karolinka10017 0 Napisano Marzec 29, 2012 ostatnio pieściłam się z moim chłopakiem zrobił mi minetkę i palcówkę. Później założył prezerwatywę i raz wszedł we mnie ale poczułam ból i przestaliśmy. Byłam wtedy 2 dni po miesiączce a od tego momentu minęły 3 tygodnie. Wczoraj zauważyłam na bieliźnie białe śluz i grudki a dzisiaj jest on żółto brązowy. Czy mogę być w ciąży.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinka10017 0 Napisano Marzec 29, 2012 zapomniałam dodać że mam nabrzmiałe piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nimma Napisano Marzec 29, 2012 podejrzewasz ciażę to zrób test. grudki mogą oznaczać grzybicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gothicshop 0 Napisano Marzec 29, 2012 Zanim się bierze za takie sprawy warto się doinformować... Jeżeli dotykał cię palcem,na któym była sperma to można zajść w ciążę ale to okrutnie rzadkie przypadki z tego co mi wiadomo. Nabrzmiałe suty-to pierwszy objaw w chwili,w której boisz się że możesz być w ciąży ;) masz pewnie schiza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anet_lol 0 Napisano Marzec 29, 2012 popieram osobę wyżej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach