiego czy co? Ostatnio powiedziałam mu,że albo wracamy albo koniec kontaktu,znowu nie był gotów i jeszcze miał żal,że ja nie mam już sił na taką huśtawkę.Miał nie pisać jednak ciągle to robi. Dzisiaj postawiłam mu sprawę jasno,miłość to nie smsy i gg tylko staranie się i budowanie czegoś więc albo naprawi co zepsuł albo ma o mnie zapomnieć ale nie wiem co znowu będzie dalej. Już nie mam pojęcia jak postępować.

Gość wścieklizna
Dodam,ze mimo tego,że to ja za nim biegam i pokazuję mu jak mi zależy (tak wiem,głupie) to wiecznie słucham,że ukrywam romans z przyjacielem,ze go nie kocham i gram na zwłokę. Aż się we mnie gotuje ze złości!!! :o W międzyczasie wplatają się w te wiadomości słowa "nienawidzę cię,jesteś zerem,masz problemy ze sobą". Łudzę się prawda :( ????

Ten koles ma cos nie tak z glowa. Bawi sie w ten sposob i widac mu to odpowiada. Postaw sprawe jasno po raz kolejny i ostatni. Jesli nadal bd tak samo to mu nap ze masz dosc i to DEFINITYWNY KONIEC! I bron boze mu nie odp. Jesli nic przez 3dni sie nic nie zmieni olej go i rozejrzyj sie za kims GODNYM CB I TWEJ MILOSCI bo zaslugujesz na to

Gość greyhound 3
Oboje macie coś z głową. On, bo stosuje histerie i szantaż emocjonalny a Ty, bo sie jeszcze na to godzisz. Będzie tak dopóty, dopóki nie odetniesz natychmiast jego i siebie od tych toksyn. Zmień współrzędne i wybieraj wreszcie inaczej niż dotychczas. Emocjonalni popaprańce dobrze wiedzą kogo omotać. Jesteś przykładem.Najpierw uporządkuj siebie po jego tresurze, bo on cie zwyczajnie wytresowal pod siebie

Gość wścieklizna
dzięki:( Przerasta mnie to bo nie wiem już co robić i nie wiem oo co naprawdę chodzi. Czy rzeczywiście nie dość pokazałam mu jak mi zależy-a wiem,ze więcej zrobić już nie mogę- czy on się zwyczajnie mną bawi i zwodzi,dla innej czy kto wie w jakim celu. Mam po cichutku czekać aż się zabawi czy wyszaleje,a później przyjąć go z otwartymi ramionami jakby nigdy nic? Nie potrafię tak,a wiem,że moje postawianie sprawy jasno i wyraźnie nic nie zmieni,kiedy mu powiedziałam ostatnio,że to koniec skoro nic nie idzie do przodu nawet w to nie uwierzył.

Gość wścieklizna
No i stało się :( To zupełny koniec,choć tak bardzo w niego wierzyłam,miałam nadzieję,choć tak bardzo go kocham :( Co usłyszałam rano i wczoraj? Że jestem dziwką,że mam z przyjacielem romans,że nawet gdybyśmy do siebie wrócili to za jego plecami sypiałabym z tamtym :( No i dowiedziałam się,że całe moje starania,słowa,zapewniania to była gra i kłamstwo. Zupełnie bezsensownie wmawia mi,że "gram tak" ale dążę tym to bycia z tamtym:( Przecież to nielogiczne,to się niczego nie trzyma :( Tyle miesięcy osobno,dzięki niemu i w końcu koniec,resztki nadziei poszły w cholerę ;(

Gość wścieklizna
W głowie mi się nie mieści dlaczego on tak za wszelką cenę się zachowuje i mi to wmawia :( Czuję się jakbym miała ogromną dziurę w klatce piersiowej,a nie serce :(

Gość komiks
boze dziewczyno przeciez zarzuca sie komus cos co sie samemu robi zazwyczaj tak jest olej go a zobaczysz jak go to ruszy nie odzywaj sie a nie tylko mowisz ze sie nie odezwiesz a jak on napisze to odpisuejsz zajmij sie sobą on szuka innej skoro widuja go z innymi babkami widac zadna nie byla na tyle ciakwa a ciebie trzyma w rezerwie bo moze one beda wszystkie benadziej wtedy szybciutko sie z toba pogodzi ja pierdole my same robimy sobie problemy wierzymy analizujemy postepowanie facetow a ono jest tak proste albo mu zalezy albo nie jezeli nie wiadomo o co chodzi to najlepiej olac

Gość wścieklizna
Niby zdaję sobie z tego sprawę ale tak trudno się z ta myślą pogodzić :(

Gość komiks
rozumiem cie przez 5 miesiecy dawalam sie wykorzystywac bylemu hehehe

Dziewczyno zajmij sie soba! On nie jest wart nawet tego, by tu o nim pisac. Wiem z wlasnego, podobnego doswiadczenia.

Gość facet nadaje się
na terapię,kocha się albo nie. Jeśli się kocha to się to okazuje. Sądzę,że jego zachowanie jest spowodowane tym,że bawi się z panienkami,a ciebie trzyma w rezerwie bo jakby nie patrzeć facet też chce być kochany,a ty go kochasz o czym on wie i zdaje sobie sprawę,że ma cię w małym palcu. Jak już wyrucha inne do woli to będzie chciał wrócić. Szanuj się i nie pozwól mu na to! Atakuje cię bo wie co sam robi i boi się,że też taka jesteś.

Gość wścieklizna
To koniec,koniec :( Co mi po tym całym staraniu,łzach,nieprzespanych nocach,nadziei,tego co zrobił,co mnie tak bolało i starania się żeby mu wybaczyć,żeby nie mieć żalu ;( 8 miesięcy męczarni i tyle z tego mam :(